- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да е бременна?
Първо здравейте на всички! Искам да ви попитам възможно ли е приятелката ми да е забременяла, защото последния път като го правихме докато сменях презервативите изцапах малко новия .. след това на нея и закъсня и когато и дойде въобще не и течеше, а само цапаше с нещо кафеникаво? Това какво означава? Възможно ли е да е , защото го направи за пръв път преди няколко месеца? Казва, че до сега не и се е случвало такова нещо.. моля ви кажете ми има ли повод за притеснение или е нормално? Благодаря!
ТЕСТ!Тук ние все пак не сме лекари ... айде успех!Мисля,че възможността е малка но .. все пак .. ще прежалите 3-4 лева.
ох такива като тебе не заслужават да им се отговаря...нз що не мислите и блеете и в същото време сте леко дебилни и седите тука да цъкате по форумите...мислиш ли,че някой от нас е сперматозойд и може да ти каже кфо е станало или ако искаш да ти начертая една процентна статистика на случаите...като ви е страх,тест,гинеколог...бла бла тука тестове не раздават ...нз дали и гинеколог има.И не не е възможно да е бременна,щом и тече кафяво.Кафяво ,зелено,черно,жълто си е шибан цикъл.земете прочетете литература или питайте мамаа и други такива теми има...всяка втора даже е такава...кфо като ти кажа ,че е бременна да не и напраим аборта случайно или да ви купя количка...съжалявам.че точно ТИ отнесе яда ми ,обаче се издразних не персонално на тебе ,а на всички,които чакат някой друг да им реши проблемите,което е невъзможно.
ае respct
Извинявам се, че те ядосах! Просто бях притеснен и не знаех кого да питам! Въпреки всичко ти благодаря за отговора, поне малко ме успокои!
sWeEt_SeEd,basi kak go nasmete..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ей, ей, не трябва да се нахвърляме така на притеснените хора. Те са тук защото имат проблем и искат съвет. Въпреки, че и аз сигурно в някоя тема съм се държала грубо де... Както и да е. Според мен това и е цикълаи не мисля, че е възможно да е бременна, но както са казали хората - Няма невъзможни неща. За това, за да сте сигурни - ТЕСТ.
Тестът е най-сигурният начин да разбере дали е бременна,но както каза за кафеникавата течност,при някои бременни тя се появява в първите седмици от бременноста,но може и да греша.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
както казаха другите да си направи Тест , и за друг път ако изцапа6 някой презерватив направо го хвърляй недей да пести6 те нали за това са направени , ти направо им обезмисли цялата функция с тос пост.. надявам се след 9 месеца да не те нари4аме тати
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
test test test sure check
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Pich Kafenikavoto e shot gadjeto ti se e nasraloDD