.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Град
    na onq svqt

Gadjeto mi me izlaga

Gadjeto mi me izlaga 4e 6te spre da py6i no vaob6te ne go e pravilo i sea mi se moli da my prostq 4e me izlagal.Molq vi daite nqkakav savet

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!
    [ знам че правя правописни грешки ]

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Хаха.Да ви имам проблемите.Ако го харесваш ще му "простиш".
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Град
    In The Deep Forests! :)
    i toi te izlaga 6toto pushi?!?!?! e to tva e naistina ''golqm ama strashno golqm'' problem....
    AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp

Ъм... гаджето ти на колко е години ?

Мега фен
    Може да е опитал, е баси! Отказването от цигарите не е лесно!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ъх, това цигарите са дяволско нещо.

И аз дудна на главата на приятеля ми да ги спре,ама.... комунизъм. Моята дума няма тежест.

Съвет: да прави каквото иска. Щом е решил да се трови, прав му път. Ти не можеш да направиш нищо. А да му поставяш ултиматуми е тъпо.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не те е излъгал, не го приемай толкова навътре.Дай му време и сили да ги откаже, а не го юркай, не става толкова бързо.

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    Моя пуши трева . Е и цигари пуши , ама за тях нищо не казвам . Не му давам да пуши трева , ама то не става ей така . Трябва си време ...

Не го приемай като лъжа, може наистина да е опитал, но да не е успял. Не си мисли, че отказването от този навик е нещо много лесно. Ако наистина държиш на него ще му простиш и ще му помогнеш да ги спре, ако наистина той го иска.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

пише се излЪга от глагола лъжа,а не излАга от глагола излагам

hah ebati problema
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Град
    In Your Mind
    Бе нека си пуши като иска...
    Баси аз си викам са нещо я излага там пред познати то я бил излъгал...
    I love you...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ееее,светът падна.В една връзка трябва да се правят компромиси.Просто му кажи когато е с теб да не пуши и това е.

i ti kvo izvinqvai ama tva li ti e problema ? i ako ne spre da pu6i kvo 6a go zarejej i posle 6a pusne6 tema "toi me izlaga i za tva skasahme ! kvo da pravq ? " ako smqya6 4e vrazkata vi e ne6to napravi kompromis vav 1 vrazka vinagi trqbva da ima kommpromisi sega e ot tvoq strana sled vreme 6te e ot negova ....

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Голям фен

Re: Gadjeto mi me izlaga

Цитирай Първоначално написано от nata6ka
    Gadjeto mi me izlaga 4e 6te spre da py6i no vaob6te ne go e pravilo i sea mi se moli da my prostq 4e me izlagal.Molq vi daite nqkakav savet

1 точка от правилника!
    На твое място бих се постригал нула номер и бих преял с тиквички в знак на протест срещу системата
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    Ако наистина го обичаш , не можеш да го зарежеш заради това ! А пък и не е чак толкова лошо ... какво като пуши , голяма работа ...

Голям фен
    може би не може да го направи дай му още един шанс и се постави на негово място(:

Guest
    auuu gorkata.ami ti si jiva za oplakvane.ibasi tapiq problem deto go ima6.Ami zareji go i si nameri nqkoi nepu6a4 4e da otpadne toq problem.
    TAPA OFCA

Фен
    Град
    sofia

Re: Gadjeto mi me izlaga

Цитирай Първоначално написано от nata6ka

1 точка от правилника!
    ooo q stiga vsi4ki lajem gadjetata si (a i ne samo tqh oredpolagam)
    da ti imam i problemite

Хихи, моята приятелка самичка спря да пуши като тръгна с мен. Щото й стана неудобно от това че аз не пуша.
    Яко, а ?
    nata6ka@
    Мацо, как можеш да караш приятеля си да ти обещава че ще спре да пуши ? И как може приятеля ти да е толкова зле че да ти обещае нещо, което знае че няма да изпълни. И как подяволите не те е срам да пускаш тема за това. На фона на всичко останало мисля че заслужаваш да те линчуваме.

Мега фен Аватара на iiirish
    много сте наивни обаче! трябва да ви стане ясно (ако до сега не ви е станало), че не можеш да накараш никое момче да спре окончателно и напълно цигарите. разбира се, той може да ги намали драстично и ще го направи заради теб, но да ги откаже напълно... ми да ти кажа честно винаги има издънки така че откажи се да превъзпитаваш някой. остави го да прави каквото иска и не си трови нервите с излишни проблеми

Град
    Plovdiv
    Ako toi e ne6to za teb , nqma da ti e golqm problem da mu prosti6 takava laja .. no gledai da ne ti stava navik 6toto , 6te ti se ka4i na galvi4kata
    Never Fall Of Love
    Това съм АЗ !

Аватара е момичето за което ЖИВЕЯ !

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ох и това ли ти е проблема? А пък и ти кво си мислиш, че цигарите се спират за 2 дни ли ??? С извинение ама си тъпа..пфф..то ако ставаше за 2 дни, щеше да е много лесно...дай време на гаджето си да ги откаже, ако изобщо ще ги отказва, щото ти не си му никва че да му казваш да ги спира. ..аре стига толкоз съм писала..

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Струва ли си за такава простотия да си хабиш нервите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си