- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- валентин валентин валентин ........
Какво толко питате взимаш един огромен БУКЕТ С РОЗИ + нещо като сувенирче и си готов тва със плюшени сърца е банално !
Хаххахахха, сувенирчето не е изтъркано...а и не всяка жена обича рози. По-добре да се подарят цветя, които наистина обожава.
а не може ли да земеш една сопа и да я почаваш? тупаници, бой.... нали малко хардкор на тоя ден, стига с тая нежност - лази ми по нервите![]()
а истинските са още по добри, малко така карантийка да и подариш с една тенжура се е утрепало, и и викаш "айде маро ма, я сготви тука една супичка и мезенце че трифон зарезан нема те чака си завъртиш дебелия задник па да сготвиш нешо!"Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Хаххха, това беше добро![]()
Не е така...не всички жени харесват роаите и защо сърцата да са банални..аз лично ги одобрявам(:
сърцата може да са банални ама всяко момиче им се радва...![]()
а червените рози ... ми св Валентин е по добре е с рози от колкото с няви други цветяя![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Но ако момчето е запомнило или се е поинтересувало какви цветя обича момичето, това ще покаже интерес...лесно е да се купят червени рози.
Ами не са толкоз банални тия сарца но по-добре нещо по нетипично ... най-важното е според мен подаръка да е оргинален и да е поднесен по оргинален начин![]()
~~~SwEeTyTu~~~
о я се стегнете бе...поне на този празник бъдете поне малко романтични...направете деня незабравим на ваще половинки....всяка жена има правото да се почувства желана на този празник
az sum ambiciozna,i znam kakvo iskam.ako tova me pravi da sum ku`ka.na prav put si..
ooo q stiga!!! tva si e den kato den! praznik na vlubenite golqm prazaz puk i bez 6iban podarak moga da mina !!! edno OBI4AM TE i edna pregradka ot lubimiqt 4ovek sa mi predostata4ni
kvo se glavozamaivate s teq "podaraci"
ima pone 1000 temi vav foruma ot roda na "kakvo da mu kupq za sveti valentin" ili "dali 6te e banalno ako i podarq..." i v kraina smetka smisal ot tqh NQMA!!! sprete da palnite foruma s prostotii
![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
Интересно ми е ако гаджетата ви нямат пари, от къде ще вземат за букет рози, които са скъпи, и за плюшени сърчица, които също не са евтини...ама романтиката е важна.![]()
Да, банални са плюшените сърца, но пък ми кажи кое момиче не би се зарадвало на такъв подарък?
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
\Първоначално написано от SlaVen4eEto`
/ точно така
![]()
Е, всеки си има предпочитания.Не можеш да подариш един и същ подарък на десет момичета например и всичките да са доволни.
Ами ако си направиш труда да разбереш човека какво ще го зарадва може с това да се пробваш поне ще му достави удоволствие...щото червена роза и плушена играчка можеш на всеки да подариш...подаръка е нещо определено за определен човек...
DoN't WoRRy, Be HaPPy