.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    aaa553
    Guest

Moderated:Изправяне на косата чрез химическа намеса?

има ли начин за траино изправяне на косата чрез химическа намеса...косата ми е леко начупена и подвита в краищата
    10х предварително

Moderated by koalka
    т.7 от правилника!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Има...така както има студено къдрене има подобна процедура и за изправяне...държи около 3 месеца.За по-подробна и достоверна информация отиди до някой фризьорски салон те ще ти обяснят

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Град
    Кърджали
    Ми незнам дали има нещо за постоянно изправяне обаче аз немога да живея без пресата си вапреки че косата ми е права аз искам да е идеално права !
    ~~~SwEeTyTu~~~

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от SwEeTyTu
    Ми незнам дали има нещо за постоянно изправяне обаче аз немога да живея без пресата си вапреки че косата ми е права аз искам да е идеално права !
    Точно - преса!Маааалкооо ще ти поизгори косата..ама тва е без химии...пф..аз как си мечтая с някой да си сменя идеално правата коса за нещо по разчупено или къдраво..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    vav friziorskite saloni moje da pitash .. az znam edno koeto ti darji prava kosata okolo 6 meseca obache izgarq dosta... po zle ot boq e i struva okolo 20-30 leva procedyrata i ne mislq che e preporachitelno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си