.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...

така нареченото "сирене"

здравейте! Значи много съм чувала за това "сиренясване" (незнам по какъв друг начин да го изкажа) по половите органи. Доколкото разбарах се среща и в двата пола. Ако някои знае нещо за него плс да драсне 2-3 реда. А също така дали е вредно и от какво се получава?
    Благодаря.
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    sirenqsvane?ne usm go chuvala de,ama predpolagam,che stava vupros za jargon,opisvasht mirizmata na polovite organi..predpolagam che se prichinqva ot lipsata na kakvato i da bilo higiena + infekciq ako za tova govorim de
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами предполагам от застояване на някакви секрети.Трябва по-честа хигиена.

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    ами да ти кажа аз нямам никаква представа и даже и за това пуснах темата
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    При момчетата това нещо се получава при кожичката, затова трябва всеки път като се мие момчето да си забели пениса и да го измие старателно Именно заради това нещо казват, че обрязаните мъже са по-хигиенични, защото при тях липсва тази кожичка и няма как да "сиренясват" :P
    При момичетата не съм чувала за сиренясване, но може би става, когато момичето има бяло течение и не поддържа добра лична хигиена И не, не е вредно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си