- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- След коя ваша постъпка,ви наказаха най-строго?
След като си изгубих телефона.![]()
Мен като малка не са ме наказвали и сега не ме наказват, само ми се карат. Последния път баща ми взе компютъра и телефона ми, без да съм виновна (малкия ми брат направи всичко), но на сутринта разбра и ми ги върна.![]()
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
Не помня да ми се е случвало такова нещо.![]()
Хора колкото и тъпо да ви прозвучи , радвайте се че родителите ви ви наказват.. няма нищо по-лошо от един родител на който не му пука за теб,какво правиш и т.н. ПОВЯРВАЙТЕ МИ!
ПТ- никога не са ме наказвали ..
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Било е отдавна и със сигурност е било нещо за пари![]()
Наказаха ме ама беше отдавна щото бях казлаа че ще сам пред блока а бях на пичка му майнаи наще тръгнали да ме търсат имаме един мн мръсен байр и на бащща ми колата угаснала и той се беше ядосал още повече после кви виканици имаа напраоо не е за разправяне
![]()
![]()
![]()
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
Постъпка не, ама примерно, ако кресна маалко и..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Никога не са ме наказвали само са ми викали .
Eмии ,щото 1 път се бях напила много.Званели са ми по телефона , а аз не съм можела да говоря.Обадили са се на приятелите ми и са питали къде сме и доидоха да ме приберат с такси .То тугава бях малка де , начаткала съм се без да мисля за последствията .След това хем ми се сърдеха,хем ме бяха наказали бая гадно.
Като бях някъде 4-5клас се качих с един приятел на един от влаковете на централна гара и ни замъкна до следващата спирка. Слязохме и се качихме във влак за противоположната посока. Лошото беше само ,че се прибрах към 11 посред нощ иии .... якото кряскане от нашите .
Ехх...хубави времена бяха![]()
![]()
Първоначално написано от bubkaa93
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
За някви "откраднати" пари дето не ги бях откраднал аз...
и при мене е така (:Първоначално написано от bubkaa93
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Същото, седях без телефон сумати време. Другото е, че са ми спирали нета... Нещо по-сериозно не, не са ме изхвърляли засега от нас.Първоначално написано от MidnightTornado
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Бяха си забутали някакви пари на майната си и ме обвиниха, че аз съм ги откраднала, защото пък точно в този период ми откриха спестяванията, за които не знаеха.Наказанието беше някакво за дългосрочен план без излизане, джобни, компютър и от този род, но строгия режим не удържа повече от два дена.
Умеех да се подмазвам.
![]()
обикновено като се караме ми казват няма да ти даваме джобни, а аз отговарям, че съм си намерила кой да ми плаща (много ги е страх, че имам доооста по-стари от мен приятели) ... не смеят да ми вземат телефона, защото няма да ме намерята интернета е общ и няма как да ми го спрат .. уайфай е и на лаптопи сме и 4-мата вкъщи така че няма как да ми го спрат, тоест има - да сменят пасса, ама къде толкова акъл в наще .. иначе майка е много луда .. сааааааааамо крещи .. днес я попитах какво прави и тя ми овика върталъка при което аз си взех партакешите и излезнах .. вечерта почнаха да ми звънят да ме търсят и ги поизнервих малко, сега им се правя на сърдита ... даже не ходя да ям при тях .. купих си 1 голям пакет солети и това ми е вечерята, тъй като останаха доста явно ще ми е и закуската .. а като излезна утре и друго ще ям де
![]()
Мен само веднъж ме наказаха по строго беше когато отидох на дискотека със братовчетками във селото до нашето и се прибрахме във 3 сутринта.Без комп, без телефон без нищо ама след два дена всичко се забрави![]()
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
Като по-малка имах готиния навик да не се прибирам по цял ден и да си ходя, където си искам, когато ми скимне без да се обаждам. Майка ми се филмираше, истерясваше и не веднъж ме е прибирала от приятелки, цялата разтреперана. Колко бой съм яла заради тая моя свободолюбивост, не е истина.Боят ми е бил най-сериозното наказание. Никога не са ми спирали нета, телевизора, телефона, излизанията, водата, храната и едва ли не въздуха заради някоя лудория.
Като бях малка (някъде 5-6) бях избягала от вкъщи и после 1 месец без излизане, дори и на двора :д
Иначе сега.. няколко шамара съм яла заради глупостите които съм вършела (това е най-голямото наказние), без комп 1 месец, без и-нет 3 месеца, без излизане 1 седмица, забранявали са ми да ходя на рожденни дни и общо взето, всичко свързано със нещата които обичам да правя. Имам навика да се прибирам с 15-30 минути, по-късно от колкото трябва и са ми крещяли за това.
Доста наказания съм търпяла, ама аз сама си ги прося.![]()
*сън*
Кога ми намериха цигарите4 месеца без компютър
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много често ме заплашват (без комп.,ТВ,телефон..),ама рядко наистина ме наказват.Трябва да е много сериозно нещото.Скоро не са слагали пароли на компа и лап топа,ама помня че имаше един хипер дълъг период в който бях без комп. с месеци..Ама после си наваксвам ;д То тва се беше случило май заради оценки и единия път заради сметката за телефона,която в последствие на всичкото отгоре се оказа някаква грешна (за друг номер е била разпечатката или нещо такова) и щото баща ми яката ми се беше изнервил,пък после като разбра че е станало грешка даже не ми се извини ;д
По принцип преди много ме наказваха уж за по 1-2 седмици ама след втория третия ден им минаваше.. като че ли последното ми наказание беше преди 2-3 год,когато си пробих езика без да им казвам,а преди като им казах,че искам изрочно ми забраниха,ама заминаха за 4 дена извън града и аз се възползвах..баба ми изобщо не се усетии без това ме караше да говоря бавно да ме разбира... ама много фъфлех и като се прибраха и веднага ме усетиха
![]()
таа наказанието ми беше 1 месец без излизане-след дск веднага вкъщи... (не че не си прайх схеми и не излизах пак ама много рядко беше) ии точно последния ден от наказанието аз реших да закъснея малко и като се прибрах ме наказаха за още една седмица... голям ужас беше..
![]()
![]()
![]()