.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 242
    Фен Аватара на Ssimonka
    Град
    Варна
    За всяка лъжа по 1 седмица..за нищо друго не ме наказват иначе... ии сега 4 седмици няма да излизам..кофти..

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    никога не са ме наказвали, доста либерални родители имам в това отношение
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Най - лошо стана като ме хванаха полицаите да крада от един супермаркет и после жална ти майка
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на SilverRain
    Нямам спомен, но като малка доста често ме наказваха, защото правех само бели ... сега не ме наказват, защото съм много послушно дете : )

Град
    Бургас
    Емии.. главно за оценки ... ученето

До 10 - 11 годишен ми слагаха пароли на компа .. като се научих да ги разбивам ми изключваха тока в моята стая от бушоните докато не се усетих. От тогава не са ме наказвали
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Във втори клас,излъгах ги за нещо,не помня за какво.Наказаха ме 2 дена без компютър(е всъщност беше седмица,но...),но по гадното е,че ми бяха сърдити около седмица и на мен ми е много по-тъжно,когато те се сърдят Все пак беше отдавна и,слава Богу,не са ме наказвали от тогава

Миналата година, мама като ме видя да пуша Бяхме в един подлез и аз паля цигарата и изведнъж гледам мама минава с колата Но тогава не ме наказа. Вика "Никакво излизане и компютър 1 седмица, ама още на сутринта си ми даде кабела от компа и си ми върна ключа А, добре, че тате не си е в България, а и тогава не беше, че иначе.. Аа.. сетих се.. ОМФГ Нали брат ми е с 3 години по голям от мен /на 19/ и си води приятели вкъщи на неговата възраст.. И един остана да пренощува у нас и ме напи.. И мама влиза в хола и ме гледа: Аз пияна като свиня и легнала на земята Тогава ме увика яко! Много си я обичкам, щото никога не ме наказва. А тя вече прие факта, че пуша, даже като няма цигари иска от мен

Мега фен Аватара на Colouring
    Не ме наказват,карат ми се доста,но никога не ме наказват.
    Иначе единственото наказание,ако може да се нарече така,ми е от малка...Бях някъде 7 годишна и изчезнах за цял един ден,без да им казвам къде съм.Бая се бяха изплашили и ми казаха,че цяла седмица няма да излизам и да гледам телевизия.Е,на втория ден наказанието свърши,но неприятната случка остана.

Супер фен Аватара на icebulllet14
    веднъж каот бях мала счупих чаша и после стоях 10 минути в ъгъла наказана .. за друго не се сещам ;дд
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Голям фен Аватара на lemonademouth123
    Град
    Вкъщи пред компа
    Момиче съм!

Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...

Шофирай разумно - стигни жив!
    Shalalalalaaaa

cherrygloss - мама
    RageAgainstTheMachine - тати
    awesomesheepy - леля
    Братчета:
    DaNGeRousLy
    Discard
    Сестрички:
    tonie_
    xNymphetamineGirlx
    polssa
    Sunshinebabybyy

Ами, майка ме хвана веднъж да пуша... След тва без джобни 1 месец, без нет, без тел.. Абе бях като някой затворник .. Ама пак си пуших де ..
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Голям фен Аватара на MissBianka
    Никога не са ме наказвали

Ако помня добре, веднъж майка ми ме наказа за една двойка по химия като ми взе кабела за компютъра , но аз веднага намерих един друг и така пак си ползвах компютъра. Иначе не са ме наказвали никога, дори като разбраха, че съм пушила ми четоха само конско.. и така
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Мен са ме наказвали само веднъж,когато с едни приятели като бяхме малки решихме да си живеем в ''нашата къщичка'' и така без да казваме нищо си изчезнахме,а те милите акъла си изкарали
    • Обичай,за да те обичат! •

Фен Аватара на exxxclusive
    Град
    Пазарджик
    Ами бягах от даскало не ходих 2 месеца и ги лъжех и после....без коментар и тряяше да спя на земята заедно с майка смисъл тя на моето легло де

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Ужасно дете съм... Когато бях 5 клас посегнах на майка си (ударих и шамар). Тогава тя ме изведе навънка на улицата пред входа на блока и ме остави цяла вечер да спя там... Не че аз спах, цяла вечер просто седях навън седнала пред входа и чак на обяд на следващия ден тя ми отвори входната врата и ме пусна, като наказанието беше половин година без компютър и ТВ. ТОВА БЕШЕ ПЪРВИЯ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ В КОЙТО СА МЕ НАКАЗВАЛИ! От този ден съм като ангелче, правя всичко, което ми кажат.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Като се обадих на класната и се представих за майка ми.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    In the heart of action.
    Никога не са ме наказвали.
    Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Като се обадих на класната и се представих за майка ми.

Иначе по темата-един път избягах от майка ми,а тя тръгна да тича след мен иии...накрая наказание Иначе като малка много са ме наказвали,вече не

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    смее ли някой да ме накаже ...
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Един единствен път ме наказаха,когато счупих гръцки полилей в една от стаите вкъщи,с ракетата ми за тенис,докато упражнявах сервиз.

Голям фен Аватара на alice13
    :д преди 2 3 години и мен много ме наказваха... 1 път беше щото Скочих от балкона ( живея в двуетажна къща) в 2 презноща с една приятелак да се срещаме с момчета.. мале майка ме беше наказала за месец.. ама нещо стана че после не бях накаазана.. 2 път беше когато скочих от втория етаж ама пак през джама ;д беше зима а ние бяхме по пижами.... напраооо така се беше вбесила че нямам думи.. и 3я път когато без да исакм бутнах племеничката ми от леглото и тя си удари главата ...

Супер фен Аватара на Runsss
    Град
    Sofia
    Ми мен не ме наказват много, много.Сега уж ме наказаха за 1 месец да не излизам, но майка ми е милостива и ми дава да излизам с някои хора.Историята не е кой знае какво.Бях с едни приятели (всичките момчета понеже предпочитам да излизам с момчета отколкото момичешките интриги).И бях с един, такаа, малко по-гаден вид момче, което издраска с маркери и спрейове един нов блок (от една година).И ни викаха всички в 6-то РПУ и като казах на майка ми направи се хвана за главата.А то не беше толкова зле.Просто писах на един лист как сме се събрали какво е станало и така.Ама не ви препоръчвам да ходите там.Има странна миризма и затворниците си говорят сами

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Без компютър 2 дена,задето ударих шамар на брат мии..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си