.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 242
    mi .. vednuj predi 2 godini mai mn`mi se hodeshe na basein i otidoh s edna fr tq e 4 god po golqma ot men :P no bashta mi ne mi davashe togava me puskashe samo s lelq ili s nqkoi rodnina... v posledstvie nqkak razbral 4e sum na basein i togava kaza "ako me izlujesh oshte vednuj zabravi 4e sum ti bashta" tova sa dumi no mn`me zabolq kato go kaza togava.. ta ne sum go lugala pove4e si4ko si mu kazvam v o4ite.. i znam 4e toi shte me podkrepi ako e pravilno a ina4e za gluposti kato da ne mi davat neshto da pravq .. ne go broq za nakazvane

Последния път беше като бях на 6-преди 8 години!
    С едни приятели изгубихме ку4ето на една леличка и казахме,че отиваме само да ъгъла, но се върнахме след 3 ЧАСАЧ Къде ни е бил акъла и аз незнам, но накрая открихме и ку4ето!
    Ама те ми се карака караха и накрая не ме наказаха!
    А ве4е не ме наказват ,....абе и да го прават пак никаква полза няма!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Sweety_Betty
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    ударих шамар на госпожата си по литература
    \/ Май скоро и с мен ще се случи подобно нещо с някоя учителка...
    всъщност не ме наказаха.. просто майка ми ми счупи глобуса в главата.. нищо повече..

Цитирай Първоначално написано от Sweety_Betty
    \/ Май скоро и с мен ще се случи подобно нещо с някоя учителка...
    всъщност не ме наказаха.. просто майка ми ми счупи глобуса в главата.. нищо повече..
    МОооля!!!! Ааахаххахаа Страх ме е от майка ти

Guest
    Бях на 14 и половина, на 17 юни "гаджето" има РД, а на 3 юли аз съм на приемен изпит за гимназия... Отивам на РД-то /в съседния блок/ и казвам, че ще се прибера в 23:00. Обаче мойте приятелки си отидоха още в 21:00, а пък останалите /момчета на по 16-17 години/ се напиха стабилно и съседите се обадили в полицията, че вдигаме много шум... И трябваше да се изнесем бързо, по-трезвените прибират пияните по домовете и после седнахме на едно заведение да ядем някакви боклуци там... И после се прибрахме пак в гаджето ми. 2:30 през нощта става междувременно, наще идват и ме подбират. Търсили ме къде ли не, видяли че няма никой, приятелките ми се прибрали... Ако поне се бях обадила да кажа, че ще закъснея и че сме много хора, щеше да ми се размине. Обаче кой да се сети. Та мама ме напердаши, караха ми се цяла нощ и ме наказаха до изпитите да не излизам от нас /изобщо да не напускам апартамента/, да не говоря по телефона с приятелките и с гаджето, никой да не идва в нас- пълна изолация 2 седмици. Щях да откача /дотогава всяка вечер бях навънка, без изключение/. Оттогава не смея да закъснявам и да се правя на интересна, винаги се обаждам къде съм и кога ще се прибера...
    Е то това беше суууууууупер отдавна де, преди почти 6 години. И вече не живея в нас Ама като се прибирам за ден-два и пак ми викат "Кога ще си дойдеш, внимавай, умната, обади се..."

Голям фен
    men sa opitvali da me nakajat ama tva nikoga ne e stavalo
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Първото гадже.. понеже беше от егзотичния модел.. и те не можаха да го приемат. Тогава бях 15 годишна.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен
    Seshtam se che kato bqx 1-2 klas maika ne mi davashe da se vozq po asansiora.I vednaj me beshe xvanala i ne mi dade da se dobera do toky shto kupeniq komputar...beshe golqma muka..

=D>

Град
    OUT OF SPACE
    MEN ABSOLIUTNO NIKOGA NE SA ME NAKAZVALI ILI VIKALI ZA NE6TO KAKVOTO I DA E.NA6ITE JIVEQT V GERMANIQ I KOGATO SA TUK 2 SEDMICI V GODINATA AZ SI PRAVQ KAKVOTO SI ISKAM TE DORI NE ME POZNAVAT I NQMAT PRAVO DA ME NAKAZVAT!!!!INA4E VEDNAJ 'JENATA DETO IDVA DA 4ISTI I GOTVI'SE OPITA DA MI SE SKARA AMA TO SI OSTANA OPIT.NIKOGA NE SA MI SE KARALI ILI ZABRANQVALI NE6TO AZ ZATOVA SAM TAKOVA LEKE \/ \/ \/ \/

