- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- vinoto koe predpo4itate
neznam dali tuk e mqstoto na tazi tema no neznam kude drugade da q sloja tova e samo za ceniteli na vinata vuprosut e koe vino predpo4itate /haresvate i za6to .s kakvo tova e po razli4no ot drugite vina?
Аз по принцип пия само бяло вино.Няма значение какво,но мн обичам бяло вино с малко ледИ сега ми се допиии
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Червено или шампанско.
Az piq bqlo vino , za6toto mi haresva mn pove4e ot 4ervenoto. No po princip kato piq vino mn lesno mi se dospiva![]()
Предпочитам червено вино, но и бяло няма да откажа.
Защо? ...просто вкусът ме радва.
predpo4itam 4erveno
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
..., което ме кара да мисля, че авторът не пита дали предпочитате червено или бялоtova e samo za ceniteli na vinata vuprosut e koe vino predpo4itate![]()
Аз предпочитам мерло. Несравним вкус, непостигнат при останалите..
az sushto predpochitam cherveno vino - Merlo.loshoto e samo,che s cherveno vino nai-lesno se napivam,zatova ogranichavam kolichestvoto na priemane do 2-3chashi max.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
има едно вино "Венец" струва 1.20 и е 1 литър обаче може да просне 2 ма човека спокоино ...
За хубаво вино трябва да дам 400-500 лева, а аз нямам толкова. Последния път с някакво измислено купешко беше много тежко. За това си карам на домашно.
BQLO VIN))
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Домашно червеноНо пия всякакво друго червено ако има
![]()
от евтините- сунгурларски пелин, сунгурларски мискет
от средните- мавруд(Aсеновград) мерло(Cлавянци)
скъпите не ги оби4ам, освен ако някой друг не плаща сметката, а тогава предпо4итанията ми нямат зна4ение.
ОООООООО веднъж пих 1 вино "Меча кръв" , което беше по-дърто от мен... на другия ден нещо ми беше... Абе кво да обяснявам знаете си!![]()
Само червено вино. Обичам и домашно, и менада, но и много държа на Мечета кръв (може да е странно, но то ми въздейства най-доббре - развеселява ме, но не ми става и за сек гадно. Мразя Мераклийско! Ама адски много. Като изпих 1 литър и половина и повръщах в кенефите на даскалото. Бива ли такова нещо?
Мераклийско=1,5спирт+0,5вода+ цветител
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Az obi4am pove4e 4ervenite vina,no sy6to piq i bqlo vino!
Haresvam Merloto i Mavruta!
Obi4am vinoto da ima tymen cvqt i da e suho i stip4ivo!
Ne haresvam doma6noto vino i gaziranite vina!
Naposledyk piq Caberne Souvignon!![]()
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Пиенето 'ич не ме влече![]()
вино не обичам кой знае колко много, ама все пак предпочитам бялото.
![]()
Горчивка Каберне'94-Винпром Свищов![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
МЕРАКЛИЙСКО![]()
![]()
аз не пия вино ..![]()
Мавруд Асеновград![]()
Каберне совиньон и Мерло![]()
Не пиите ефтино вино (говоря за вината 1,5спирт+0,5вода+оцветител)
be careful what you wish for 'cause you just might get it