- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- След коя ваша постъпка,ви наказаха най-строго?
Преди много години казах,че слизам за малко пред блока ни при едно момче.Тогава той ми каза "айде да се поразходим"и аз "добре" и не се обадих.Цял ден са ме търсилиДаже баща ми до тях е ходил.
Като се прибрах ме наказаха за 1 седмица и на 3-тия ден излязох![]()
offline forever!
Оооо мене много много пъти са ме наказвали,ама най-много беше като откраднах 150 кинта от на сестра ми картата,такава дебитна й бех разбрал кода и аз малък и по 10 лв по 10 лв и най накрая 150 леванаще гледат като луди
.Сещам се и за още 1 път бях на 5-6 и у дома звъня на секс телефони
на 95-95 се сещам звънях и наще носят сметката 230 000 лева,на старите пари ест
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
minalata godina imah za pyrvi pyt dvoika v daskalo (6 klas) i maika mi me nakaza bez komp 1 sedmica kato mi zemashe kabela i daje myzika nemojeh da slusham...kakto i da e .. veche edva li nqkoga shte me nakajat
![]()
И аз такаПървоначално написано от Lorraine
Само дето незнаех, че съм звъняла на секс телефон, ама.. иди го обясни на наще.Тогава сметката беше 60 лева (на домашен телефон).И другия път бях опраскала 80 лева, пак на домашен тел., заради разговори по ДжиЕсЕм
Детска работа
![]()
ми,не мога да си спомня.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Ами мен не ме наказват, аз съм най - примерното момиченце на света!Иначе са ми викали някой друг път, но такова да не излизам и 2 дни дори не е имало. Преди много време, когато бях още лапе са ме наказвали до стената с ръцете нагоре и аз кво съм била мн хитра и все съм се скривала в някой гардероб и като ме намерят вече им е минал мерака да ме наказват. Е, не съм ли гений
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
- когато аз и брат ми си играехме на счетоводители..аз му звънях от домашния на gsm-а..и така си прекарвахме деня..аз бях в хола, а той в детската..и се оплаквахме от работата хахаха ужас..после сметката да не ви казвам колко беше..щот и не помня..но надхвърляше 300 лв..
- преди няколко месеца заради лошо поведение в училище..ми взеха монитора и телевизора..както и тези на брат ми..и ни наказаха така да стоим 5 дена..даже май първата вечер ни спряха и тока ахаха добре, че си имах тел..
- когато си пробих хрущяла на ухото майка ми изпадна в истерия и ми крещя 1 и 30 мин..т'ва определено си е наказание..к'во ли ше стане ако разбере за езика не ми се мисли ;D
Чак толкова строго не съм била наказвана... Щом не съм го запомнилаа...Иначе помня като навън валеше мноооого силно, а аз бях пред блока... бе все тая... факта беше, че ЦЯЛАТА електротехника беше изгоряла... и всичко в нас беше във вода и кал...
Товага не ме питайте на какво ме направиха (аз излязох виновна, защото не съм се качила да затворя) ... и до ден днешен МРАЗЯ ДЪЖДААААА... и ми става кофти като вали...
Не ме наказаха, но никога няма да го забравя това...
