- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- .::My Banners & Avatars::.
Първо здравейте.Регистрирах се преди известно време,но така и не писах нищо досега.В момента съм решила да променя това.Разгледах тук-там,но така и не разбрах къде мога да пускам мои банери и аватари...за това реших да е тукАко не е правилното място...сори
![]()
Ето последните ми няколко банера и аватарчета
Avril
+
Тук се опитах да направя нещо,но май си останах с опитите...
Pussycat Dolls
Fergie
Lindsay
+
+
Peyton List
Ако на някой са му харесали ще слагам и други![]()
Мерси много.Сега ще ги разгледам...Първоначално написано от WILD__BOY
И за стила...ам,знам,опитвам се да оправя това,но нищо не успявам да направя![]()
I az taka mislqdavai o6te
![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
И мен ми харесват
Браво на авторът доста добра идея тък като има личности които сами си творят профилитеи в точно тази тема, съответният им труд да може " да се разглежда" успех, скоро и от мен
като ъплоудна
![]()
С малко закъснение - благодаря.
Скоро не съм правила,защото се занимавах с правенето на един форум и нямах много време.Надявам се скоро да ми остане повечко и ще направя.Мисля,че има само един банер от последните,които не съм пускала тук.Той беше (и е) за едно състезание
Ето го има и аватар
![]()
Най-новото ми банерче.Аз си го харесвам....горе-долу
![]()
btw,ако има фенове на Кристина Агилера,могат да се регнат във форума ми за нея.Вместо да пращам лични съобщения на всички(което е адски досадно,не да ги пращам,а да ги получавам) реших да сложа линк в подписа си.Доколкото разбрах от правилата имам право на товаТака че,вместо да четете глупостите ми може да се регнете(ако сте й фенове) и да пишете(ако ви харесва).Та последното,което ще кажа е,че дори да не сте й фенове може да пишете.
Много ми харесва това което си направила...ама много наистина! =D> =D> =D>
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
от кои сайт правиш банерите и аватарите Naley_4ever
172бан по ип и профил. т.8 системно
Ее,мерси много,радвам се :PПървоначално написано от Initial_D
Не ги правя от сайт,а с ФотошопПървоначално написано от k0k0
![]()