.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Да бъда ли с него..

Сега..проблема ми е малко странен,дори не мога да го нарека проблем.Има едно момче..Боби се казва.С него се запознах преди 4-5 месеца и бяхме много добри приятели.Той тръгна с едно момиче (която е от Созопол,а той е от София),и не можеха да се виждат често..но тои все пак имаше някакви чувства към нея.Последния път като се видяхме обаче,усетих че го харесвам не само като приятел.Вечерта,той ми каза същото..седмица след това заряза момичето от созопол,за да бъдем заедно..Но аз не съм сигурна дали искам да съм с него Проблема е в това,че мисля че още изпитвам някакви чувства към бившето ми гадже,с което е на 100% сигурно че няма да има нищо между нас отново.Мислите ли че трябва да опитам с него,защото повярвайте ми аз съм изградила мнение за него ,че не би изневерил,че не е женкар..Как мислите,да пробвам ли,или да продължавам да си страдам по бившия?

Мега фен
    Опитай! Но ако мислиш за бившия, докато си с него...значи ти трябва време.

Мега фен Аватара на iiirish
    задаваш риторичен въпрос ми много ясно, че всеки ще ти каже, че няма смисъл да се тормозиш и да страдаш за нещо минало! ти си отгърнала вече една страница... не я прелиствай отново назад живота и времето са пред теб и ако и сама положиш някакви усилия, те непременно ще ти донесат щастието, което желаеш

Фен
    Град
    sofia
    opitai moje pak tozi bobi da ti pomogne da zabravi6 biv6iq si

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    От опит глава не боли
    "Ама дупето яко"

abe mislq 4e trqbva da opita6 no ne o4akvai prekaleno golemi rezultati ot tova moje i ni6to da ne stane.....ama vse pak probvai 6toto moje bi shte izpadne6 v slednata situaciq "Ama za6to ne opitah moje6e i da stane ne6to "...i cql jivot 6te se 4udi6 a za jalost ve4e shte e kysno za da razbere6

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми според мен трябва да продължиш напред с това момче, не си струва да се мъчиш и страдаш за човек, с когото вече не можеш да бъдеш!Опитай с това момче, кой знае - може и да се получи!

Мега фен Аватара на koalka
    Съветвам те да изчакаш, а не да започваш веднага нова връзка.Ако го харесваш обаче, но още мислиш и за бившия, реши сама какво да правиш-дали да тръгнеш с него?

Opitai s novoto momche..Moje bi neshata da se poluchat i :P Ispeh
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Опитай разбира се,бившия е в миналото,гледай в настоящето,веднъж се живее.Успех.

Голям фен
    opredeleno opitai!kasmet
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си