- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koga vi be6e purvata frenska celuvka
koga stana tova i nai-vajnoto - haresa li vi ili ve4e daje ne q pomnite![]()
Бях на 13 и си спомням, че цялата треперех все едно правя нещо забранено и адски хубаво. Беше хубаво. Определено се сещам за това с позитивни чувства.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Бях на 13 и мина доста добре,момчето не разбра,че ми е за първи път![]()
Години точно не помня.Но май бях на 11-12 години.В една дискотека и определено ми беше много хубаво и много странно!![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Бях на 12 и определено мина прекрасно...(спец. за повода се бяхме качили на една скала,от която се виждаше целия град) той не разбра,че ми беше първата {P}![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
с батко в 5ти клас
Май май в 4 клас.Ходих с една съученичка и тогава май беше поне до колкото си спомням де,беше нещо ново и различно но не и нещо от което чак да припадам и да треперя като горните постове![]()
![]()
Бях на 12 или 13.. Беше с момче от моя клас...![]()
ne stava li vypros tuk za FRENSKA ceeluvka ??
hahah stava vapros za lizane be horaaaa
Бях на 11. Правех се на много интересен пред момичетата и създавах впечатление, че френската целувка за мен е по-лесна от дишането. Естествено не лъжех и никога не бях казвал, че съм се целувал, а просто се правих на интересен.
Това ми погоди мноооого гаден номер, защото докато се разхождахме с една приятелка(приятелка - нищо повече), тя се обърна към мен хвана ме и ми набута езика си!
Бях толкова шашнат, уплашен от това чувство, шокиран че точно ТЯ! го направи и дори не можех да дишам!![]()
После, като и казах, че това ми е първата целувка, на нея и стана много тъпо и почна да ми се извинява.![]()
s nastoq6tiq mi priqtel > okaza 4e i dvamata sme si misleli 4e drugiqt e zapo4nal pruv s![]()
offfffff idioti .... FRENSKAAAAAAAA VE ...... to viii mai ne znaete kvo e tva ........... pf...
moita be6e na 16 ....
Първоначално написано от Co[mix
Позволи ми да те открехна, френска целувка е целувка с език.
Лизане/свирки - френска любов.
Собственост на Canis_Dirus
Френска целувка -> Целувка която докосва интимните части!
Та такава за пръв път на 17 ми се случи на един купон на позната от квартала. Тъкмо се бях запознал с две нейни съученички и както си танцувах те дойдоха с мен да танцуват. Както си танцувахме почнаха да ме целуват с език ту едната, ту другата. Почнаха да ме обарват страстно, след това ме заведоха в стая, в страни от хола и докато едната продължаваше да ме целува, другата ми разкопча панталона и почна да си играе с мъжеството ми. Като се има предвид, че тогава бях и девствен , много готино ми се стори и после няколко седмици не можех да спра да мисля за това![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
zvu4i kato ot americanski tineijurski filmПървоначално написано от love_girls
![]()
Първоначално написано от love_girls
Bullshit!
Казах вече, френска целувка = целувка с език!
Уикипедиа:
Френска целувка
Френската целувка има романтичен и сексуален заряд. При нея езикът на единия партньор докосва устните или езика на другия, като може да бъде вкаран и в устата му. Френската целувка повишава сексуалното желание, тъй като се стимулират устните, езикът и устата, които са особено чувствителни на докосване.
Можеш да провериш, ако не вярваш.
Защо сте толкова неграмотни?!![]()
Много такива съм гледал!Първоначално написано от Анонимко
Само че това беше което ми се случи тогава и реших че в тази тема мога да го споделя!
А що се отнася до _Cuddly_ мой човек, ако мислиш, че си много грамотен понеже в някакъв сайт си прочел нещо, което ти се струва нещо като истина! ХМ![]()
Хубаво даваш някакво определение , важното в случая е какво има в предвид автора на темата , а това не е като "кога ви беше първата целувка с език"!
Разбираш ли за какво си говориме!![]()
Първоначално написано от love_girls
Момиче съм, сладък.
Не се уча от сайтове. Обосновавайки се на тях се опитвам да ти докажа, че френска целувка означава целувка с език.
Френска любов е другото име на свирките и лизането. Авторът на темата пита за "френска целувка".
"Нещо като истина".. уау, на теб пък кой ти обясни, че френската целувка е свирка? Интересно..
Каквото и да обясняваш - права съм. Както забелязвам и от коментарите, отговорилите също смятат френската целувка за целувка с език.
И само да вметна, пише се "говорим".
Не казвам "свирка" и не забелязвам никъде да твърдя, че значи точно това!Първоначално написано от _Cuddly_
Що се отнася до целувката с език съм съгласен, но съм и на мнението, че когато даден чоевек говори за фрнеска целувка или любов , той няма предвид обикновената целувка с език!!!
И все пак разбирания всякакви, зависи от гледната точка!
Пак ще го кажа, но на мен темата не ми прозвуча, като "кога ви беше първата целувка с език"!
da, to4no za frenska celuvka stava duma, kakvo te pritesnqvane stava li vypros tuk za FRENSKA ceeluvka ??![]()
ne be hora, pitam to4no za frenska celuvka, toest celuvka s ezik, nikakvo lizane, sorry ako sum vi oburkalahahah stava vapros za lizane be horaaaa
По-скоро мен объркаПървоначално написано от Анонимко
Няма проблеми!
По темата на 16 и беше много приятно чувство.