- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мания за хигиена
Ехх да ви споделя имам някаква мания ли.. знам ли кво е
ама просто не мога изляза без да съм се изкъпала, без да съм си измила косата намазала с кви ли не кремове, без да съм си измила зъбите .. просто се чувствам некомфортно без да съм направила всичките тия неща преди излизане.. също така отвратително мн мразя да имам косми някъде... освен косата, веждите и миглите.. не понасям косми и появат ли се и милиметър ги махам веднага...
Какво нередно виждаш в това да се къпеш всеки ден? Аз виждам нередно в обратното.
2т. системно
I pri men e taka....i mislq che e normalno...![]()
Saska
Е - ако си почитателка на стила Метал имаш основателни причини да се тревоиш.![]()
2т. системно
Няма нищо нередно в това , че се къпеш често и мразиш окосмяването....дори ако всички хора по света ако бяха като теб щеше да е много по- приятно![]()
Няма нищо нередно в това. Дори е много добре. Няма нищо по-лошо от неподдържано момиче с лоша хигиена.
ooo ne se trevoji ,az sam sa6tata! Kapaneto ,kremovete,obeskosmqvaneto,prigotvqneto,parfiumite ....si4ko tr da e perfektno .I mejdu drugoto go prqveq s golqmo udovolstvie![]()
I se ne mi stiga vremeto xqxxaSpored men nqma ni6to lo6o da se poddarja tazi higiena
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
Всички го правят това(е може би някои не всеки деннинам ) хех ми то е нормално,се пак на никой няма да му е приятно ако човека срещу него мирише от километри!
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аз съм по същия начин и мисля че всяко момиче и момче трябва да прави тези неща преди да излезне няма нищо нередно да си чиста и поддържана незнам явно някой ти вкарва лош акъл! Продължавай по същия начин да се грижиж за себе си ! Няма нищо по грозно от неподдържано момиче![]()
~~~SwEeTyTu~~~
хахах знам че съм си нормална, тва не ми е проблем, някъде да съм споменавала че ме тормози?! просто исках да ви споделя...
Тва не е мания за хигиена,тва е нормално.Мания за хигиена има ей тоз господин:
[/img]
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
хахахааааа!Първоначално написано от Amayo
=D> =D> =D> много точно казано!
Let The BEAT Control Your Body
И аз съм така.Ненормална ли съм?
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Mi `e to twa e normalno be..qvno si zaobikolena ot obratanata sreda i za tva taka si misli6Първоначално написано от Анонимко
ti nz kakvo e maniq za 4istota
![]()
Ми ,че тва си е съвсем нормално..аз сам същата само ,че си мия косата през ден защото косата се оврежда..![]()
![]()
o.O и аз имам мания за 4истота явно според вас![]()
бтв, когато съм на място, което ми изглежда мръсно се вманиачавам - на морето бяхме в мн мизерен лагер, но отидохме " да сме всички на едно" - бях откачила - къпех се и след тва се изчиствах цялата със спирт- ако правиш това всеки ден, тогава си маниачка на тема чистота
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Незнам, аз се къпя веднъж седмично и не мириша толкова колкото разправяте - пробвайте и ще разберете.
haha licee,,, vika6 da ne se pritesnqvame na4i ,,, po malko miri6e6 ot kolkoto razpraaameПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
напълно съгласна =D>Първоначално написано от Whisskas
Метъл не означава нехигиеничност !!!![]()
I aint like you!
And I will never live like you.
You will never walk the path I do.
And I will never be apart of a society that lies and fools.
click=)
Няма нищо по хубаво от това да си поддържано моми4е и да имаш добра хигиена![]()