.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 242

Град
    У дома пред компютъра

След коя ваша постъпка,ви наказаха най-строго?

След коя ваша постъпа,бяхте наказани най-строго?Мен не ме наказват.Въпроса е ясен,давайте!

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    Мен не ме наказват . Майка ми наи-много ми е крещяла като се прибрах по-късно от колкото тя каза и то ми вика 5мин. и после се 1 нищо не е станало.И за каквото и да било друго вика най-много 10мин. Тя само заплашва , че ше спре нета или нещо друго ... ама нищо не прави Като я погледна и бързо и минава ... Или съм много добра и затова не ме наказват или майка ми е много добра
    Имам 4 дупки на едното ухо и 3 на другото , ама тя си знае . Обедих я , доста време я молих ама си заслужава .

Голям фен
    Град
    София
    amiiiii predi 2 god. otidoh na diskoteka bez da im kaja i te razbrali ii me nakazaha da ne izlizam nikude 1 sedmica(ama az si izlizah) i bez TV,GSM i PC ama tochno 2 dena sled tova sichko si mi beshe pozvoleno
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Хахах, отдавна не са ме наказвали. Всъщност майка ми винаги ме наказва и след 5 мин идва и ми се извинява. Сега като се сетя, беше ме наказала 2 седмици да не излизам от вкъщи, защото ме видя как показвам среден пръст на сестра ми (това беше преди повече от 6-7 години)

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    amiiiii predi 2 god. otidoh na diskoteka bez da im kaja i te razbrali ii me nakazaha da ne izlizam nikude 1 sedmica(ama az si izlizah) i bez TV,GSM i PC ama tochno 2 dena sled tova sichko si mi beshe pozvoleno
    Нас с брат ми , ако ни наказват всеки път като си покажеме среден пръст няма да излизаме до края на живота ни

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Selene
    Нас с брат ми , ако ни наказват всеки път като си покажеме среден пръст няма да излизаме до края на живота ни
    Все пак бях келеш на 10-12 години...

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Цитирай Първоначално написано от Selene
    Все пак бях келеш на 10-12 години...
    Ние с брата как псуваме . Е то за него е приемливо все пак е момче и е на 17 , ама аз ... Мама ме е чувала няколко пъти и само "я не псувай бе" тя и на брат ми така вика . Ама аз и пред госпожите в даскало си псувам . Абе... както вика тая по рисуване "псуваш като каруцарка"

Супер фен
    ми преди 2г се бях обаждала на секс телефони за да чуя нали кфо е (детска му работа ) и наще като видяха сметката за тела и разпечатката и отидах...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Не ме накзват!

In Search Of Sunrise 7 Asia

до сега не са ме наказвали

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    След като имах 60 лв сметка за телефона(gsm).Тогава не излизах 2 седмици,без комп и пари.А и оттгова съм на ваучер.Ама аз си бях виновна,още повече,че преди това пак бях направила подона сметка.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Пиянски истории преди години.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Мене ме наказваха като малка все за едно и също- понеже никога като излизах някъде не казвах къде отивам и после се скъсваха да ме търсят. Много обичах ей тъй да си се мотая нанякъде без никой да знае къде съм точно.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    In Your Mind
    Ъъъ не съм била никога наказвана, ама като много малка бях зачезнала по квартала като бях обещала, че ще съм пред блока. Та бях изкарала ангелите на нашите и много здраво ме натупа майка ми А освен тоя път даже не съм и била бита 0.о
    I love you...

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм наказвана никога много.Е, за по един ден, ама беше много отдавна и не си спомням и за какво е било.

Много рядко ме наказват.Посления път беше миналата година, когато за много кратък период от време направих много гафове-70 кинта сметка, 2ка на класното по математика иии май се бях прибрала пияна и уЖ ме наказаха, ама не траеше много.

Ve4e ne me nakazvat 6toto i bez tfa si praa kfoto iskam

Дъ бест аватар от галерията

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    ударих шамар на госпожата си по литература

Град
    У дома пред компютъра
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    ударих шамар на госпожата си по литература
    \/ Май скоро и с мен ще се случи подобно нещо с някоя учителка...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми все още не са ме наказвали !!!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Хахах, отдавна не са ме наказвали. Всъщност майка ми винаги ме наказва и след 5 мин идва и ми се извинява. Сега като се сетя, беше ме наказала 2 седмици да не излизам от вкъщи, защото ме видя как показвам среден пръст на сестра ми (това беше преди повече от 6-7 години)
    i az sam go pravila tova ,no na brat mi e pa ne sa me nakazvali men...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    ми преди 2г се бях обаждала на секс телефони за да чуя нали кфо е (детска му работа ) и наще като видяха сметката за тела и разпечатката и отидах...
    kolko poznato

Цитирай Първоначално написано от KoRn
    Ve4e ne me nakazvat 6toto i bez tfa si praa kfoto iskam
    i pri men taka,to az veche ne jiveq s tqh
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Спряха да ме наказват.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от meri88
    i az sam go pravila tova ,no na brat mi e pa ne sa me nakazvali men...
    Аз пък уча брат ми-на 2 години и нещо е да показва среден пръст Е майка ми кат ме види не и се радва особено но не ме е наказвала за такива глупости

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    do sega ne sa me nakazvali,a veche sym dostatychno golqma che da imat takova vliqnie nad men taka che.. i za napred nqma da me nakazvat
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си