Moderated:На Св.Валентин той е далеч и аз съм сама...
idva sveti valentin........vinagi yspqvam da razkaram gajeto to4no predi praznika,a sega sum naistina vlubena(sigyrna sum 4e izpitva su6toto)no toi e mnooooogo dale4e i nqma kak da sme zaedno.4ystvam se mnogo podtisnata,a vsi4kite mi priqteli se zanimavat sus svoi si raboti. nadqvam se da ne sum vi otek4ila s izliqniqta si
Moderated by koalka
т.7 от правилника!
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
оо бъди спокойна не си единствена аз какво да кажа като днес изпратих приятеля ми за Англия... аз също ще бъда без него .. но мисля да изляза с приятелки които нямат ангажименти .. а като се върне ще компенсираме за следващия Св. Валентин . Не се от4айвай след като те оби4а ще бъде доволен и да те 4уе да му кажеш колко много го оби4аш и 4е го 4акаш .. все пак това 4е сте дале4 един от друг не е по твоя вина .. Споко
Аз отблязах 4е възнамерявам да излязла с приятелки .. това за винцето мисля да го направя с тях не съм казала 4е е лоша идея а колкото до това обръщение " американ4е " ти 4етеш ли добре аз съм си в българия .. а приятеля ми е този който днес замина за Англия
Не се натъжавай, не е чак толкова фатално.Не е толкова важен този празник, а и освен това е само един ден.През останалото време нали сте заедно?Това е най-важното.
Все пак това е само един празник. Това не означава, че само тогава сте влюбени и се обичате. Ако любовта я има и е истинска всеки ден с любимия човек ще е празник.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!