.

Виж резултатите на анкетата: Различията в характера на момчетата и момичетата- вродени или втълпени?

Гласували
92. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Вродени

50 54,35%
  • Втълпени

42 45,65%
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    A Това какво е според теб...

[color=darkred]Факт, какво да е. Не мога да разбера защо не искате да го приемете. Много жени даже го използват за лични облаги. Какво му е лошото ще ми обясните ли ?

То не че е лошо, просто не е вярно...

Искам точна и ясна формулировка- с какво точно ти си повече от мен? Интересно ми е просто...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Muse_of_Madness, просто ми е интересно как достигна до заключението, че си "победа на разума над плътското", така сама ? Теста за интелигентност ли ти каза, мама тати и баба ли ти го повтарят ? Незнам...
    Отново те моля да ми обясниш какво разбираш под "плътско", "разум" и "морал", за да съм наясно как си превеждаш цитатчето. Защото победата на "разума над плътското" често, но невинаги значи висока интелигентност.(Иначе IQ-то ми е 169) За себе си няма да говоря, защото темата не е такава, но ако твърдиш, че жените са тъпи то е защото им е втълпено така. Обори тезата, чеповечето жени са глупави, защото ги искат такива. Че 4/5 от съученичките ми са коне с капаци не мога да отрека....
    Това бях аз, ама пак осрах регистрацията.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Аз мисля,че са вродени..факта,че имаме различни хормони..Мислим по различен начин.Може би една част са си чисто и просто втълпени,но повечето са си по рождение..

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    хехехехе...

хмммм. Ерин трябва да ти дам една книга, която обаче не е моя и вътре добре е обяснено защо е така...

какъв е този непрекъснат реваншизъм спрямо мъжете...
    Дай и я Само после искам пак да си е при мен
    Ти до къде стигна междудругото?

По темата:
    Книгата се казва "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния" от Алън и Барбара Пийз. Вътре е обяснено прекрасно, на длъж и на шир точно по този въпрос. Аз лично съм и за двата отговора, като везните се накланят малко повече към вроденото.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Лунатрик, първото ти "мнение" въобще не е по темата. Питах дали разликите са вродени или втълпени, ти тръгна да изтъкваш, че мъжете са по-добри от жените. Феминизма, половата дискриминация въобще ги надраснах вече, надявам се и ти да го направиш в скоро време.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Я, посочете къде съм казал, че мъжете са повече в едикое си отношение от жените ? Цитирал съм кратка характеристика на двата пола. Това, че жените сте красиви като обида ли го приемате ?
    Защо трябва да давам обяснение на думите
    "плътско", "разум" и "морал" като ти стига само да прочетеш първото изречение и да се замислиш в колко от рекламите и билбордовете стоят физионимии на мъже.

П.П. не е по темата, ама като гледам му отделяш повечко внимание

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Това, че жените сте красиви като обида ли го приемате ?
    Да, обида е за някои личности, които вместо с колоритния си характер биват характеризирани с външността си.(имам предвид някои мои познати)
    Голяма заблуда на цивилизацията е, че жените са "декоративен пол". Тях ги бива и в математиката, защото най-добрият математик в града ми е жена и ми преподава по геометрия... могат и да се аргументират и да спорят сериозно, както и малоумникът би разбрал от постовете на rosskata... Само давам примери, разбира се, и повтарям, че личността е въпрос не толкова на пол, колкото на идеали. За това аз съм живото доказателство. Едва ли притежавам някакъв особен интелект, по-скоро инат да предпочета собствените си идеали пред тези на обществото.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    Едва ли притежавам някакъв особен интелект, по-скоро инат да предпочета собствените си идеали пред тези на обществото.
    Любимите ми пубери са разните 14 годишни дето се мислят за нещо повече от едно няколко милиона души сиреч обществото .
    2т. системно

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Едва ли притежавам някакъв особен интелект, по-скоро инат да предпочета собствените си идеали пред тези на обществото.
    Любимите ми пубери са разните 14 годишни дето се мислят за нещо повече от едно няколко милиона души сиреч обществото .
    Ашкулсум машала аферим. Обаче не мисля себе си за повече от обществото, а идеалите си за по-готини от неговите.

