.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 242
    Ем имахме контролно по МУЗИКА!!!! Забележете по музика и аз не бях подготвена и за тва с няколко момичета убедихме майките си да ни пуснат на САРАНДЕВ и те написаха по една молбичка и така,но не знаеха, че имаме контролно. Това беше в петък. На следващия ден имах гости-една съученичка и тя се изцепи: "А ти кога ще правиш контролното?" И майка ми разбра! А след 2 дена ми беше рд-то, бяхме запазили места,покани сичко! И тя каза не няма да го празнуваш! Ем на мене ми беше ясно,че ще направя контролното,но..

Ем не е голямо наказание,но пак е наказание нали

za 1 sedmica kato izhvurlih kotkata ot 7-mi etaj i posle ot qd zapalih ku4eto na suseda.....
    Дъ бест аватар от галерията

Цитирай Първоначално написано от KoRn
    za 1 sedmica kato izhvurlih kotkata ot 7-mi etaj i posle ot qd zapalih ku4eto na suseda.....
    axxaxaxaxaxaax луд си хаха

последно лях наказан когато бях на 8 ... трябваше да ходим на сватба и нали сичко точно облекал съм се и излезнах навън след 10 мин 1 як дъжд и си прибрах като мокро коте и още 30 мин мотане и отнесох наказание за 1 седмица
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

преди 2 години затворих майка ми на терасата за 3часа без да искам (поне така й казах)
    <3 ^^

мене не са ме наказвали никога ама са ми се карали много жестоко кат направа нещо например веднъж кат бях малка без да искам много ясно имах едно с ония с балончетата и със сапуна, дет ставаха сапунени мехури и сестра ми бече долу а аз на един балкон на 1 етаж и аз ги правех а тя ги пукаше ама без да искам го излях на една жена в окото по брутално не са ми се караха даже майка ми ме удари (случвало се е толкова рядко че няма на къде мойе би 2 или 3 пути през живота ми(сега сум на 12))беше много гадно спомнях си че не спрях да рева много време а да и веднъж ударих сестра ми с една дървена четка по главата докато спеше(странно как не е останала да спи)аз не си спомням много да са ми се карали ама кака вика че бая са ми се карали и така иначе не са ме наказвали наистина никога

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ха ха, ае някой да пробва да ме накаже, а ?
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    Констанц
    мен за последно са ме наказвали един път като не исках да ям супа,а на всяка цена исках пържени яйца и след 2 часови спорове ме пратиха да спя,все пак бях на 3,но с характер още тогава
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    mi za otcastviq i za boi vedna6

Хахаха...мен никога не са ме наказвали.Когато бях малка и за първи път се чупих от даскало(бях на 12 някъде)майка ми се опита да приложи нещо като наказание,но видя,че няма как да стане и се отказа.Това беше първия и последен път,когато се помъчиха да ми наложат нещо като наказание...ноо...просто няма как да стане.Аз съм шефа-не те! :P

Walk go home boy...

Мен никога не са ме наказвали. Ако нещо съм сгрешила майка ми ми обяснява с какво точно и ми казва как е редно да постъпя. Не мисля, че деца се възпитават с наказания! Радвам се, че и майка ми е на същото мнение

хвърлихме парно от 12-тия етаж...

Преди 10ина години т'ва де...
    С тоя скутер най-много да ми седнеш в скута.
    ---->ЦЪК<----

Цитирай Първоначално написано от Selene
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Цитирай Първоначално написано от Selene
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    amiiiii predi 2 god. otidoh na diskoteka bez da im kaja i te razbrali ii me nakazaha da ne izlizam nikude 1 sedmica(ama az si izlizah) i bez TV,GSM i PC ama tochno 2 dena sled tova sichko si mi beshe pozvoleno
    Нас с брат ми , ако ни наказват всеки път като си покажеме среден пръст няма да излизаме до края на живота ни
    Все пак бях келеш на 10-12 години...
    Ние с брата как псуваме . Е то за него е приемливо все пак е момче и е на 17 , ама аз ... Мама ме е чувала няколко пъти и само "я не псувай бе" тя и на брат ми така вика . Ама аз и пред госпожите в даскало си псувам . Абе... както вика тая по рисуване "псуваш като каруцарка"
    az sum su6tata spoks
    ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!

