dam zn 4e stava i ot stres ..Az hodih na lekar i mi izpisa vitamini i pasti4ka ,kaza 4e sam bila nastila iiiiiii zatova.az 4e bqh bolna bqh ama ...to postoqnno mi izlizat etoo sega min sabota mi izbiha 2 to4no na dolnata ustna i uj minavat kakvo stana v4era ve4erta mai nanovo deistvat Sega sam si slojila soda za hlqb dano pomogne ina4e imam 1 mehlem4e ot aptekata i pomaga ama ... az mi se iska da premahna toa da mi izlizat tolkova na 4esto i zatova vi pitam ako zn dali ima nqkakvo le4enie za premahvaneto na tozi preblem da spodelite s men ...MmMMm dnes mi kazaha i ne6to drrrrr ..dr na4ini zna4i 1 e s pepel ot pe4kata , dr e s urina NoOoo men me e malko strah da ne da se zamarsi ili ne6to takova 4e togava ... (pomnq kato bqh po malka imah mn herpesi iii be6e mn kofti) 4uh i 1 dr ne6tOo ama nz do kolko bi pomognalo za herpesite.Zna4i kogato gladuvame i organizma se nujdae ot hrana sled kato izqde nali4nite zapasi zapo4va da izqjda vrednite ve6testva v organizma ili ina4e kazanOo bolestite , a nali se vodi 4e herpesat e bolest na kravta ili i az nzzzzzz ve4e savsem se o6a6avih Sega se 4udq dali da pogladuvam 1 sed i da piq samo voda bez nikakva hrana , no me e strah posle da ne bi da sbarkam sas zahranvaneto .. A ako napravq taq dieta q herpesite sa ponamalili i q sam svalila nqkolko kilca :P 6toto az sam 160 i sam 50-52kg.Pak mi se iska da otslabna:]