Град
    Anfield
    Да, обида е за някои личности, които вместо с колоритния си характер биват характеризирани с външността си.(имам предвид някои мои познати)
    Голяма заблуда на цивилизацията е, че жените са "декоративен пол". Тях ги бива и в математиката, защото най-добрият математик в града ми е жена и ми преподава по геометрия... могат и да се аргументират и да спорят сериозно, както и малоумникът би разбрал от постовете на rosskata... Само давам примери, разбира се, и повтарям, че личността е въпрос не толкова на пол, колкото на идеали. За това аз съм живото доказателство. Едва ли притежавам някакъв особен интелект, по-скоро инат да предпочета собствените си идеали пред тези на обществото.
    Това, че се обиждат си е лично техен проблем. Ако искат и до безкрайност да могат да борят, факта си остава че жените са рекламен продукт. Жените са за това, за да придават красота и външен вид на всичко, което никак не е малко.

Голям фен Аватара на pathetic
    жените са толкова красиви,колкото мъжете имат въображение.

както е и с други красиви неща,но там вече хората трябва да боравят с въображение.
    ..

LunaTriCk

хайде да се задяваме онлайн.

сигурно е готино така.

ти казваш нещо,после аз и вече пием бири
    и си говорим за мечове и как се борави с тях.

.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Това, че се обиждат си е лично техен проблем. Ако искат и до безкрайност да могат да борят, факта си остава че жените са рекламен продукт. Жените са за това, за да придават красота и външен вид на всичко, което никак не е малко.
    Но не са единствено рекламен продукт. Това вече го доказах. Например зубърките и шматките ги бива в науката и творчеството. Ти къв си да лишаваш света от способностите им? Чакай, имам една много интересна притча на китайския философ Чжуан Дзъ... Ще я напиша на следващия пост...

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Когато Цзъцъ от Нанбо се разхождал на планината Шан, видял огромно дърво, което още отдалече се откроявало сред останалите. Под разкошната му корона можели да се скрият хиляди екипажи. "Що за дърво е това?-рекъл Цзъцъ-По всичко личи, че е различно от другите." После погледнал нагоре и видял, че клоните на дървото били толкова криви, че от тях не било възможно да се направят нито стълбове, нито каквото и да било. Погледнал надолу към могъщия му корен и видял, че той е толкова заплетен, че от него не може да се издълбае ковчег. Ако близнеш листото му, в устата ти започва да пари. Ако вдъхнеш мириса му-три дни не си на себе си. Цзъцъ казал:"Ето едно дърво, което не е годно за нищо и затова е израстнало толкова голямо. Сега вече разбирам защо най-блестящите хора са направени от материал, от който никой няма нужда!" Все го оприличавам това дърво на оная математичка....

pathetic..
    Guest
    "Ако вдъхнеш мириса му-три дни не си на себе си."

о,отведете ме при това велико растение..

аз просто ще му се насладя.

Град
    Anfield
    Китайците нека си пишат каквото искат, реалноста е съвсем друга. Само повърхностните хора не съдят по външността.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Muse_of_Madness - възхищавам ти се!
    Явно много се интересуваш от философия..

Но това,което написа за дървото-мириса,външния вид на клоните се определят от сетивата.Тоест за да вярваш на историята трябва да си сенсуалист.Обаче за някакви екзистенциални въпроси не можеш да се доверяваш на сетивата си-прекалено повърхностно е..
    Най-блестящите хора могат да бъдат и от най-невзрачното дърво и от най-ценното..

Китайците нека си пишат каквото искат, реалноста е съвсем друга. Само повърхностните хора не съдят по външността.
    Напротив!Точно обратното!
    Външността не винаги е обективна.Винаги субективна!Външността е предразсъдък!Външността те ограничава!
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Ани
    Guest
    външността си е външност и толкоз.

хората се усещат по всякакъв начин.
    не е нужно да си философ,поет или мъдрец.

достатъчно е да си човек.

Ти си толкова красив колкото желаеш и толкова колкото желаят хората.

туй то.

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Външността не винаги е обективна.Винаги субективна!Външността е предразсъдък!Външността те ограничава!
    Външността е оръжие. Външността е предимство. Външността те освобождава ! Досега не съм срещал красив ограничен човек

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Външността е оръжие. Външността е предимство. Външността те освобождава ! Досега не съм срещал красив ограничен човек
    Значи си късметлия.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    хехехехе...

хмммм. Ерин трябва да ти дам една книга, която обаче не е моя и вътре добре е обяснено защо е така...

