- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- След коя ваша постъпка,ви наказаха най-строго?
спират спонсорството![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Никога не са ме наказвали :P
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Като бях малка и правех бели майка ми ме наказваше да стоя в коридора с лице към стената с вдигнати ръце. Тя като заминеше аз сядах на земята и като я чуех че идва да ме проверява пак ставах и вдигах ръцете, ама после ме научи кво правя и се провикавше " Ставай и вдигай ръцете". Иначе с друго не са ме наказвали, нито са ми взимали кабела за компа, нито да излизам, нито са ми спирали джобните, дори когато разбраха, че пуша, а бях малка, дори тогава не ме наказаха. А сега да ме накажат просто абсурд
![]()
![]()
Никога не са ме наказвали. Само веднъж помня, че на село бях отишла на гарата да чакам някакъв чичо ли кой не помня и не бях казала на никой (а съм била на 6-7) и баща ми беше тръгнал с колата да ме търси и като ме намери .... наказанието ми беше да спя следобяд (понеже много мразех). Сега само мога да си мечтая за такива наказания![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Не ме наказват, но за сметка на това пък много ми се карат..![]()
awerw♥
Когато бях на 9 през нощта се облякох и излязох навън за да спя в колата. Баща ми не можа да ме намери и се побърка.Чак сутринта като излизаше и отключваше колата ме намери
![]()
Мен не са ме наказвали.Крещяли са ми, викали са ми, но чак до наказване не се е стигало и дано не се стига.
![]()
![]()
да не казвам какво направих ;х
1 седмица сърдене жестоко![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Когато получих 1-вата си двойка.![]()
кат взех колата на бащата една вечер... като разбра ме наказа 1 месец без каране![]()
Седмица без нет. Четири 2-ки по математика.
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
В пети клас като седях до късно на компа (1-2-3часа вечерта), нашите като ме хванаха веднъж ми взимаха захранващия кабел в 22:00.
В 4ти клас пък след у-ще не се прибирах, а стояхме с една приятелка в един парк до у-ще и като се прибирах казвах, че сме имали допълнителни часове. По някое време нашите се усетиха и питаха класната и.. лъжата излезе наявеТогава МНОГО ми се караха и ме забираха от дскл. в 4 клас |(
![]()
аз съм на 14 години и маика ми все още ме наказва да стоя плътно в ъгъла с лице към стената за 1час когато изкарвам двоики или като закъснявам и го прави доста често.Случвало се 4 пъти за един ден да ме слага в ъгъга за по 1 час
Последно редактирано от vladko_0000 : 12-19-2014 на 01:22
Голям е кефа да вдигаш теми от гроба, а?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!