.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 242
    След като си изгубих телефона.

Мен като малка не са ме наказвали и сега не ме наказват, само ми се карат. Последния път баща ми взе компютъра и телефона ми, без да съм виновна (малкия ми брат направи всичко), но на сутринта разбра и ми ги върна.
    And so the lion fell in love with the lamb.
    -What a stupid lamb.
    -What a sick masochistic lion...

Голям фен
    Град
    Varna
    Не помня да ми се е случвало такова нещо.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Хора колкото и тъпо да ви прозвучи , радвайте се че родителите ви ви наказват.. няма нищо по-лошо от един родител на който не му пука за теб,какво правиш и т.н. ПОВЯРВАЙТЕ МИ!

ПТ- никога не са ме наказвали ..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Било е отдавна и със сигурност е било нещо за пари

Град
    City of Vampires
    Наказаха ме ама беше отдавна щото бях казлаа че ще сам пред блока а бях на пичка му майна и наще тръгнали да ме търсат имаме един мн мръсен байр и на бащща ми колата угаснала и той се беше ядосал още повече после кви виканици имаа напраоо не е за разправяне

The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*

Постъпка не, ама примерно, ако кресна маалко и..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Никога не са ме наказвали само са ми викали .

Eмии ,щото 1 път се бях напила много.Званели са ми по телефона , а аз не съм можела да говоря.Обадили са се на приятелите ми и са питали къде сме и доидоха да ме приберат с такси .То тугава бях малка де , начаткала съм се без да мисля за последствията .След това хем ми се сърдеха,хем ме бяха наказали бая гадно.

Мега фен
    Като бях някъде 4-5клас се качих с един приятел на един от влаковете на централна гара и ни замъкна до следващата спирка. Слязохме и се качихме във влак за противоположната посока . Лошото беше само ,че се прибрах към 11 посред нощ иии .... якото кряскане от нашите .
    Ехх...хубави времена бяха

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Като не ходя на даскало наказват.

Град
    София
    За някви "откраднати" пари дето не ги бях откраднал аз...

Повече от фен Аватара на fanpire
    и при мене е така (:
    There's no such thing as too much Supernatural!
    There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!

Цитирай Първоначално написано от MidnightTornado
    След като си изгубих телефона.
    Същото, седях без телефон сумати време. Другото е, че са ми спирали нета... Нещо по-сериозно не, не са ме изхвърляли засега от нас.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Фен
    Град
    Добрич
    Бяха си забутали някакви пари на майната си и ме обвиниха, че аз съм ги откраднала, защото пък точно в този период ми откриха спестяванията, за които не знаеха. Наказанието беше някакво за дългосрочен план без излизане, джобни, компютър и от този род, но строгия режим не удържа повече от два дена. Умеех да се подмазвам.

Повече от фен
    обикновено като се караме ми казват няма да ти даваме джобни, а аз отговарям, че съм си намерила кой да ми плаща (много ги е страх, че имам доооста по-стари от мен приятели) ... не смеят да ми вземат телефона, защото няма да ме намерят а интернета е общ и няма как да ми го спрат .. уайфай е и на лаптопи сме и 4-мата вкъщи така че няма как да ми го спрат, тоест има - да сменят пасса, ама къде толкова акъл в наще .. иначе майка е много луда .. сааааааааамо крещи .. днес я попитах какво прави и тя ми овика върталъка при което аз си взех партакешите и излезнах .. вечерта почнаха да ми звънят да ме търсят и ги поизнервих малко, сега им се правя на сърдита ... даже не ходя да ям при тях .. купих си 1 голям пакет солети и това ми е вечерята, тъй като останаха доста явно ще ми е и закуската .. а като излезна утре и друго ще ям де

Град
    City of Vampires
    Мен само веднъж ме наказаха по строго беше когато отидох на дискотека със братовчетками във селото до нашето и се прибрахме във 3 сутринта.Без комп, без телефон без нищо ама след два дена всичко се забрави

The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*

Град
    Провинцията
    Никога не са ме наказвали, татко ме биеше и така ми идваше акъла. Но пък тогава времената бяха такива, сега е друго.

Като по-малка имах готиния навик да не се прибирам по цял ден и да си ходя, където си искам, когато ми скимне без да се обаждам. Майка ми се филмираше, истерясваше и не веднъж ме е прибирала от приятелки, цялата разтреперана. Колко бой съм яла заради тая моя свободолюбивост, не е истина. Боят ми е бил най-сериозното наказание. Никога не са ми спирали нета, телевизора, телефона, излизанията, водата, храната и едва ли не въздуха заради някоя лудория.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Като бях малка (някъде 5-6) бях избягала от вкъщи и после 1 месец без излизане, дори и на двора :д

Иначе сега.. няколко шамара съм яла заради глупостите които съм вършела (това е най-голямото наказние), без комп 1 месец, без и-нет 3 месеца, без излизане 1 седмица, забранявали са ми да ходя на рожденни дни и общо взето, всичко свързано със нещата които обичам да правя. Имам навика да се прибирам с 15-30 минути, по-късно от колкото трябва и са ми крещяли за това.

Доста наказания съм търпяла, ама аз сама си ги прося.
    *сън*

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Кога ми намериха цигарите 4 месеца без компютър

Супер фен
    Град
    Germany
    Много често ме заплашват (без комп.,ТВ,телефон..),ама рядко наистина ме наказват.Трябва да е много сериозно нещото.Скоро не са слагали пароли на компа и лап топа,ама помня че имаше един хипер дълъг период в който бях без комп. с месеци..Ама после си наваксвам ;д То тва се беше случило май заради оценки и единия път заради сметката за телефона,която в последствие на всичкото отгоре се оказа някаква грешна (за друг номер е била разпечатката или нещо такова) и щото баща ми яката ми се беше изнервил,пък после като разбра че е станало грешка даже не ми се извини ;д

По принцип преди много ме наказваха уж за по 1-2 седмици ама след втория третия ден им минаваше.. като че ли последното ми наказание беше преди 2-3 год,когато си пробих езика без да им казвам,а преди като им казах,че искам изрочно ми забраниха,ама заминаха за 4 дена извън града и аз се възползвах..баба ми изобщо не се усети и без това ме караше да говоря бавно да ме разбира... ама много фъфлех и като се прибраха и веднага ме усетиха таа наказанието ми беше 1 месец без излизане-след дск веднага вкъщи... (не че не си прайх схеми и не излизах пак ама много рядко беше) ии точно последния ден от наказанието аз реших да закъснея малко и като се прибрах ме наказаха за още една седмица... голям ужас беше..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си