v sy6tnost ot 2-to mi napivane (na koeto me hvaha ne6te) predi godina i polovina iiii ba6ta mi o6te ne mi e prostil....
    ina4e za nakazaniq... maika mi se opita da mi spre jobnite 6toto bqh tolkova razseqn 4e zabravih vyn6nata vrata otvorena (2 pyti za 1 4as) a az se hvanah na rabota i za 5 dena si izkarah kolkoto joibnite za 1 mesec
    Един живот Една борбЪ
    Бира и шкмбе ЧорбЪ

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    ми....мисля че като ме видяха да пуша...ама от тогава не пуша
    e tyi zaradi maikati li go sprq mene me fanaha klasnta kaza na maika mi ama tq nishto ne mi kaza
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

mi men me nakzha z apyrvi put prez jivota mi i za sega posleden xexe predi 2 godini. poneje jiveq v spain i lqtoto si bqh na bg pri baba mi i i vikam edin den babe aide az 6te si ida na vraca pak ti si stoi na selo i tq dobre i si otivam az na vraca i se sabbirame v nas(trebva da se vyzpolzvame) iii edna moq fr zela ta kazala na maika i 4e ne e imalo nikoi 4e imalo piene tfa onova i maika i 4ak do spain se obadi na na6te da kaje i te kato si doidoha me nakazahha poslednite mi 3 sedmici ot vakanciqtaa da ne izlizam ama sedeh samo 5 dena nakazana i posle me pusnaha!!! (bqh na 14)

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мен мама един път мен наказа,когато бях малка,и чакахме гости да дойдат,и аз реших да нацапам килима с сенки,за да стане по-интересен и гостите да го харесат,и мама ме наказа до стената с вдигнати ръце,и след 10 минути дойде и вика-"Какво правиш тук?"
    ахаха,и каза да излизам,че наказанието е невалидно
    Батко един път ме хвърли на една стъклена маса в хола,и я счупихме,и накрая и аз го отнесаха,макар,че се преполага,че аз съ жертвата в случая,все пак бях хвърлена

Супер фен
    Град
    Варна
    Не са ме наказвали,поводи сигурно е имало,ама имам либерални родители...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Като малка си спомням са ме наказвали.. един път накъсах всички цигари от кутията и си правих купчинки от тютюна и ме наказаха в ъгъла с вдигнати ръце друг път не си спомням кво бях направила и бях наказана да преписвам една цяяяяяяяяяяла книжка на мечо пух ... тва сигурно преди 7-8 години де но пак са си спомени
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Град
    Враца
    само са ми казвали , наказан си обаче не съм бил наказван , само са ми го казвали
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от MaDDnes-f
    Като малка си спомням са ме наказвали.. един път накъсах всички цигари от кутията и си правих купчинки от тютюна и ме наказаха в ъгъла с вдигнати ръце друг път не си спомням кво бях направила и бях наказана да преписвам една цяяяяяяяяяяла книжка на мечо пух ... тва сигурно преди 7-8 години де но пак са си спомени
    Дебела ли беше книжката?

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от MaDDnes-f
    Дебела ли беше книжката?

не помня ама сигурно щом толкова ревах
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

след като изхарчих 60те лева които маика ми остави да си купя някфа пижама за дрехи

2 пъти са ме наказвали:
    -когато разбраха че пуша(от баба ми )
    -когато не се прибрах една вечер, защото не ме пускаха на дискотека

ми аз съм послушно дете по принцип,бе Правихме ремонт и веднъж се прибрах по-рано от даскало и запретнах ръкави да шпакловам(да помогна на на6те) резултата беше зашеметява6т...

вече рядко ме наказват ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си