- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- След коя ваша постъпка,ви наказаха най-строго?
Амиии ся като се замисля... доста отдавна не са ме наказвали.. не че искам де..![]()
Ама помня като бях по малка... бяхме на почивка.. и мн се дразнех с брат ми.. баща ми се ядоса и като се прибрахме ме заведе на фризьор.... как ме окастри тая не беше истина просто...... хората ме гледаха странно като се прибирах...добре че бях малка...
И др има... ама не се сещам..
А наште не ме наказват общо взето, майка ми може да крещи, ама не ме наказва... Баща ми попринцип е по-склонен към наказания, но тъй като е далеч от нас аз си живея живота без наказания...
Ужасно дете.Крала съм от наще,посягала съм на майка ми ...да не говорим за късно прибиране вечер.Но явно не са ме наказвали така ,че да го запомня.Като разбраха че съм грубо злоупотребяваща май ме наказаха най-строго.Изгубих всякаквото там останало доверие и накрая просто се изнесох,чувствах се гузно...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Наще са маняци на тема учене възпитание бла бла не че те са въспитани де...ама тва е др випрос и ме наказват най често за отценки и отговаряне викане псуване(майка ми вика тва за теб е начин на живот ако не псуваш блъскаш викаш няма да си ти),просто сам мн буина
еми те са 2едната е,4е без да искам се изпуснах и...бе да кажем ,4е обидих жестоко баща ми (по някога съм такава,избухлива)
![]()
само дето той нищо не ми каза.Майка ми ми беше по ядосана.Каза ми 4е няма да ходя на лагер,оба4е на другия ден отидох
другата е като навъртях по GSM-а си 360лв. за 2 дена!
тва беше направооо....
дори не разбрах кога са се навартяли толкова.Няква жена от Mtel се обади по домашния,и говори с баща ми.Тя се била претиснила,4е са толкова много пари,а само за 2 дена са били навъртяни.А той,като 4у побесня
Майка ми пък от ярост премина във рев
Оба4е никога не са ме наказвали строго \
/
Като бях на около 5-6 имах едни любими сандали и отидох с тях до една приятелка, а то беше зима...Една седмица съм си висяла в нас![]()
Сега се сещамми аз милата седя си в хола и си играя с лакочистителя и кво ми хрумна да му запаля капачката
ама нещо не стана и аз излезнах навън....После се прибирам и у нас ме чакат с пълна готовност за врява"какво си направила,още малко ако си държала запалката под капачката,щеше да взириш цялата къща"и аз няква
![]()
ама тате как"ама как бе как ще ме шиташ как нямаше да остане нищо от теб"
![]()
![]()
![]()
сега ми е много смешно
.Иначе да казвали са ми "имаш 30 безплатни минути и до 5лв разговори"общо е било около 20лв,ама аз в последно време (откакто имам приятел 4 месеца
)сметката ми не пада под 40лв и сега е 50 направо незнам каква война ще е
![]()
![]()
...За друго ми незнам лъгала съм ги че отивам на танци,а в това време излизам с момче и са ме хващали
ууууффф бяха много ядосани,щяли сме да ходим у баба и те минали през залата,ама тя заключена и после през наи-добрата ми фр и тя милата казала ми нямаме танци неска
и в тоя момент аз излизам от завоя с момче
![]()
лелееееееее без коментар...А иначе и за излизане и аз обичам да си излизам без да знаят като излезна кам 7 и се връщам 10-11
![]()
![]()
![]()
при положение,че майка ми дава до 9
![]()
....Има и друго,ама няма да Ви отекчавам вече
![]()
бб
![]()
сега не ме наказват .... като малък си спомням че ме наказваха с вдигнати ръце в ъгъла ама причините не си ги спомням
Кой знае колко непослушен си билПървоначално написано от music_pirate
![]()
И аз наскоро получиш.. нещо като наказание.. даже то не е наказание.. ами забрана.. за въобще...
