- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- След коя ваша постъпка,ви наказаха най-строго?
След коя ваша постъпа,бяхте наказани най-строго?Мен не ме наказват.Въпроса е ясен,давайте!
Мен не ме наказват. Майка ми наи-много ми е крещяла като се прибрах по-късно от колкото тя каза и то ми вика 5мин. и после се 1 нищо не е станало.И за каквото и да било друго вика най-много 10мин. Тя само заплашва , че ше спре нета или нещо друго ... ама нищо не прави
Като я погледна и бързо и минава ... Или съм много добра и затова не ме наказват или майка ми е много добра
![]()
Имам 4 дупки на едното ухо и 3 на другото , ама тя си знае . Обедих я , доста време я молих ама си заслужава .
amiiiii predi 2 god. otidoh na diskoteka bez da im kaja i te razbrali ii me nakazaha da ne izlizam nikude 1 sedmica(ama az si izlizah) i bez TV,GSM i PC ama tochno 2 dena sled tova sichko si mi beshe pozvoleno
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Хахах, отдавна не са ме наказвали. Всъщност майка ми винаги ме наказва и след 5 мин идва и ми се извинява. Сега като се сетя, беше ме наказала 2 седмици да не излизам от вкъщи, защото ме видя как показвам среден пръст на сестра ми (това беше преди повече от 6-7 години)![]()
Нас с брат ми , ако ни наказват всеки път като си покажеме среден пръст няма да излизаме до края на живота ниПървоначално написано от leko_otkachena
![]()
Все пак бях келеш на 10-12 години...Първоначално написано от Selene
![]()
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Ние с брата как псуваме
. Е то за него е приемливо все пак е момче и е на 17 , ама аз ...
Мама ме е чувала няколко пъти и само "я не псувай бе" тя и на брат ми така вика . Ама аз и пред госпожите в даскало си псувам
. Абе... както вика тая по рисуване "псуваш като каруцарка"
ми преди 2г се бях обаждала на секс телефони за да чуя нали кфо е (детска му работа![]()
![]()
) и наще като видяха сметката за тела и разпечатката и отидах...
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
до сега не са ме наказвали
След като имах 60 лв сметка за телефона(gsm).Тогава не излизах 2 седмици,без комп и пари.А и оттгова съм на ваучер.Ама аз си бях виновна,още повече,че преди това пак бях направила подона сметка.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Пиянски истории преди години.
Мене ме наказваха като малка все за едно и също- понеже никога като излизах някъде не казвах къде отивам и после се скъсваха да ме търсят. Много обичах ей тъй да си се мотая нанякъде без никой да знае къде съм точно.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ъъъ не съм била никога наказвана, ама като много малка бях зачезнала по квартала като бях обещала, че ще съм пред блока. Та бях изкарала ангелите на нашите и много здраво ме натупа майка миА освен тоя път даже не съм и била бита 0.о
I love you...
Не съм наказвана никога много.Е, за по един ден, ама беше много отдавна и не си спомням и за какво е било.
Много рядко ме наказват.Посления път беше миналата година, когато за много кратък период от време направих много гафове-70 кинта сметка, 2ка на класното по математика иии май се бях прибрала пиянаи уЖ ме наказаха, ама не траеше много.
![]()
![]()
Ve4e ne me nakazvat 6toto i bez tfa si praa kfoto iskam![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
ударих шамар на госпожата си по литература
Първоначално написано от niGGa
\
/
Май скоро и с мен ще се случи подобно нещо с някоя учителка...
![]()
kolko poznatoПървоначално написано от Lorraine
![]()
i pri men taka,to az veche ne jiveq s tqhПървоначално написано от KoRn
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Спряха да ме наказват.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Аз пък уча брат ми-на 2 години и нещо е да показва среден пръстПървоначално написано от meri88
Е майка ми кат ме види не и се радва особено но не ме е наказвала за такива глупости
![]()
do sega ne sa me nakazvali,a veche sym dostatychno golqma che da imat takova vliqnie nad men taka che.. i za napred nqma da me nakazvat
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.