- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- След коя ваша постъпка,ви наказаха най-строго?
Аз пък гладих килима веднъжПървоначално написано от Force
![]()
![]()
и му налепках едни ютийки
![]()
моето най яко и единствено наказание тече в момента ама аз си го заслужихххх щото почнах да се събирам с дилари и тем подобни отрепки и сега няма излизам охххх ами тва май вече ми е втората седмица и съм ходила само на едно кафе преполагам още около двееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Ами твой си е живота-прави каквото искаш,но се замисляй какво причинявам на родителите си.Ти си един разглезен лигльо!Първоначално написано от scorpion4ituo
![]()
offline forever!
Когато не ходих на даскало известно време понеже се забърках с лоша компания доста се ядосаха наще.Трябваше да ходят при директори,лекари,молби,изв няване на отсъствия и то не бяха 2-3,а сто пъти повече и така заслужих си лошото им отношение.Известно време нямах нет,не ми говориха,не ми даваха пари няколко дена но нищо повече.Всъщност като се замисля никога не съм имала някакво супер строго наказание,май съм щастливка за което.![]()
ko e kopelence ko 6e mi naprai6 we 6amar4eta li 6e mi lepa6 ahahahaha basi pederas4eto 6ibanotdet si i takoz 6e si ostanee6Първоначално написано от tenaglia
Omfg ahahahahahahaah sq pak liglio stanah i ko im pri4inqqm we tqh ko gi ebe ko staa s mene ee jivota si e moi ee te kvi sa 4e da... da ne sam v nekaf zatvor wee :@:@:@:@ sao da mi pla6tat izdra6kata i za dr ne gi tarsa dano sa dovolni OMG OMG OMGПървоначално написано от princesa_viki
basi ti bavna li si ? ko lape sam na 14 weПървоначално написано от pepita87
iam 4ustvoto 4e v tez foromi sao oligfreni ia
ami na6te nikoga ne sa me nakazvali strogo. primerno ba6ta mi po 4esto kato maluk ako napravq nqkva belq mi vika6e "Mar6 v staqta!"ina4e ni6to seriozno. verno si bqh furiq ama ne sum pravil mn golemi beli. a puk sega ve4e absurd da me nakajat za kvoto i da bilo..
Как така какво им пука,ти си им дете,дори и да не искаш са ти родителиПървоначално написано от scorpion4ituo
![]()
offline forever!
Неграмотен си, кажи ми гордееш ли се със себе си?!Те ваще са си виновни, че са допуснали да станеш такъв!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ае ве нали на разбираш ко изкаш дсачинение ли да ти праяПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Много ясно,че е така.Цвети,не виждам смисъл да му говорим....няма оправия вече,а и както той сам каза-не му пука,че е такаПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
offline forever!
Офф това не сам аз!! Много е дълго за обесняване но дори не зная за ко става вапрос в този форум! НЕ тва не сам го писал аз! Дори не зная за ко става въпрос. Бях на компютърна зала и бях влизал вав форума. Бях си написал името и паролата и бях дал отметката запомни ме на този компютър (понавик винаги го правя). След като ми изтече времето станах. И вечерта си седнах в нас на моя. След като влязах в форума и дадах на "виж свои мнения", видях че сам давал мнения вав форуми в които не сам влизал! Не беше само тук. И в скайпа някой сериозно се базикал с абонатите ми от мое име. След това всички ми бяха адски ядосани. Някой им беше наговорил много простотии, от мое име. Поне си извадих поука - да давам изход от прфилите си като ми изтече времето. Не знам как, но той продалжава да пише от мое име ако и да е станал от компютърната зала. Абонатите ме питат за какво говоря, защо ги псувам и обиждам. НЕ зная кой е седнал, но ми изигра много лоши шеги. Той продължава да тормози абонатите ми и да ми сменя скайп паролата. Много съжалявам за нешата които е напраил. Зная че много хора няма да ми повярвате, но ако изкате ми вярвате. Компютърната зала беше DOOM-9 вав Варна (до катедралата). Оф за ко се на мене ми са сличват такива неща Shocked. Aко зикай те ми вярвайте, но там ходят най големите наркоменчета и най-пропадналите момчета и те са нашисали коментара в моя профил!! Мн сажалявам, а относно темата аам...не помня да са ме накзвали, за дреболии, но за сериозни неща винаги си носех последствията.Първоначално написано от princesa_viki
брато ти си много тъпо момче твойте ако бяха свесни родители задника ти още щеше да е червен като домат ти изглежда не оценяваш на кви лишения са подлагат ваще заради тъпо същество като теб иди при психиатър и ще ни разправяш за прогреса си ако аз ти бях баща можеш да бъдеш сигурен щях да ти скъсам гъза от пердахПървоначално написано от princesa_viki
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
а по темата 2 пъти
като се разкрщях на физичката-2 месеца без комп
ударих 1 момиче с бокс-същятя процедура с гарнитура без джобни 2 седмици-но аз си взимах тайно
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
когато излъгах че съм в града а бях отишла до една фр,която не беше от моя град.после ме наказаха като ми забраниха 1 месец без комп както и да ходя на отдавна чаканата екзкурзия до Варна.беше кофти,но си го заслужих![]()
Ам.. един беше ни докарал кола от Холандия и аз му зех номера - пусках му сигнали ала бала... Той се обади, аз тогава бях на село. Дойде - запознахме се без нашите да знаят. Амааа... тогава лапе- водех си дневник - написах това /а то нищоооо не беше станало (бях на 13-14г.)/ баба го прочела и казала на наще. Взеха ми телефона, не излизах 1 месец от нас /беше лятна ваканция/... не сядах на компа и такаЛапешки истории ... :P
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ами наскоро ми спряха нета заради 3 3-ки нещо необичаино за мен и ме бяха наказали че даскалите се оплакали от мен и ми забраниха да излизам ама аз излизах през прозореца понеже като сам на 1-я и отдоло има дърва е лесно ама една съседка ма издала на наще за да си отмасти че бях напувала сина й и тогава пак ме наказаха![]()
eeemi to mene ne me nakazvat.ako napraq ne6y maika mi vika i posle i minava.samo me zapla6va ama...posledniq pyt imah 250 leva smetka za gsm-a i ni6o ne stana...ne se pribiram i navreme amaaaaaaaaaa kvo da napravq.
охоооо...познато ми е...Първоначално написано от Lorraine
![]()
![]()
![]()
...бях на 10
...Наказанието беше-без рожден ден!...
![]()
след едно жестоко напиване.. бях просто мортал комбатужасен момент просто! направо ме пребиха жестоко тогава а и ме наказаха да не излизам за известен период.... малко кофти беше ама мина и ся си се кефя на живота
![]()
nikoga ne sum bila nakazvana ama mnogo 4estomi bu4i
![]()
от както направих случките описани по-горе не са ме наказвали![]()
![]()
![]()
![]()
оохохо много гадно са ме наказвали ... Но най-гадно беше когато бяхме на училище тази година беше сигорно след 1вия срок ии класната беше извикала напрау цялата фамилия ,,, ии незнам какво им беше наговорила но след това бях 1 месец без комп, без ТВ , без gsm и без да излизам .. е тв-то ходих да си гледам щурите сериалчета прри съседката . ( и тя горката ме търпеше стара женица беше ) Беше 1 месец -- АД ппостояннопрез повечето случей ми беше толкова скучно да седя пред учебника и без проблемно си подрямвах по 4-5 часа над учебника . Та наще разбраха , че от наказанието нямаше никаква файда и вече нне ме наказват .. -
![]()
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