Баща ми разбра, че съм се запознала с няколко ск8 и не ми дава ся да ходя при тях.. щото.. те били разпуснати... пффхахахха глупости![]()
Кво да ги праиш родители..![]()
is my religion
Хохо....то не беше точно наказване...,но ми прочете нааааааааааай-дългото конско което ми е чела някога !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Еми к`фа беше точно раутата :> Една аверка ме нави да отида на Exit ,но пред майка ми ПРОСТО СПАНЕ В ПРИЯТЕЛКА !
е то каква стана раутата....аз ,че си прекарах супер яко ено на ръка..на път за нас забрайх да си изтрия печата иииии когато се прибрах естестфено направо пред огледалото...иии тя беше до мен ..ръката ми беше вдигната И ДОКАЗАТЕЛСТВОТО СЕ ВИДЯ ! Изтръпнах цялата !Ииии![]()
![]()
![]()
![]()
Като по чудо не бях от нищо от абсолютно нищичко лишена ! Е..некви дребни заплахи,които се оказаха лъжа след това естествено
![]()
![]()
Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!
счупих ръката на сестра ми![]()
Не ме наказват..наказват ме ама мн рядко..Повечето ми викат..
Мечтите са безкрайни..
mi bashta mi e sobstvenik na edna firma i edna ve4er shtqha da idvat nekvi klienti vkashti na ve4erq.ama na men nikak ne mi se hode6e i zatva s edin friend si kypihme edno 6i6ie vodka i se natrqskahme qko..nqma da kazvam reakciqta na bashta mi kato se pribrah v edin i polovina piqna kato kirka(tai kato si spomnqm samo 4asti ot neq) oba4e si spomnqm kak stoqh bez komputar edin mesec i bashta mi me nakara sama da si platq smetkata za telefona
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Първоначално написано от reason
moita smetka be6e 114-115
i az ottogava sym na vay4er
a i te me nakazaha 6oto plius taq smetka se bqha vyrnali ot roditelska i to4nite im dymi bqha:"kfoto i da se oplakvat vse 6ti nomer e vinoven se ot teb se oplakvat edna dobra dyma ne kazaha" i yj me nakazaha za "neopredelen srok" ama na 3 den si bqh navyn ve4e
![]()
![]()
За последно кака ме наказа,но тогава съм била най-много на 9,така,че не помня.....сигурно е била някаква лапешка простотия,дето съм направила,но не се сещам...
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Kaтo бях на 7 ударих баба ми и майка ме наказа-1000 пъти да напиша "няма да посягам на баба".А такмо се бях научила да пиша.Беше кошмарно![]()
Next Time I`ll be True...
Никога не са ме наказвали строго.Най-много са ми забранявали да пипам компютъра за ден два...![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Еми по принцип не ме наказват .. Само веднъж и то щот разбих на една носа в училище и ме викаха при директора , а имах и мн отсъствия и викаха и майка ми .. И ме наказаха за 1 ден![]()
Любовта няма граници .. :>
kato se zamislq men su6to ne sa me nakazvali ili sa me nakazvali za den dva no ne e za ne6to osobeno
наказват ме когато си заслужава,но това е много рядко и наказанието трае ако не минути 1,2 4аса.
Мен не са ме наказвали досега,само ме заплашват .Наказанието ми понякога е да ме ни говорят,но понякога това се пада и голямо блаженство \/
Еми..веднъж през зимата,когато отидох в една приятелка,която наще не познават.И се върнах късно.. и после излъгах къде съм била и те най-вече заради лъжата ме наказаха.. наказанието беше да не сядам 1 месец на компа...и даже ми взеха кабела,че да не мога да го включвам ;D
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Не са ме наказвали..Преди два месеца разкриха че съм си сложила обица на езика без да им кажа..скандалче стана..майка ми едва не получи удар..ама всичко мина след 2 дни..уж бях наказана..ама забравиха \/ \
/ \
/
И при мен така..лошото е че ако ми викат и аз не се сдържам и почвам и става скандалчеПървоначално написано от KiSs_mY_LiPs
![]()