.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

червени петна-хелп

Здравейте!
    Значи принудена съм да ви пиша,като се надявам да ми пимогнете,защото вече нз какво да правя.От малка си имам алергия и никой не знаел от какво,появяват ми се едни петна червени по лицето,които се белят леко и са много гадни.Преди не ми излизаха толкова,колкото сега,но като се появяваха -изчезваха,а сега преди 1 седм ми се появиха и не се махат Ходила съм на много лекари,даже преди половин година при 1 професор и пак нищо.Искам да питам някой имал ли и подобен проблем и може ли да ми каже как да ги махна тея ужасни петна? Хигиената ми е доста добра,така че не е от тва.Та няма значение,просто исках да пусна тема,защото тея лекари....
    Ще съм ви безкрайно благодарна!!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Щом лекари не могат да ти помогнат кой очакваш да го направи?Децата на по 13-14 години в този форум ли??Иди пак на дерматолог и това е!Примири се!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    оо тва е ужасно една приятелка има такива цялата се бели после и стават леко кафяви!Като на периоди са появяват се и изчезват-и нищо не помага купувала си е лекарства внасяни от някъде ама и те не помагат и с кво ли не се е мазала ама пак нищо..пък на колко мн доктори е ходила няма ефект сега нз как е при теб,но тя имаше и по гушата почнаха да и се появяват

Guest
    питам тук,защото някой може да е имал подобен проблем и да се е оправил и да ми каже с какво!! Това очакваммм!!

hm...
    Guest
    mila,i az imam syshtiq problem!hodih pri profesor i mi zabrani shokolada,kafeto i kolata,no i tova ne pomogna...i az ot malka sym taka i e mn gadno!Nz kakvo pomaga i az oshte ne sym imala nikakyv efekt.A pyk edin dermatolog mi kaza,che e ot vodata,da ogranicha kontaktite s voda.xa-xa-xa,prostotiq,ta kak da se miq?Nqma lek...

Цитирай Първоначално написано от hm...
    mila,i az imam syshtiq problem!hodih pri profesor i mi zabrani shokolada,kafeto i kolata,no i tova ne pomogna...i az ot malka sym taka i e mn gadno!Nz kakvo pomaga i az oshte ne sym imala nikakyv efekt.A pyk edin dermatolog mi kaza,che e ot vodata,da ogranicha kontaktite s voda.xa-xa-xa,prostotiq,ta kak da se miq?Nqma lek...
    Тва за водата ме уби!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    една приятелка има същото ,маже се с някфо мазило "diprogenta"
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си