- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете ми...Мисля,че нищо не е в състояние да ме възбуди
Мисля,че имам сериозен проблем.От 2 седмици вече опитваме с гаджето ми да правим секс,но просто нищо не се получава.![]()
Не мога да се възбудя
и дори и когато опитва с пръст много ме боли...Не мисля,че проблема е в гаджето ми, защото той опитва всякакви начини,но без резултат...Моля ви кажете какво мога да направя или да опитаме и двамата ,че да се възбудя
![]()
![]()
skoro li ti e svyrshil cikyla? pitam zashtoto pri men 1sedm sled kato mi svyrshi i nito mi se pravi sex nito neshto izobshto moje da me vuzbudi. a i 1q pyt dokato me 'otvori' gadjeto hmz...ne bqh mn vyzbudena.zashtoto mn se pritesnqvah ot bolki kyrvishta i tn. [est takiva neshta nqmashe no pritesnenieto si beshe na lice... i ne bqh nikak vlajna...] mojeb trqbva da se otpusnesh i da si predstavish neshto koeto bi ti podeistvalo vyzbujdashtomiluvki, celuvki po cqloto tqlo... nejnosti i t.n. tova bi trqvalo da te predrazpoloji.
![]()
Не се притеснявай! Ако се сдухваш, трудно ще се възбудиш...нека да ти стимулира клитора и да те лиже...ако това не помогне изобщо и си суха, вземете овлажняващ гел, защото иначе ще боли много.
Пробвайте с някакъв лубрикант, от тези мазничките неща би трябвало да ти стане хубаво.
не бях сдухана и той ме целуваше на всякаде,обаче ме болеше много когато пробва с пръста...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
На колко години си?
ми след 2 месеца ставам на 17Първоначално написано от `Death`Whore`
Миличка , спокойно . При някои наистина боли . Просто си отделете повече време затова . Кажи му какви целувки ти харесват .. пък и сухи целувки не винаги възбуждат . Малко език .. може и овлажнител . И недейте правете всичко на един ден , ако искаш - имам предвид тва с пръстите и самия акт. Няколко пъти пробвайте с ръцете .. Не вярвам само от един пръст да те боли . Постепенно ще стане . Пък и не очаквай чак пък никаква болка да няма . Не че те плаша . Абе споки .. ще успеете .![]()
Преполагам, че ти е за първи път... Явно нещо те смущава или се притеснваш. Отпусни се, съсредоточи се над удоволстието, което можеш да изпиташ. Отделяйте малко повече време за любовната игра, повече целувки, милувки, докосвания и т.н.