.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Moderated:Срам ме е и не знам дали съм готова за секс.

eiiiii zna4i hodim s moq priqtel ve4e 7 meseca... az sam na 14.. i kato gledam na nego mu se iska da go napravim.. oba4e az ne sam go pravila i do nqkade me e srtah oshte de'a znam.. pak i nz dali sam gotovaaa .. ako go napravim vsi4ko shte se promeni..... i nz az naistina mnogo go obi4am ama ne znam.... ta i az nz kfo da napravq.. nqkoi moje li da mi pomogne po vaprosa.....? plsssss mnogo vi se molq

Moderated by koalka
    т.7 от правилника!

Мега фен
    Отговарям ти - не си готова за секс.

Guest
    e to ti kato nz-esh kvo da pravish nie li da ti kajem? hem ne se 4ustvash gotova hem zadavash typi ?si... i kvo... na teb ne ti se pravi sex oba4e tuka nqkoi ti kaje: ne, napravi go... dostaty4no si dyrjala mom4eto 7 meseca na suho...
    i ti shte mu pusnesh shtoto nqkoi taka te posyvetval

Щом като питаш,значи не си готова все още.Когато се развиеш достатъчно, ще го усетиш.Не го прави,щом не си сигурна,че го искаш.

Ами погворете на тая тема. Ако решите, че ви е време да го направете, правете го \/ Ама най - важното е да поговорите. Не очаквай от другите някакъв кой знае какъв съвет, щото най - вероятно тия дето са по - големи от теб ше кажат че си малка, а останалите ще ти кажат чи си достатъчно голяма. Погови с приятеля си и разбери дали на него му е само за секса за да не те преебе после щото чувството да си сама след това е много гадно

Addicted-f
    Guest
    Mi pusni mu na momcheto ama da ne vzeme da te zareje nakraia che posle shte ima da sajaliavash.Hubavo si pomisli

Цитирай Първоначално написано от ~No~Soul~
    Ами погворете на тая тема. Ако решите, че ви е време да го направете, правете го \/ Ама най - важното е да поговорите. Не очаквай от другите някакъв кой знае какъв съвет, щото най - вероятно тия дето са по - големи от теб ше кажат че си малка, а останалите ще ти кажат чи си достатъчно голяма. Погови с приятеля си и разбери дали на него му е само за секса за да не те преебе после щото чувството да си сама след това е много гадно
    Според мен,ще й бъде трудно да разбере,щото той естествено няма да й каже,че му е само до секса.Разбирам,че по думите му може все пак да се изгради някакво предположение дали иска само секс,но в повечето случаи е трудно да се разбере.И най-важното е тя да се чувства готова,а щом иска мнението на непознатите от форума,явно не е.И все пак нека сама предцени...

Голям фен
    Не не го прави. Направи го тогава когато сама ре6и6 и няма6 нужда от подкрепата на непознати които да ре6ат вместо теб... 6те ти препоръ4ам да по4ете6 пове4е по въпроса... и ако все пак го направи6 се пази Най важното!
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

jisjibi
    Guest
    категорично не се чукай повечето се стремят да наебат едно момиче и да и бият шута

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Когато се убедиш, че наистина го искаш, когато изчезнат колебанията напълно и това " не знам", повторено 100 пъти, го няма, когато нямаш вече нужди от съвети по форумите, тогава премини към тази крачка.

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре изчакай, докато се убедиш, че наистина го искаш.Не си сигурна дали нещата ще останат същите, което е лошо.Сигурна ли си, че приятелят ти държи на теб?

Ти ще усетиш, когато си напълно готова. Няма да питаш нас, просто ще го почувстваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

seksa zblijava!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

щом не си сигурна,значи не си готова
    когато си сигурна че го искаш,тогава е момента

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ще повторя горните мнания-не си готова. И какво като ходите от 7месеца? ти си на 14 и имаш куп съмнания. не си готова,ама изобщо. Когато станеш няма да се питаш и няма да питаш непознати. ще го направиш без капчица съмнение!

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    ne 4e az imam nqkakav opit(i az sam na 14 i sam devstvena)no mislq 4e ne biva o6te da go pravi6.6tom si zadava6 tezi vuprosi,a o6te pove4e-6tom gi zadava6 i na nas,zna4i ne si napulno ubedena 4e go iska6.a tova, kakto znae6, ozna4ava da ne pravi6 ni6to.az su6to imam gadje,obi4am go(ili haresvam po-to4no,obi4am mi e mn silna duma),no ne sum gotova(a i toi su6to).kato slu6am vs deto kazvat 4e na 14 sa pravili sex mi e mn stranno 6toto az ne moga da si predstavq da poema takava otgovornost..moje pak az da sum nedorasla.. kakvoto i da re6i6-uspeh

Град
    In Your Mind
    Докато се колебаеш дали си готова определено не си!
    I love you...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ами недей бързай .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Абе живей си живота Секса не е всичко
    Пак и поне недей прави неща за , които наистина да съжеляваш след време че си ги направила

Това е съвета ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си