- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Когато правим секс все едно ми излиза въздух от вл
Pravihme sex s priqtelq mi i po edno vreme se 4ye6to vse edno mi izliza vuzduh ot vlagali6teto ... na kakvo se dalji tova?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Hahahah abe Gosta predi mene golqma formula napisal![]()
![]()
H2O e voda moito dite
A otnosno temata tova se dulji na navlizaneto na vuzduh vuv vlagalishteto po vreme na po-vburz sex i osobenno ako e na zadna.Spokoino ne se sluchva samo na tebe
![]()
![]()
Tova e normalno.. zvuka se poluchava pri vlizaneto na vyzduh vyv vlagalishteto..
при излизането на въздухаПървоначално написано от Nadelina
![]()
просто има пози при които се получава това![]()
moje da se dalji i natova 4e ne e dobre navlajnena nqma stra6no na vsi4ki se e slu4valo![]()
Don`t let go ot life
Let go of love
Let go of all we love
so don`t let go of lust
Let go of all we shape
boje kvi idioti ima na svetaПървоначално написано от natas_1205
pxaxa to4no obratnoto e kogato e mng navlajnena i se polu4ava /zamete se info malko i togava pi6ete se pak/
АА, мразя това! И става точно когато съм безумно възбудена![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
много е неприятно
![]()
Be kvo vi puka tolkova i da se sramite i da se qdosvate faida nikakvaObrushtate vsichko na hilej i tva e
![]()
Лесно е да се каже...
На мен лично от почти всичко ми е все едно и е важното сексът да продължава, обаче от това се сдухвам много...
Tova bqh az - a inache zashto da e lesno na dumi? az vinagi taka pravqПървоначално написано от Анонимко
При някои пози навлиза въздъх във влагалището и въздуха като излиза се чува странен звук така че... спокойно! Дисконфортно е, но се свиква!![]()