- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- След коя ваша постъпка,ви наказаха най-строго?
За всяка лъжа по 1 седмица..за нищо друго не ме наказват иначе... ии сега 4 седмици няма да излизам..кофти..![]()
никога не са ме наказвали, доста либерални родители имам в това отношение![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Най - лошо стана като ме хванаха полицаите да крада от един супермаркет и после жална ти майка![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Нямам спомен, но като малка доста често ме наказваха, защото правех само бели ... сега не ме наказват, защото съм много послушно дете : )![]()
Във втори клас,излъгах ги за нещо,не помня за какво.Наказаха ме 2 дена без компютър(е всъщност беше седмица,но...),но по гадното е,че ми бяха сърдити около седмица и на мен ми е много по-тъжно,когато те се сърдятВсе пак беше отдавна и,слава Богу,не са ме наказвали от тогава
![]()
Миналата година, мама като ме видя да пушаБяхме в един подлез и аз паля цигарата и изведнъж гледам мама минава с колата
Но тогава не ме наказа. Вика "Никакво излизане и компютър 1 седмица, ама още на сутринта си ми даде кабела от компа и си ми върна ключа
А, добре, че тате не си е в България, а и тогава не беше, че иначе..
Аа.. сетих се.. ОМФГ
Нали брат ми е с 3 години по голям от мен /на 19/ и си води приятели вкъщи на неговата възраст.. И един остана да пренощува у нас и ме напи..
И мама влиза в хола и ме гледа: Аз пияна като свиня и легнала на земята
Тогава ме увика яко!
Много си я обичкам, щото никога не ме наказва. А тя вече прие факта, че пуша, даже като няма цигари иска от мен
![]()
Не ме наказват,карат ми се доста,но никога не ме наказват.
Иначе единственото наказание,ако може да се нарече така,ми е от малка...Бях някъде 7 годишна и изчезнах за цял един ден,без да им казвам къде съм.Бая се бяха изплашили и ми казаха,че цяла седмица няма да излизам и да гледам телевизия.Е,на втория ден наказанието свърши,но неприятната случка остана.
веднъж каот бях мала счупих чаша и после стоях 10 минути в ъгъла наказана .. за друго не се сещам ;дд
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
Ами, майка ме хвана веднъж да пуша... След тва без джобни 1 месец, без нет, без тел.. Абе бях като някой затворник ..Ама пак си пуших де ..
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Ако помня добре, веднъж майка ми ме наказа за една двойка по химия като ми взе кабела за компютъра, но аз веднага намерих един друг и така пак си ползвах компютъра. Иначе не са ме наказвали никога, дори като разбраха, че съм пушила ми четоха само конско.. и така
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Мен са ме наказвали само веднъж,когато с едни приятели като бяхме малки решихме да си живеем в ''нашата къщичка'' и така без да казваме нищо си изчезнахме,а те милите акъла си изкарали![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Ужасно дете съм... Когато бях 5 клас посегнах на майка си (ударих и шамар). Тогава тя ме изведе навънка на улицата пред входа на блока и ме остави цяла вечер да спя там... Не че аз спах, цяла вечер просто седях навън седнала пред входа и чак на обяд на следващия ден тя ми отвори входната врата и ме пусна, като наказанието беше половин година без компютър и ТВ. ТОВА БЕШЕ ПЪРВИЯ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ В КОЙТО СА МЕ НАКАЗВАЛИ! От този ден съм като ангелче, правя всичко, което ми кажат.
Като се обадих на класната и се представих за майка ми.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Никога не са ме наказвали.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе по темата-един път избягах от майка ми,а тя тръгна да тича след мен иии...накрая наказаниеИначе като малка много са ме наказвали,вече не
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
смее ли някой да ме накаже ...![]()
![]()
твоята болка днес, е твоята сила утре
Един единствен път ме наказаха,когато счупих гръцки полилей в една от стаите вкъщи,с ракетата ми за тенис,докато упражнявах сервиз.![]()
:д преди 2 3 години и мен много ме наказваха... 1 път беше щото Скочих от балкона ( живея в двуетажна къща) в 2 презноща с една приятелак да се срещаме с момчета.. мале майка ме беше наказала за месец.. ама нещо стана че после не бях накаазана.. 2 път беше когато скочих от втория етаж ама пак през джама ;д беше зима а ние бяхме по пижами.... напраооо така се беше вбесила че нямам думи.. и 3я път когато без да исакм бутнах племеничката ми от леглото и тя си удари главата ...
Ми мен не ме наказват много, много.Сега уж ме наказаха за 1 месец да не излизам, но майка ми е милостива и ми дава да излизам с някои хора.Историята не е кой знае какво.Бях с едни приятели (всичките момчета понеже предпочитам да излизам с момчета отколкото момичешките интриги).И бях с един, такаа, малко по-гаден вид момче, което издраска с маркери и спрейове един нов блок (от една година).И ни викаха всички в 6-то РПУ и като казах на майка ми направи се хвана за главата.А то не беше толкова зле.Просто писах на един лист как сме се събрали какво е станало и така.Ама не ви препоръчвам да ходите там.Има странна миризма и затворниците си говорят сами![]()
![]()
Без компютър 2 дена,задето ударих шамар на брат мии..![]()
![]()