Омфг като чета за кос а ви наказвали гхахахахахаах....една че отишла по чехли др че са прибрала каснои трета че излагала омфг. Аз никога не сам бил наказван макар че е имало много ама много и може би ако бях случил на родители като вашитее щяях мн да бада наказван. Значи да започнем от 1 клас - крадях по 10 20 лв от наще и само са чудех ко да ги харча, е в средата на 2ри нямаше мн ко да са чудя щот земах цигари и черпих сички. Наще са праеха на ударени. Знаеха че пуша но татко ми си криеше цигарите :Д мн злеее чоека. 2ри клас кат ми зеха 1вия гсм 2002 е беше скапичак един от новите с цветен екран аз за да сна прая на мн велик го бласках преед фр си и го преебах. Наще нш не ми казаха отстрах ли от ко ли зеха ми нов ии тва е. Година 2003 навартях 400 лв гсм и нш пак не ми казаха. 2004 ми зеха някааф хипер нов комп за времето си с 17инчово ЛЦД мониторче :Д. Пц-то не живя ии месец. СЛед тваа 2006 имах само 2 и 3 и 2 ии тогас 1вото наказание може би в живота. Зеха ми монитора нз как ама такав скандал вдигнах чеее ми го варнаха. САмо тей са развикахй че те ок ето само не викай добре ще са разберем :Д. И редовно си закаснявам. Наще са дигнали раце от мен вече зн че нш няма да ми са случи :Д шот зн чее моа са спраям. И немоат ми спрат неат шот татко ми е собственик на таз фирма ии нета ми е безплатен :Д. Да и още през 2007 пропуших трева :Д не че е редовнод е ама....поне не са са усетили :Д. Имам няколко татоировки които или не им обращат внимание или просто не смеят ма питат за тех. Още аам да имам няколко пирсинги на усната и на ухото както и на езика. Отноо никфа реакция. Горките хора напрао нш не моат ми кажат. :Д Но най големия шок който получиха в последно време е че казах на една семейна вечеря (сас старците и др род) че янам тарпение да стана на 18 и са изнасям. Баси кви физиономие отпориха сички особено баба ми са разрева дядо ми зе да крещши нещо майка ми каза мии ко да прая и и беше и на нея кофти :Д. Ае да напрао не ми тряят родители освяен да ми дааат пари за ко са ми :Д. Ако успея са уреда да бача без тяхна помош в америка изобщо няя са сета за теех :Д:Д:Д:Д. Нощните копончета и сапането с фр са мн обичайни. И се пак ок е родителите ви да имат контрол иначе е вазможно да станете сашите ликета като мене (фрашкани сас сифилис и нз си още кви болести като мен).