Значи хора да ви кажа какво стана. Аз и приятелката ми сме на на по 16. (ако това е от значение де)
Мисля, че с нея наистина много се обичаме и често сме си го казвали. Не се съмнявам много в това. Ние сме от различни градове и затова не се виждаме всеки ден, но поне няколко пъти в месеца. Понеже знам, че има регистрация във флиртче и реших да се регистрирам там с чуждо име и снимки. Да, сега ще кажете, че съм голям идиот, но просто много хора са ми казвали, че такава връзка от разстояние не може да продължи дълго. И аз реших, че трябва да тествам връзката ни като се представя пред нея за друг човек и видя дали веднага ще клъвне или ще се сети, че има човек, който много обича. Сега ще кажете, че съм идиот - ами да, всъщност съм голям идиот... Тя не е сгафила нищо дотук, но виждам, че лека полека започва да се отпуска и споделя разни неща, които дори АЗ (по дяволите ) не знаех за нея... а се познаваме от 3 години. Яд ме е, че тя споделя за себе си с "напълно непознат", а с мен не. Каква е причината? Как да тълкувам всичко това? Хора.. честно ви казвам, изпаднах в голям ужас. Как може да не ми споделя на мен, а на непознат? Говорил съм с нея 2 пъти на тази тема, но беше отдавна. Тя ми каза, че споделя с мен каквото се сети и щом не е споделила нещо, значи не го е сметнала за толкова важно. А определено някои неща (като например интересите и и какво харесва) за мен са изключително важни. Ако не знам какво обича и към какво проявява интерес как бих могъл да бъда близък с нея? Ужасно неприятно ми е... и това ли е начина да я опознавам - като й пиша под чуждо име и се надявам да ми каже нещо повече?
Съжалявам, че трябваше да ми четете тъпотиите, но вече няма към кого да се обърна за съвет, а и аз съвсем се отчаях и обърках..