- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- След коя ваша постъпка,ви наказаха най-строго?
оохохо много гадно са ме наказвали ... Но най-гадно беше когато бяхме на училище тази година беше сигорно след 1вия срок ии класната беше извикала напрау цялата фамилия ,,, ии незнам какво им беше наговорила но след това бях 1 месец без комп, без ТВ , без gsm и без да излизам .. е тв-то ходих да си гледам щурите сериалчета прри съседката . ( и тя горката ме търпеше стара женица беше ) Беше 1 месец -- АД ппостояннопрез повечето случей ми беше толкова скучно да седя пред учебника и без проблемно си подрямвах по 4-5 часа над учебника . Та наще разбраха , че от наказанието нямаше никаква файда и вече нне ме наказват .. -
![]()
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥
След като си изгубих телефона.![]()
Мен като малка не са ме наказвали и сега не ме наказват, само ми се карат. Последния път баща ми взе компютъра и телефона ми, без да съм виновна (малкия ми брат направи всичко), но на сутринта разбра и ми ги върна.![]()
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
Не помня да ми се е случвало такова нещо.![]()
Хора колкото и тъпо да ви прозвучи , радвайте се че родителите ви ви наказват.. няма нищо по-лошо от един родител на който не му пука за теб,какво правиш и т.н. ПОВЯРВАЙТЕ МИ!
ПТ- никога не са ме наказвали ..
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Било е отдавна и със сигурност е било нещо за пари![]()
Наказаха ме ама беше отдавна щото бях казлаа че ще сам пред блока а бях на пичка му майнаи наще тръгнали да ме търсат имаме един мн мръсен байр и на бащща ми колата угаснала и той се беше ядосал още повече после кви виканици имаа напраоо не е за разправяне
![]()
![]()
![]()
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
Постъпка не, ама примерно, ако кресна маалко и..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Никога не са ме наказвали само са ми викали .
Eмии ,щото 1 път се бях напила много.Званели са ми по телефона , а аз не съм можела да говоря.Обадили са се на приятелите ми и са питали къде сме и доидоха да ме приберат с такси .То тугава бях малка де , начаткала съм се без да мисля за последствията .След това хем ми се сърдеха,хем ме бяха наказали бая гадно.
Като бях някъде 4-5клас се качих с един приятел на един от влаковете на централна гара и ни замъкна до следващата спирка. Слязохме и се качихме във влак за противоположната посока. Лошото беше само ,че се прибрах към 11 посред нощ иии .... якото кряскане от нашите .
Ехх...хубави времена бяха![]()
![]()
Първоначално написано от bubkaa93
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
За някви "откраднати" пари дето не ги бях откраднал аз...
и при мене е така (:Първоначално написано от bubkaa93
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Същото, седях без телефон сумати време. Другото е, че са ми спирали нета... Нещо по-сериозно не, не са ме изхвърляли засега от нас.Първоначално написано от MidnightTornado
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Бяха си забутали някакви пари на майната си и ме обвиниха, че аз съм ги откраднала, защото пък точно в този период ми откриха спестяванията, за които не знаеха.Наказанието беше някакво за дългосрочен план без излизане, джобни, компютър и от този род, но строгия режим не удържа повече от два дена.
Умеех да се подмазвам.
![]()
обикновено като се караме ми казват няма да ти даваме джобни, а аз отговарям, че съм си намерила кой да ми плаща (много ги е страх, че имам доооста по-стари от мен приятели) ... не смеят да ми вземат телефона, защото няма да ме намерята интернета е общ и няма как да ми го спрат .. уайфай е и на лаптопи сме и 4-мата вкъщи така че няма как да ми го спрат, тоест има - да сменят пасса, ама къде толкова акъл в наще .. иначе майка е много луда .. сааааааааамо крещи .. днес я попитах какво прави и тя ми овика върталъка при което аз си взех партакешите и излезнах .. вечерта почнаха да ми звънят да ме търсят и ги поизнервих малко, сега им се правя на сърдита ... даже не ходя да ям при тях .. купих си 1 голям пакет солети и това ми е вечерята, тъй като останаха доста явно ще ми е и закуската .. а като излезна утре и друго ще ям де
![]()
Мен само веднъж ме наказаха по строго беше когато отидох на дискотека със братовчетками във селото до нашето и се прибрахме във 3 сутринта.Без комп, без телефон без нищо ама след два дена всичко се забрави![]()
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
Като по-малка имах готиния навик да не се прибирам по цял ден и да си ходя, където си искам, когато ми скимне без да се обаждам. Майка ми се филмираше, истерясваше и не веднъж ме е прибирала от приятелки, цялата разтреперана. Колко бой съм яла заради тая моя свободолюбивост, не е истина.Боят ми е бил най-сериозното наказание. Никога не са ми спирали нета, телевизора, телефона, излизанията, водата, храната и едва ли не въздуха заради някоя лудория.
Като бях малка (някъде 5-6) бях избягала от вкъщи и после 1 месец без излизане, дори и на двора :д
Иначе сега.. няколко шамара съм яла заради глупостите които съм вършела (това е най-голямото наказние), без комп 1 месец, без и-нет 3 месеца, без излизане 1 седмица, забранявали са ми да ходя на рожденни дни и общо взето, всичко свързано със нещата които обичам да правя. Имам навика да се прибирам с 15-30 минути, по-късно от колкото трябва и са ми крещяли за това.
Доста наказания съм търпяла, ама аз сама си ги прося.![]()
*сън*
Кога ми намериха цигарите4 месеца без компютър
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много често ме заплашват (без комп.,ТВ,телефон..),ама рядко наистина ме наказват.Трябва да е много сериозно нещото.Скоро не са слагали пароли на компа и лап топа,ама помня че имаше един хипер дълъг период в който бях без комп. с месеци..Ама после си наваксвам ;д То тва се беше случило май заради оценки и единия път заради сметката за телефона,която в последствие на всичкото отгоре се оказа някаква грешна (за друг номер е била разпечатката или нещо такова) и щото баща ми яката ми се беше изнервил,пък после като разбра че е станало грешка даже не ми се извини ;д