.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Naistina e vajno za men
    Guest

Naistina e mn vajno za men i semeistvoto mi

Molq za pomo6t [-o<
    Maika mi si 4ati non stop po celi 4asove ne se maha ot kompa.Mislq 4e si ima lubovnik.I mislq 4e naistina ne si vuobrazqvam.Tq otkazva da mi kaje parolite si , a po-rano gi kazva6e.Tova za koeto vi molq e programa s koqo da i vidq parolata ili ne6to podobno , koeto sledi vsi4ko napisano na kompa.Tq izpolzva Skype , ICQ i MSN .Molq vi pomognete mi .
    Predi vreme q bqh izlovila s edin tur4in i kazah na ba6ta mi , a tq si smeni parolite mi i ve4e ne mi gi kaza.Sus zabravena parola nqma da stane -tq ne si znae emaila puk i da go znae ne i znam parolata na maila.Molq vi ,ot surce pomognete mi [-o< .Iskam ako moje hem da i vijdam razgovorite -tq samo 4ati ne govori- i da i znam parolite.Blagodarq predvaritelno !

Не знам що искаш паролата и, обаче имаше програми, които записват ВСИЧКО написано на компа, със пароли, сайтове и т.н. Не знам как се казват, но потърси в google нещо от сорта на
    key recorder software home protection password
    est

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от fak_you_maafaka
    Не знам що искаш паролата и, обаче имаше програми, които записват ВСИЧКО написано на компа, със пароли, сайтове и т.н. Не знам как се казват, но потърси в google нещо от сорта на
    key recorder software home protection password
    Разбирачът пак се обади, тоя пък сравнително компетентно... Достатъчно е да потърсиш "keylogger" :>
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си