Супер фен
    Mi nakazaha me,kogato im kazah che otivam do 11h na RD i posle da spq v enda pr pyk az ostanah na RD-to i v 1:30h prez noshta mi sa obadiha da ma pitat kyde sym i az gi izlygah obache te zneli che sym na RD-to i doidoha da me preberyt i est az bqh piqna i nakazanieto mi beshe da ne izlizam,nikvo PC i GSM,ama oshte na sutrinta mi dadoha GSM-a i da sqdam na PC-to,a vecherta veche bqh po pytishtata.Inache ne sa me nakazvali nikoga.
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Nashite sa sviknali s takofa zlo choveche kato men!
    Oshte ot malka si pravq kfoto si znam ...
    Te sa pecheni i znaqt,che iam akul v glavata i moga da se opravqm sama s vsqka edna situaciq.. .
    A inache sum bqgala ot nas.. obijdala sum daskali i takiva raboti ...
    A inache ot malka sum golqma poboinichka i s tfa sum si imala golqmi problemi..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Първото гадже.. понеже беше от егзотичния модел.. и те не можаха да го приемат. Тогава бях 15 годишна.
    какво ще рече от 'екзотизния' модел??? турчин? или циганин по-вероятно ?

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    До сега не е имало такава постъпка, за която изобщо да ме наказват..

Мега фен Аватара на iiirish
    беше само веднъж и то това лято
    бях изхарчила за отрицателно време 40 лв за телефонни разговори и когато баща ми по случайност разбра ми взе телефона за 2 месеца мамка мууууууууууу

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми преди наще да се разделят имах вечерен час, и аз един път като излизам с гаджето баща ми ме срещна и ми вика Ще закъснееш ли? и аз му викам Не бе тате, спокойно!Е...послъгах малко прибрах се 3 часа по късно от вечерния ми час и следователно бях наказана да не излизам до второ нареждане от баща ми Но излязох точно 3 дена след тва, тъй като бях окупирала компа, а баща ми искаше да сяда и за да се добере до него трябваше да ме разкара

Guest
    ъм.. доскотека ... токсикология .... и все пак не ме наказаха всъщност мисля че никога не съм наказван карали са ми се но не са ми налагали наказания по-скоро се възползват от ситуацията като излязох от токсикология е нормално да се чувствам гузен и мих чиниите след вечеря и некви такива кухненски работи неприсъщи за момче на 16 години все 1 бях прислужница на заплащане

Голям фен
    Не мога да кажа 4е са ме наказвали много много... амаа 2 пъти като се прибрах ЛЕКО пияна в къщи (наистина леко мамка му) и баба ми ми взе кабела за компа (не за нет-а ами напра'о за компа ) ама ми го върна сутринта де ама 2 ве4ери тъпях..... ммм веднъж съм направила 100 лева нет незнам и аз как... и после нямах интернет 2 седмици но за сметка на това ме пускаха да излизам пове4е ии ко друго... на 30.05.04 яко се бях напила... много тъпо... и съм се обадила на баба ми да доиде да ме прибере ... ужасТ и там мазало докато се прибера... и наказанието ми беше на следващия ден цял ден да 4истя и да не излизам а на по следващия когато трябваше да ходя наа.. Конкурс, така да го кажа , по красота и не ме пусна да отида пък колко се бях гласила ... охоооо ама пове4е не са ме наказвали аз попринцип слушам и последната година открих цаката у4а си добре , правя се на послушна в къщи и после ме пускат на всякъде и колкото си искам аз давам едно те връщат така е най-4естно и мен напълно ме устройва
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Дали има веднъж през живота ми да са ме наказвали

БебЕтатаа мииии

pinky_94
    Guest
    Vednaj si stoq v kuhnqta s cigarka i ba6ta mi takmo si idva. Az gasq cigarata i bqgam v banqta. Ama mi se karaha s mama posle mi be6e namelen ve4. 4as na 22

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    sled kato se napihme kato svine s doma6no vino v nas i nqkoi opovru6ta vsi4ki v nas, na6te mi zabraniha da pravq kuponi do 18 godi6ninata mi
    ne stana tova deee ... minalata godina(17) pravih kupon za rd-to
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    ми сиг когато си счупих ръката като паднах от една тераса имах кофти оценки и маика ми каза че само съм и отговарял и някви такива
    не тряяше да излизам 2 месеца но не стана така

Супер фен Аватара на maybelline
    Мен не ме наказват.С майка ми сме като приятелки - говорим си за какво ли не - гаджета, алкохол, секс и т.н.Имам GSM за да й се обадя ако смятам да закъснея.Каквото и да направя или каквото и да стане винаги първо ме питат и искат обяснение,за да не излезе че са ми ядосани,а аз не съм виновна например.А дори когато съм виновна имам възможност да поправя грешката си или поне да се поуча от нея без никой да ми крещи или да ме наказва.

Град
    София
    Не са ме наказвали досега.. \/

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Haha ... beshe na posledniq rojden den na moita mucka,taka dosta prilichno se pocherpahme i na nashte ne im haresa tazi ideq ... Pomnq dumite na tatko "Alkoxolici i kurwi w kushti neshta!" , nqkwo super tbpo mi beshe,shtoto opredeleno dosta prekalih ... ta mesec ne izlizah ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си