.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    ррр
    Guest

Някакви гадни петна по пениса... ?! Кво е?

Здравейте!
    На 19 години съм ... и отскоро забелязвам някви гадни неща по пениса си. Забелязах ги да излезнат след като правихме с приятелката ми секс който продължи много време (3/4 часа) и най-вече го правихме без презарватив. След като привършихме и отидох да се мия в банята забелязах на главичката на члена ми някакви такива червеникави петна като малки пъпки или по-скоро кръвоизливчета. Задудих се доста, защото за 1-ви път до сега ми се случва. Ден/2 след това изчезнаха и нямаше и следа от тях. Днес.. когато мастурбирах и след това забелязах появата им отново..?!
    Искам да попитам от каква реакция са се получили?! Дали от секса дето правихме мн време и може да се каже, че ми беше и доста тесно тогава ...
    моля дайте съвет?

Мега фен Аватара на koalka
    Може да е от това, че сте го правили доста дълго.

ppp
    Guest

123

Възможно е..., но
    ние попринцип като правим секс е много време. Обичаме да е красиво и истинско и най-вече да изпитаме голямо удоволствие. В интерес на истината тия 3/4 часа са едни от малко времетрайните ни случай. Обичаме по цяла нощ/ден ... над 8...9.. 10 часа та когато имам и свободни/почиващи дни и до повече изкарваме \/

Някой друг.. да даде идея?

Голям фен
    Град
    София
    Гъбички...На лекар иди.Моя приятел ги имаше същите,отиде на лекар и го изследваха и се оказаха гъбички.Кажи и на твойта приятелка да се прегледа ,след като сте го правили без презерватив

Супер фен Аватара на _donna_
    10 часа ?!

ясно що имаш петна по пениса,пич.

ppp
    Guest

134

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    10 часа ?!

ясно що имаш петна по пениса,пич.
    За мен това е нормално... просто обичам истинското изживяване
    от секса.. пък се радвам, че попаднах и на такъва партньор
    Друго си е ... всичко да е красиво, да некажа голяма дума но идеално...
    пък и вие жените си падате по красив секс, а не бърз и безчувствен.

А за петната - изчезнаха...
    Тези почивни дни правихме секс... доста пъти и по много време но нямах проблеми с появата им /дано и за натам да нямам/
    Аз все си мисля, че може да е защото съм по-надарен от останалите ми връсници и съответно проникването е по тесно... и отначало усещам няква много гадна болка, на стискане
    И си мисля, че са излезнали малко кръвоизливчета...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си