- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Obichat li Jenite SVIRKI ?
Vupros Kum VSICHKI JENI ?
OBICHATE LI DA PRAVITE SVIRKI ?
I Haresva li vi kato vi se ispraznqt v liceto ili tam na ezika i go glutnete ?
![]()
Да. Да. Не/ в устата не обичам, вкусът не ми харесва/.
ами да![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
аз мн се кефа да правя свирки да гълтам не чак толко , ма понякога се случва![]()
f*ck off!
Ако една жена прави свирко, то най-вероятно й харесват.
В лицето хахаххахаххаххаххахахахха . Тук само олигофрени ли пишат?
обичам да правя свирки. обикновено ми свършва в устата и гълтам, но понякога не гълтам.. зависи от мястото и настроението![]()
Едит
кой от 7мо ? ако има да предадете на цанка ако още е директорка да го ду*аПървоначално написано от Вълка
, маринкова може да помага
![]()
Едит
Не не съм пробвала шото нямам желание... знам че е нещо нормално но просто желание липсва и съм му казала на приятеля ми че свирки няма да правя ако толкова умира за свирки на магистралата има изобилие от такива мацки дето с удоволствие ше му направят, не казвам че момичетата, които правят са такива, просто на мен не ми харесва!!!
Ае остави децата на мира беПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
нема кво да се крия - бях от 11Б по едно време, ама после нещо решиха тия кур*и по-горе дето ги споменах барабар с тъпата класна че не съм за тая дупка (7мо у-ще наречено ) и искаха да ме изгонят ама видеха кой е връзкарчеПървоначално написано от Вълка
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
Що пък да не се изпразниш върху лицето, възбуждащо е как мига като излетат пилотите![]()
2т. забрана за ползване на профил
1. Чети внимателно.
2. Ахаа, как мига! Я на теб да ти влезе сперма в очите да видиш колко е гадно![]()
кога си свободна идната седмицаПървоначално написано от gabituuu
![]()
Да...определено абсолютно нищо не се е променило...все още мъжете се предлагат, като че ли не са виждали женско.
обичам но зависи къде свършва![]()
![]()
Щом една жена прави свирки, означава, че и харесва. На мен ми харесва, но не гълтам или не ми се изхвърля на лицето.... Ужасно е!
Dosega vsi4ki gadjeta koito sum gi pital im haresva pa za drugite neznam![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
`Death`Whore`,ti kvo ochakvash?evoliuciqta e dulug i slojen proces..Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
OBI4AME SPOKOINO!a koqto otre4e ili o6te ne e pravila, ili e malka za da razbere za6to tova moje da se haresa i na edno momi4e.kolkoto do izprazvaneto v ustata-ne sym osobeno navita,6toto mi se struva gadno da mu gyltam spermata,ama... ne se znae moje i tva da probvam nqkoi den.![]()