какъв е този непрекъснат реваншизъм спрямо мъжете...
    Дай и я Само после искам пак да си е при мен
    Ти до къде стигна междудругото?

По темата:
    Книгата се казва "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния" от Алън и Барбара Пийз. Вътре е обяснено прекрасно, на длъж и на шир точно по този въпрос. Аз лично съм и за двата отговора, като везните се накланят малко повече към вроденото.

Хаххаха, тогава няма нужда да ми я даваш, имам я. Ще я прочета

Бтв,
    Вас не ви ли писна да седите и да бълвате срещу другия пол???? Истината е, че за човек не може да се съди по външния му вид и това трябва да ви е ясно. Човек сам изгражда своя характер и не може да обвинява пола или някой друг за него. Няма по-по-най, всички сме равни. Всеки си има и добрите и лошите страни. Тъпо е да се обвиняват жените, че са кухи, защото са красиви, а мъжете, че са повърхностни, защото отделят прекалено много внимание на интимните контакти Такива определения са глупави и показват незапознатостта (некомпетентността) на говорещия. Така че говорете по темата или мълчете, ако не можете да го правите. Темата не е "Мъжа срещу Жената", ако не сте забелязали.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Град
    Anfield
    Ако млъкнем, темата ще замре.
    Няма по-по-най, всички сме равни.
    С това не мога никога да се съглася. А и да отделяш прекалено много внимание на интимните контакти, не е повърхностност.

Град

Направо се изказа... Нямам думи...
    Искаш да ми кажеш, че като съм с 20 кила по тежка и с три пъпки повече в един момент, и изглеждам много добре година по- късно, също и поумнявам??? И ставам по- неограничена

Не ми се връзва нещо...

Или може би красивите хора като одъртеят и заприличат на увиснали торби, стават коренно различна личност, и изведнъж се ограмичават...
    Пък като си направят една- две пластични операции, се освобождават от предразсъдъците си??

Guest
    Кое прави хората равни? Лайната – всички серат! Това е жестоката истина, социалната стълба, обществото на етажи, това са все неща опитващи се да разделят хората едни от други, да ги накарт да бъдат различни. И затова най-скритата и пазена тайна от илюминатите е срането, защото срането доказва безапелационно, че всички са равни. Затова то е внимателно скрито и е нещо за което никой не говори, защото то ще развали идеята за социалната стълба. Стълба благодарение, на която бидейки в горния й край илюминатите стоят и си чешат ташаците по цял ден (бел. ред. Казано с други думи просто си мързелуват).

Идеята за срането е истинско въплъщение на идеалите на Леонардо Да Винчи – нещо, което е всеизвестна, реална истина, но сякаш не съществува. Затова за срането трябва да се говори! Например: вместо човек да се хвали със социалното си положение, би трябвало да споделя как е прекарал следобедното си сране:
    “Гошо, да знаеш как избухнах в тоалетната – взрив казвам ти! Ядрена бомба е това, от водата гъба излезе, и като ме плисна по задника викам ти, повече пръжки с боб чорба няма да ям”.

Представете си горното нещо казано от някой начетен господин. Е? След това той ще ви изглежда ли толкова високо на социалната стълбичка? Не! Това се нарича лош език и той признак, че не си от високите етажи.
    Колкото по-нагоре се изкачваш, толкова по-добър трябва да бъде езика ти. Той трбява да е трениран, кален и обучен във внимателното и качествено близане на задници, за да може да израстеш.

Ето го и вторият момент – илюминатите ни се смеят в очите – срането е всъщност вплетено в обществото ни и всички го използват и говорят за него, но никой, абсолютно никой не го забелязва. А за незапознатите съобщението е следното – с по-добрия си език можеш да изтриеш от задника ми всички доказателства, че съм човек и че съм равен с теб. Помогни ми да изглеждам
    божествен и аз ще се погрижа за моя слуга.

