така,здравейте.ето го и проблема ми.на 10 януари правих секс със приятеля си,не се притеснявах че може да свърши във мен,защото в началото изобщо не му стана,за това предпочете да махне презерватива.след това си бях спокойна до като не стана 23 и трябваше да ми дойде..говорихс приятелка,споделих и с козметичката си,казаха че няма смисъл да се тревожа защото този месец много жени се оплакват от нередовен мензис заради времето.на 6 февруари реших да съм сигурна и си направих тест-положителен.на 7 си направих още един-отново положителен.на 17 съм,гаджето ми е на 19.немога да искам направление от личната лекарка защото е приятелка със семейството ми.исках да жи попитам понеже съм от ямбол,знаете ли клиника от сливен..брат ми е пълнолетен неможе ли той да се подпише вместо родител.а ако не може,става ли без подпис на родител.исках също да попитам колко стръва прегледа без направление..ако може цени да ми кажете и дайте ми телефон ако знаете да се свържа с клиниката,защото съм много объркана..благодаря ви предварително