.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

Мания за хигиена

Ехх да ви споделя имам някаква мания ли.. знам ли кво е
    ама просто не мога изляза без да съм се изкъпала, без да съм си измила косата намазала с кви ли не кремове, без да съм си измила зъбите .. просто се чувствам некомфортно без да съм направила всичките тия неща преди излизане.. също така отвратително мн мразя да имам косми някъде... освен косата, веждите и миглите.. не понасям косми и появат ли се и милиметър ги махам веднага...

Супер фен
    Какво нередно виждаш в това да се къпеш всеки ден? Аз виждам нередно в обратното .
    2т. системно

I pri men e taka....i mislq che e normalno...
    Saska

Супер фен
    Е - ако си почитателка на стила Метал имаш основателни причини да се тревоиш.
    2т. системно

Guest
    Няма нищо нередно в това , че се къпеш често и мразиш окосмяването....дори ако всички хора по света ако бяха като теб щеше да е много по- приятно

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Няма нищо нередно в това. Дори е много добре. Няма нищо по-лошо от неподдържано момиче с лоша хигиена.

Град
    BG Haskovo
    ooo ne se trevoji ,az sam sa6tata! Kapaneto ,kremovete,obeskosmqvaneto,prigotvqneto,parfiumite ....si4ko tr da e perfektno .I mejdu drugoto go prqveq s golqmo udovolstvie
    I se ne mi stiga vremeto xqxxa Spored men nqma ni6to lo6o da se poddarja tazi higiena
    Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"

Супер фен
    Всички го правят това(е може би някои не всеки ден нинам ) хех ми то е нормално,се пак на никой няма да му е приятно ако човека срещу него мирише от километри!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на koalka
    Не се притеснявай, нормална си си.

Град
    Кърджали
    Аз съм по същия начин и мисля че всяко момиче и момче трябва да прави тези неща преди да излезне няма нищо нередно да си чиста и поддържана незнам явно някой ти вкарва лош акъл! Продължавай по същия начин да се грижиж за себе си ! Няма нищо по грозно от неподдържано момиче
    ~~~SwEeTyTu~~~

Guest
    хахах знам че съм си нормална, тва не ми е проблем, някъде да съм споменавала че ме тормози?! просто исках да ви споделя...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Тва не е мания за хигиена,тва е нормално.Мания за хигиена има ей тоз господин:
    [/img]
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    хахахааааа! =D> =D> =D> много точно казано!
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    И аз съм така.Ненормална ли съм?
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен

Re: Мания за хигиена

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ехх да ви споделя имам някаква мания ли.. знам ли кво е
    ама просто не мога изляза без да съм се изкъпала, без да съм си измила косата намазала с кви ли не кремове, без да съм си измила зъбите .. просто се чувствам некомфортно без да съм направила всичките тия неща преди излизане.. също така отвратително мн мразя да имам косми някъде... освен косата, веждите и миглите.. не понасям косми и появат ли се и милиметър ги махам веднага...
    Mi `e to twa e normalno be..qvno si zaobikolena ot obratanata sreda i za tva taka si misli6 ti nz kakvo e maniq za 4istota

Ми ,че тва си е съвсем нормално..аз сам същата само ,че си мия косата през ден защото косата се оврежда..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    o.O и аз имам мания за 4истота явно според вас

бтв, когато съм на място, което ми изглежда мръсно се вманиачавам - на морето бяхме в мн мизерен лагер, но отидохме " да сме всички на едно" - бях откачила - къпех се и след тва се изчиствах цялата със спирт - ако правиш това всеки ден, тогава си маниачка на тема чистота
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    Незнам, аз се къпя веднъж седмично и не мириша толкова колкото разправяте - пробвайте и ще разберете.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ем .. Браво . Ама защо си мислиш , че другите не го правят ?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

lqlqlqlqllq
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Незнам, аз се къпя веднъж седмично и не мириша толкова колкото разправяте - пробвайте и ще разберете.
    haha licee,,, vika6 da ne se pritesnqvame na4i ,,, po malko miri6e6 ot kolkoto razpraaame

Град
    In The Heart of Darkness
    АААли!
    тва един път в седмицата не е ли леко... да не кажа дучиката обаче леко нечистоплътно и говори за липса на хигиена!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Фен
    Град
    Shitland
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    хахахааааа! =D> =D> =D> много точно казано!
    Мне,както обикновено е тъпо и ненамясто казано,но все пак няя начин,когато си толкова ограничен....
    а,и една мацка беше казала,че косата се уврежда от честото къпане,и тфа не е вярно.
    И аз все пак да кажа по темата- нищо ти няма.
    напълно съгласна =D>
    Метъл не означава нехигиеничност !!!
    I aint like you!
    And I will never live like you.
    You will never walk the path I do.
    And I will never be apart of a society that lies and fools.

click=)

Голям фен
    Няма нищо по хубаво от това да си поддържано моми4е и да имаш добра хигиена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си