И така дойдохме до другата важна точка - Защо мислите, са мумифицирали фараоните?
    Защото така те пряко са показвали, че никой от хората долу не им е равен тъй като те не серат. Щом не серат значи не може да ги приравниш с простолюдието. Срането е органично втъкано в човеката история.
    Факта, че срането е основополагащ елемент при доказването равенствто на хората се доказва и от съществувалото през 60-те години на 20-ти век Хипи течение. Там масово изплозван израз е “Брато, насрах се здраво” с което хипито показва на стоящия срещу него, че е равен – тоест открито признава, че сере. За да не бъдат изтребени от илюминатите Хипитата ритуално пушат трева преди да изрекат сакралните думи.
    Впоследствие, обаче биват разкрити и бързо са неутрализирани, главният им водач е убит а последователите преследвани.
    Срането, освен че показва равенството на човешките същества, показва и равенството на човека с животните и всички живи същества – Карлос Кастанеда описва това си свое заключение в едноименната книга Пътуване към Икстлаан наблюдавайки торфен бръмбар помъкнал лайно.

Но впоследствие книгата е редактирана от банда зли тетлебуси – ревностни илюминати последователи и пред света историята с торфения бръмбър придобива съсем друга гледна точка. Но творението на Кастанеда е нарочно оставено да съществува за да може когато някой си зададе същите въпроси да получи грешните отговори.

Мислите ли, че е случаен израза който неофашистите използват, а именно “Хитлер живее в лайната ни?” – идеята на този лозунг е да каже, че:
    1. Хитлеристите серат.
    2. Всички серат
    3. Щом всички серат значи всичи са равни
    4. От това следва, че всички са хитлеристи.
    Те са поредната група хора, който са приели идеята за срането, но преиначавайки я по опасен начин затова са преследвани в цял свят.

Комунизмът, от друга страна, е прекалил с въплащаването на идеята за срането – след като публично обявили, че всички са равни започнали непрестанни въпроси – а аз дали не сера по малко от Гошо? А Гошо като сере такива големи лайна означава, ли че е повече-равен от мене? А аз неравен ли съм? Трябва ли да не накъсвам лайненцата докато излизат? И така нататък.

Дойдохме и до пред-последната важна точка – защо всички се стискат преди да се изакат? Защото ни е наблъскано в главите, че срането показва равенство и липса на божественост – затова стискайки се ние отказваме да признаем пред себе си, че сме равни с всички останали и искаме още мъничко да бъдем божествени.

И сега най-ключовата илюминати точка – думата аналогично, означава сходство, подобност, еднаквост. Тоест anal (анус, анален) ни води към равенство. Защото през ануса излизат лайненцата.

Annals (летописи, анали, хроники). Истинския превод на изречението “Дай ми аналите за събитията през 466 година” е “Дайте ми срането по темата за събитията през 466 година”, което е и още един начин да се каже, че видиш ли историята е това което е написано за дадено събитие, а не самото събитие. Което пък доказва, че на нищо писано не трябва да се вярва!

П.с.
    Тук ще си позволя да да добавя малък коментар относно това как ми хрумна да напиша цялата тази статия – ако сте чели книгата Шибания Леонардо, добре де шегувам се – Шифърът на Леонардо има един абзац, в който се казва, че вратите на католическите църкви са заоблени от горе за да приличат на путки и розичката в гория им край е всъщност символ на клитор.
    Е мамка, му тоя Дан Браун е болно копеле. Ето защо аз реших по негов пример и подобрие да докажа по научен начин, че срането е процес, умело прикрит от илюминатите. Тоест, решиш ли да докажеш нещо, ти винаги ще намериш доказателства.

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Направо се изказа... Нямам думи...
    Искаш да ми кажеш, че като съм с 20 кила по тежка и с три пъпки повече в един момент, и изглеждам много добре година по- късно, също и поумнявам??? И ставам по- неограничена

Не ми се връзва нещо...

Или може би красивите хора като одъртеят и заприличат на увиснали торби, стават коренно различна личност, и изведнъж се ограмичават...
    Пък като си направят една- две пластични операции, се освобождават от предразсъдъците си??
    Имам чувство, че нещо не се разбрахме....

Град
    Ами аз под "ограничен" разбирам психологическо понятие, липса на широк поглед към света, неспособност да приемеш чуждата гледна точка, схващането, че винаги имаш право, предразсъдъците...

А това определено няма нищо общо с външния вид.
    Ограничеността е състояние на душата, а не на тялото или пък лицето...

Освен това повечето красиви, чак "лъскави" хора, които познавам... Приемайки външния си вид като неоспоримо предимство, много пъти разчитат на него в общуването си... А това понякога им пречи да открият своите положителни качества извън външния вид...

Красотата е нещо много преходно...

А на госта със срането- респект!!! =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си