![]()
Омфг като чета за кос а ви наказвали гхахахахахаах....една че отишла по чехли др че са прибрала каснои трета че излагала омфг. Аз никога не сам бил наказван макар че е имало много ама много и може би ако бях случил на родители като вашитее щяях мн да бада наказван. Значи да започнем от 1 клас - крадях по 10 20 лв от наще и само са чудех ко да ги харча, е в средата на 2ри нямаше мн ко да са чудя щот земах цигари и черпих сички. Наще са праеха на ударени. Знаеха че пуша но татко ми си криеше цигарите :Д мн злеее чоека. 2ри клас кат ми зеха 1вия гсм 2002 е беше скапичак един от новите с цветен екран аз за да сна прая на мн велик го бласках преед фр си и го преебах. Наще нш не ми казаха отстрах ли от ко ли зеха ми нов ии тва е. Година 2003 навартях 400 лв гсм и нш пак не ми казаха. 2004 ми зеха някааф хипер нов комп за времето си с 17инчово ЛЦД мониторче :Д. Пц-то не живя ии месец. СЛед тваа 2006 имах само 2 и 3 и 2 ии тогас 1вото наказание може би в живота. Зеха ми монитора нз как ама такав скандал вдигнах чеее ми го варнаха. САмо тей са развикахй че те ок ето само не викай добре ще са разберем :Д. И редовно си закаснявам. Наще са дигнали раце от мен вече зн че нш няма да ми са случи :Д шот зн чее моа са спраям. И немоат ми спрат неат шот татко ми е собственик на таз фирма ии нета ми е безплатен :Д. Да и още през 2007 пропуших трева :Д не че е редовнод е ама....поне не са са усетили :Д. Имам няколко татоировки които или не им обращат внимание или просто не смеят ма питат за тех. Още аам да имам няколко пирсинги на усната и на ухото както и на езика. Отноо никфа реакция. Горките хора напрао нш не моат ми кажат. :Д Но най големия шок който получиха в последно време е че казах на една семейна вечеря (сас старците и др род) че янам тарпение да стана на 18 и са изнасям. Баси кви физиономие отпориха сички особено баба ми са разрева дядо ми зе да крещши нещо майка ми каза мии ко да прая и и беше и на нея кофти :Д. Ае да напрао не ми тряят родители освяен да ми дааат пари за ко са ми :Д. Ако успея са уреда да бача без тяхна помош в америка изобщо няя са сета за теех :Д:Д:Д:Д. Нощните копончета и сапането с фр са мн обичайни. И се пак ок е родителите ви да имат контрол иначе е вазможно да станете сашите ликета като мене (фрашкани сас сифилис и нз си още кви болести като мен).
Еба ти глупака, колкото пъти го прочитам тва, толкова повече му се смея, сам не осъзнава колко е прост.![]()
![]()
![]()
Научи се да пишеш!![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
наказватмене 1ственото ми наказание
е 10 мин да седа на 1 место след кат изгорих пердетата в нас![]()
2 месеца не бях влизал в час заради "матрицата"![]()
Аз пък отидох в София с двама приятели без да казвам на нашите.Те си мисляха че сам на даскало.Но после незнам как са ме разбрали и трябваше цяла седмица да издържа без излизане на вън и без комп
беше отвратително.
- This is the DJ!
Аз ако имах дете като теб,бих го извърлила.Първоначално написано от scorpion4ituo
Ти гордееш ли се с всичко това?
Знаеш ли ваште какво са длъжни да търпят,заради тебе?
Не искам да те обиждам,нито пък да ти давам акъл,защото явно нямаш такъв...
Помисли един път и за твоите родители,помисли и какво ще ти бъде на теб,ако един ден и твоето дете постъпва така![]()
offline forever!
Родители те ми не ме наказват!Гледам да ги слушам какво ми говорят,но кагото се издъня има мърморене и много рядко заплахи,но не се стига до нищо повече!
Just haters make me famous! εĭз
Bqh navanka do okolo 1 4asa ve4erta i ne im vdigah kato mi zvanehai me nakazaha 1 sedmica da ne se pribiram po kasno ot 8:30
(ne 4e gi poslu6ah
de ama tva e dr vapros) :P
tova e edinstveniq pat kogato sa me nakazvali
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Пфф като бях на 12-13 изкарах едно лято почти цялото у дома, нещо бая се бях издънила, ама сега, убийте ме, не се сещам какво беше...![]()
Първоначално написано от princesa_viki
омфг "мило послушно васпитано дете" омфг биух ти каал мн неща амаа няя го напрая аее не ми даай акал и не ми каай ко да прая а? ако иам дете ше изкам да е то4но като мене ама няя да иам ясно ли е ся
ае ей копеле не ме ебе колко пати си го чел уее ко та ебе аз прос ли сам или умен баси педерасчето шибано :@:@:@:@Първоначално написано от krisscho
scorp* che ne si mi na ruchichkite...Първоначално написано от scorpion4ituo
Първоначално написано от xxDeeDeexx
![]()
![]()
ЛудНиЦа
хаха,на счетоводители вика си играхме
![]()
Много си прост!!!За кво му били родители...Ебаси тъпото лапеПървоначално написано от scorpion4ituo
![]()