- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- След коя ваша постъпка,ви наказаха най-строго?
За какво ли не...Мисля, че най- зле беше като избягах от вкъщи. страен бой и после не излизах никъде освен на даскало няколко месеца.
And i give it all away
just to have somewhere to go to
give it all away
to have someone to come home to...
This is my december
lleel kato si napravih tatuirovka(vtorata)sega ot polovin godina kriq ve4e tretata dano ne me ubiqt sega ve4e [-o< [-o< [-o<
Помня, че беше преди около 3 години, хех. Бях се скарала с баща ми -по това време живеехме само двамата и отидох да спя в гаджето ми без да го предупредя - 2 дена не се бях прибирала и той се беше притеснил адски много... После нашите обмисляха да ме пращат в някакъв пансион, защото съм била нетърпима, но не се стигна дотам за щастие. Отношението им към мен се промени коренно и ми беше нужно доста време, за да им докажа, че може пак да ми се има доверие.
Постъпката ми тогава е била невероятно гадна и егоистична, чак сега го осъзнавам...
Добре, че се поучаваш от грешките сиПървоначално написано от maybelline
С майка ми често се караме за дребни неща, но всичко минава бързо.
Хаха, тази тема си я бива...
До сега не са ме наказвали строго, с родителите ми сме не като семейство, а като приятели и си говорим за всичко. Само веднъж през тазгодишната грипна ваканция като си легнах в 04:00 през нощта след цял ден стояне пред компютъра, наказанието беше по 1 час на ден пред компютъра, но така и не го спазих...![]()
![]()
Добре е да си в идеални отношения с родителите си...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Edin put s edni priqtelki si vzexme parite na sestra mi i me nakazaxa da ne si igraq s tqx pove4e,no ve4e pak mi davat da si igraem!!! \/ \
/ \
/
Щом когато ме хванаха куките да карам пиян колата на баша ми без книжка не ме наказаха.... Значи наще са видяли, че от мен нищо няма да излезе и вече не ме наказват за нищо само цикат тука...
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
беше в 7ми клас.. начи наще ги нямаше у нас за 2 дена и баба ми беше дошла да спи тука... и ест аз не я слушах мн мн,а само си излизах когато искамобаче през ноща реших да ходя у един приятел на купон и нали излязох и по едно време се звани на телефона ми (това става към 3 часа през ноща) и се оказа, че е маийка ми и каза вднага да се прибирам.. а те същност са се върнали.. леле ужас ... тогава голям страх беше... наказаха ме да не излизам цяло лято от нас, ама на следващата седмица излязох
![]()
Life sux but just keep smiling
Ами когато съм била малка много съм обичала да съм на вън и веднъж съм излезнала без да се обадя на никого,а те ме търсили... като се прибрах ми викаха и ме наказаха ама наказанието не трая дълго!!!
SAMO4E PRI MEN BQHA NARKOMANSKI...Първоначално написано от p4elata_brumze
мен не ме наказват никога!само да имат късмета да го направят!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Не си спомям,че някога са ми наказвали.Само викат и това е![]()
Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек !!!
Когато бях много малък аз и братовчедка ми взехме да прайм бъркочи от шампоани,течни сапуни и др. простотий.Бях после заключен в стаята си за 2 дена.Пък другия път беше когато се върнах чак в 10:00 вечерта от 1 ЧРД и бях излязал от 10:00 сутринта.Наказанието беше пак същото.
Човек не е победен,докато не се признае за победен.
ами напоследък само ми викат като ми видят бележника щото тая година съм я загазила бая .. и те ми викат за да може повече да уча и са прави ..но просто съм адски тъпа и ме марзи (нормално за мен)
имаче не са ме наказвали ,не съм давала толкова големи поводи ..само 1 път като се бях напила много сериозно ...(найстина доста) ..и на другия ден ми викаха ...но това не ми попречи да излезна ..отново ..![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ами ,че крих повече от месец едно 2,50Уж нямаше да излизам,да стоя на компа дъра-дъра ама на 2рия ден и майка ми се умистилови.
![]()
Ми.........бях се напил и дрънках глупости.....показвал съм на наще средни пръстии т.н.![]()
и после ми бяха спирали нета......
![]()
Никога не са ме наказвали такаче незнам
Първоначално написано от Selene
Hahahah, nie pak s sestra mi ako super se qdosvame togava po4vame da psuvame i to brutalno i ako na6te ni 4uqt po4vat da bu4at i na nas vikat 4e psuvame kato darti karucarki ... ujas ! E da naistina si e neuvajenie da psuva6 brutalno pred va6te i ve4e po4na li vednaga si zatvarqm ustata 4e....
Ina4e bqh nakazana za celi 2 meseca![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Никога не са ме наказвали!Хахахаах те хората са се отчаяли от мен,а и не смеят да ме накажат,шото послее ще ги побъркам!Мама от време на време се прай на важна на думи е много силна кат каже няма да идеш еди каде си,или че ще спре нет-а ама не го прави никога само иска да се напраи на лоша,ама знае че при мен такива номера не минаватаз затва сега съм разхайтенка
![]()
![]()
![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
когато казах на баща ми че ми проваля живота....![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
mi predi 4 godini si izgybih gsm i ba6tata me nakaza cqlo lqto da ne izlizam samo i az gledah tv alabala myzika knijki i 2 meseca si sedqh vku6ti(hodih da razkarvam ku4eto i na trenirovki) i v karina smetka trqbva6e da razbera da sum otgovorna i taka ottogava sum mn otgovorno momi4ei gafove ve4e nqma puk i da ima sum golqma za nakazaniq
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ohoo...kolko puti sa me nakazvalii...Nai stra6noto be6e kogato se bqh napila zverskii..ama tolkova sum bila zle 4e nz...fanala sum edin kamak "prass" stakloto na dqdo na kolata..kato se opomnih na sutrinta naprao mi ide6e pak da se napivam i naprao da umiram.. 1 mesec i polovina nikakuf net ,nikakvi izlizaniq i kafeta ..bez pc..samo v staqta si seda..
Ili v 4 klas s edna fr se praim na gazeta ..i pu6im na terasata v tqh..vliza maika i..i nie sedim s cigarite v race..Maika i q fa6ta metna i edin boi ..obajda se na na6te (maamka i) ..posle edni 6amari ..edni karanici..4 sedmici pak bez ni6to..
![]()
ima i o6te slu4ai ama..ne mi se pi6e![]()
Никога не съм създавала кой знае колко големи проблеми на баща ми че да ме наказва.
Само веднъж щях да правя кекс за да изненадам баща ми.Сложих го да се пече и забравих и излезнах.Добре че баща ми се е прибрал по-рано иначе съм щяла да запаля къщата.Ама и тогава ми се размина само със сериозен разговор на тема отговорност.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Веднъж бях забраила да заключа вратата и като се прибрах баща ми ми изчете едно мнооого отегчително конско и другия ден не излизах..наказвали са ме и за вечерния час-трябваше да се прибера 9:30,а аз се прибрах в 10 и пак не излизах известно време![]()