- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- След коя ваша постъпка,ви наказаха най-строго?
Ем имахме контролно по МУЗИКА!!!! Забележете по музика и аз не бях подготвена и за тва с няколко момичета убедихме майките си да ни пуснат на САРАНДЕВ и те написаха по една молбичка и така,но не знаеха, че имаме контролно. Това беше в петък. На следващия ден имах гости-една съученичка и тя се изцепи: "А ти кога ще правиш контролното?" И майка ми разбра! А след 2 дена ми беше рд-то, бяхме запазили места,покани сичко! И тя каза неняма да го празнуваш! Ем на мене ми беше ясно,че ще направя контролното,но..
Ем не е голямо наказание,но пак е наказание нали![]()
za 1 sedmica kato izhvurlih kotkata ot 7-mi etaj i posle ot qd zapalih ku4eto na suseda.....
Дъ бест аватар от галерията
axxaxaxaxaxaax луд си хахаПървоначално написано от KoRn
последно лях наказан когато бях на 8 ... трябваше да ходим на сватба и нали сичко точно облекал съм се и излезнах навън след 10 мин 1 як дъжд и си прибрах като мокро котеи още 30 мин мотане и отнесох наказание за 1 седмица
![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
преди 2 години затворих майка ми на терасата за 3часа без да искам (поне така й казах)![]()
<3 ^^
мене не са ме наказвали никога ама са ми се карали много жестоко кат направа нещо например веднъж кат бях малка без да искам много ясно имах едно с ония с балончетата и със сапуна, дет ставаха сапунени мехури и сестра ми бече долу а аз на един балкон на 1 етаж и аз ги правех а тя ги пукаше ама без да искам го излях на една жена в окото по брутално не са ми се караха даже майка ми ме удари (случвало се е толкова рядко че няма на къде мойе би 2 или 3 пути през живота ми(сега сум на 12))беше много гадно спомнях си че не спрях да рева много време а да и веднъж ударих сестра ми с една дървена четка по главата докато спеше(странно как не е останала да спи)аз не си спомням много да са ми се карали ама кака вика че бая са ми се карали и така иначе не са ме наказвали наистина никога![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Ха ха, ае някой да пробва да ме накаже, а ?![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
мен за последно са ме наказвали един път като не исках да ям супа,а на всяка цена исках пържени яйцаи след 2 часови спорове ме пратиха да спя,все пак бях на 3,но с характер още тогава
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
mi za otcastviq i za boi vedna6
Хахаха...мен никога не са ме наказвали.Когато бях малка и за първи път се чупих от даскало(бях на 12 някъде)майка ми се опита да приложи нещо като наказание,но видя,че няма как да стане и се отказа.Това беше първия и последен път,когато се помъчиха да ми наложат нещо като наказание...ноо...просто няма как да стане.Аз съм шефа-не те! :P
Walk go home boy...
Мен никога не са ме наказвали. Ако нещо съм сгрешила майка ми ми обяснява с какво точно и ми казва как е редно да постъпя. Не мисля, че деца се възпитават с наказания! Радвам се, че и майка ми е на същото мнение![]()
хвърлихме парно от 12-тия етаж...![]()
![]()
Преди 10ина години т'ва де...![]()
С тоя скутер най-много да ми седнеш в скута.
---->ЦЪК<----
az sum su6tata spoksПървоначално написано от Selene
![]()
![]()
![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
v sy6tnost ot 2-to mi napivane (na koeto me hvaha ne6te) predi godina i polovina iiii ba6ta mi o6te ne mi e prostil....
ina4e za nakazaniq... maika mi se opita da mi spre jobnite 6toto bqh tolkova razseqn 4e zabravih vyn6nata vrata otvorena (2 pyti za 1 4as) a az se hvanah na rabota i za 5 dena si izkarah kolkoto joibnite za 1 mesec![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
e tyi zaradi maikati li go sprq mene me fanaha klasnta kaza na maika mi ama tq nishto ne mi kazaПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
mi men me nakzha z apyrvi put prez jivota mi i za sega posleden xexe predi 2 godini. poneje jiveq v spain i lqtoto si bqh na bg pri baba mi i i vikam edin den babe aide az 6te si ida na vraca pak ti si stoi na selo i tq dobre i si otivam az na vraca i se sabbirame v nas(trebva da se vyzpolzvame) iii edna moq fr zela ta kazala na maika i 4e ne e imalo nikoi 4e imalo piene tfa onova i maika i 4ak do spain se obadi na na6te da kaje i te kato si doidoha me nakazahha poslednite mi 3 sedmici ot vakanciqtaa da ne izlizam ama sedeh samo 5 dena nakazana i posle me pusnaha!!! (bqh na 14)![]()
![]()
Мен мама един път мен наказа,когато бях малка,и чакахме гости да дойдат,и аз реших да нацапам килима с сенки,за да стане по-интересен и гостите да го харесат,и мама ме наказа до стената с вдигнати ръце,и след 10 минути дойде и вика-"Какво правиш тук?"
ахаха,и каза да излизам,че наказанието е невалидно![]()
Батко един път ме хвърли на една стъклена маса в хола,и я счупихме,и накрая и аз го отнесаха,макар,че се преполага,че аз съ жертвата в случая,все пак бях хвърлена![]()
Не са ме наказвали,поводи сигурно е имало,ама имам либерални родители...![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Като малка си спомням са ме наказвали.. един път накъсах всички цигари от кутията и си правих купчинки от тютюнаи ме наказаха в ъгъла с вдигнати ръце
![]()
друг път не си спомням кво бях направила и бях наказана да преписвам една цяяяяяяяяяяла книжка на мечо пух
![]()
... тва сигурно преди 7-8 години де но пак са си спомени
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
само са ми казвали , наказан си обаче не съм бил наказван , само са ми го казвали
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Дебела ли беше книжката?Първоначално написано от MaDDnes-f
![]()
Първоначално написано от hooliganka89
не помняама сигурно щом толкова ревах
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
след като изхарчих 60те лева които маика ми остави да си купя някфа пижама за дрехи![]()
2 пъти са ме наказвали:
-когато разбраха че пуша(от баба ми)
-когато не се прибрах една вечер, защото не ме пускаха на дискотека
ми аз съм послушно дете по принцип,беПравихме ремонт и веднъж се прибрах по-рано от даскало и запретнах ръкави да шпакловам(да помогна на на6те)
резултата беше зашеметява6т...
![]()
вече рядко ме наказват..