.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: za o.c.

Guest

za o.c.

4 sezon posleden li e ? akolko epizoda ima? 16? moje li da mi kajete to4no v koi den izlizat novite epizodi?

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    да, 4 сезон е последен. да, има 16 епизода. серийте излизат към 5 часа сутринта в петък. на 22-ри е последната серия.

ам от къде мога да си ги дръпна ?

Re: za o.c.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4 sezon posleden li e ? akolko epizoda ima? 16? moje li da mi kajete to4no v koi den izlizat novite epizodi?
    Ами май да, тва е последния сезон. Така четох на скоро, рейтинга се е сринал...
    The Hate U Give Little Infants Fuck Everybody

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)

Re: za o.c.

Цитирай Първоначално написано от Ov3r_AnD_oVeR
    не е това причината.. от фокс обясниха, че ОС е най-успешната им продукция и не искат да я развалят със още сезони..

Ov3r_AnD_oVeR написа:
    Анонимко написа:

не е това причината.. от фокс обясниха, че ОС е най-успешната им продукция и не искат да я развалят със още сезони..

Така си е!!!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

На 2 февруари се е заснел последния епизод от 4-ти сезон.Говори се че това е края но пък режисьор-а е казал да очакваме много изненади,тъй че съм объркана и все пак навсякъде се изписа че сериала свършва и сигурно така ще излезе.

Guest
    16 epizoda?samo tolkova? az sega gledah 14 epizod i zavar6i s dosta lo6o zemetresenie. interesno togava kak 6te svar6i

16 epizoda?samo tolkova? az sega gledah 14 epizod i zavar6i s dosta lo6o zemetresenie. interesno togava kak 6te svar6i
    маи всичко поемат по своя път или ще пукнат повреме на земетресението ти нече другите сезони свършваха мн смислено всичките бяха някви нещастни в края

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1017024

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=61579
    Мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си