Бях на 14 и половина, на 17 юни "гаджето" има РД, а на 3 юли аз съм на приемен изпит за гимназия... Отивам на РД-то /в съседния блок/ и казвам, че ще се прибера в 23:00. Обаче мойте приятелки си отидоха още в 21:00, а пък останалите /момчета на по 16-17 години/ се напиха стабилно и съседите се обадили в полицията, че вдигаме много шум... И трябваше да се изнесем бързо, по-трезвените прибират пияните по домовете и после седнахме на едно заведение да ядем някакви боклуци там... И после се прибрахме пак в гаджето ми. 2:30 през нощта става междувременно, наще идват и ме подбират. Търсили ме къде ли не, видяли че няма никой, приятелките ми се прибрали... Ако поне се бях обадила да кажа, че ще закъснея и че сме много хора, щеше да ми се размине. Обаче кой да се сети. Та мама ме напердаши, караха ми се цяла нощ и ме наказаха до изпитите да не излизам от нас /изобщо да не напускам апартамента/, да не говоря по телефона с приятелките и с гаджето, никой да не идва в нас- пълна изолация 2 седмици. Щях да откача /дотогава всяка вечер бях навънка, без изключение/. Оттогава не смея да закъснявам и да се правя на интересна, винаги се обаждам къде съм и кога ще се прибера...
Е то това беше суууууууупер отдавна де, преди почти 6 години. И вече не живея в нас Ама като се прибирам за ден-два и пак ми викат "Кога ще си дойдеш, внимавай, умната, обади се..."