zdraveite.pi6a vi poneje imam nujda ot malko savet4e.zna4i...v momenta sam si haresala edno mom4e,koeto po van6nost ne e ni6to osobenno,no vapreki tova e sladur.kogato se zapoznahme,priqtelkite mi nameknaha 4e ne e za men,poradi tova 4e ne e ot "qkite",no na men mi haresva,toi sa6to mnogo me haresva.ta sega ne znam kakvo da pravq-dali da kaja na priqtelkite si 4e go haresvam,za6toto znam 4e 6te se izsmeqt i 6te se opitvat da me razubejdavat.
no ima i drug problem,mislq 4e haresvam biv6iqt si priqtel,za6toto toi mnogo mi lipsva.naskoro se vidqh s nego-bqhme na edno kupon4e i sega samo toi mi e v akala,no problema e 4e toi si ima priqtelka,koqto vab6te ne haresva i tq nego sa6to.tq e tragnala s nego na puk na drugo mom4e.ta imam nqkakva malka nadejda 4e s nego otnovo mojem da se saberem,za6toto razbrah ot poznati 4e i toi vse o6te mn me haresva, no lo6oto e 4e toi jivee v sasedniq grad i se vijdame rqdko.
nadali 6te mojete da mi pomognete,za6toto az samata sam stra6no obarkana,no se nadqvam da mi dadete nqkakav savet