.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

към момичетата

мацки има ли някоя да е от град монтана или на близо до нея която има желание да изкарва парички без да има определено време за работа и шеф над главата си ? предлагам ако има желаещи и се интересуват от козметика да ви регистрирам като консултант на орифлейм (този месец са безплатни регистрацийте) пишете тук или лс ако искате повече информация.моля за тези които нежелаят просто да не пишат!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Като изключим факта че не съм от Монтана, и не съм "мацка", мога ли да получа и аз една от тез регисрациЙ? Пък съм от околията...294 км

ами то тоя бизнес е повече със жени но също има много мъже даже ще изкарваме маи и каталог само за мажете специално.да можеж да получиш но трябва да отидеш до офиса на орифлейм и от там да заявиш желание за регистация!

Град
    Стара Загорка
    Ае не съм фен попринцип.
    Ама туй което каза че щяло да има каталог за мъже...ем бива
    Няма да се дразня от купищата женски глупости докато видя к'ви кремове за след бръснене има или някой парфюм...за к'во ли са ми като не ги ползвам...

ami qko e ama 4akai da vidime dali naistina 6te si izkarat i katalog za maje spoko 6te se nau4i6 da gi izpolzva6

Град
    Стара Загорка
    Мисля че съм се научил отдавна
    С риск да прозвучи ужасно "минало ми е времето да ги ползвам"

извиняваи нямах предвид че не си се научил ами че просто можеж да свикнеш пак да ги използваш защото всеки един човек от раждането си та чак до 60 години е нуйно да се маже или да използва нещо.съвсем не ти е минало времето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си