.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

валентин валентин валентин ........

Какво толко питате взимаш един огромен БУКЕТ С РОЗИ + нещо като сувенирче и си готов тва със плюшени сърца е банално !

Мега фен
    Хаххахахха, сувенирчето не е изтъркано...а и не всяка жена обича рози. По-добре да се подарят цветя, които наистина обожава.

Супер фен
    а не може ли да земеш една сопа и да я почаваш? тупаници, бой.... нали малко хардкор на тоя ден, стига с тая нежност - лази ми по нервите

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Хмммм......Прочети ми темата която сам пуснал и виж че плюшените сърца не са банални
    а истинските са още по добри, малко така карантийка да и подариш с една тенжура се е утрепало, и и викаш "айде маро ма, я сготви тука една супичка и мезенце че трифон зарезан нема те чака си завъртиш дебелия задник па да сготвиш нешо!"

Мега фен
    Хаххха, това беше добро

Голям фен
    Не е така...не всички жени харесват роаите и защо сърцата да са банални..аз лично ги одобрявам(:

Фен
    Град
    Varna
    сърцата може да са банални ама всяко момиче им се радва...
    а червените рози ... ми св Валентин е по добре е с рози от колкото с няви други цветяя
    Only God can Judge me... Be the Best!

Мега фен
    Но ако момчето е запомнило или се е поинтересувало какви цветя обича момичето, това ще покаже интерес...лесно е да се купят червени рози.

Град
    Кърджали
    Ами не са толкоз банални тия сарца но по-добре нещо по нетипично ... най-важното е според мен подаръка да е оргинален и да е поднесен по оргинален начин
    ~~~SwEeTyTu~~~

Град
    sofiq
    о я се стегнете бе...поне на този празник бъдете поне малко романтични...направете деня незабравим на ваще половинки....всяка жена има правото да се почувства желана на този празник
    az sum ambiciozna,i znam kakvo iskam.ako tova me pravi da sum ku`ka.na prav put si..

ooo q stiga!!! tva si e den kato den! praznik na vlubenite golqm praz az puk i bez 6iban podarak moga da mina !!! edno OBI4AM TE i edna pregradka ot lubimiqt 4ovek sa mi predostata4ni kvo se glavozamaivate s teq "podaraci" ima pone 1000 temi vav foruma ot roda na "kakvo da mu kupq za sveti valentin" ili "dali 6te e banalno ako i podarq..." i v kraina smetka smisal ot tqh NQMA!!! sprete da palnite foruma s prostotii
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

Мега фен
    Интересно ми е ако гаджетата ви нямат пари, от къде ще вземат за букет рози, които са скъпи, и за плюшени сърчица, които също не са евтини...ама романтиката е важна.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Да, банални са плюшените сърца, но пък ми кажи кое момиче не би се зарадвало на такъв подарък?
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Цитирай Първоначално написано от SlaVen4eEto`
    сърцата може да са банални ама всяко момиче им се радва...
    а червените рози ... ми св Валентин е по добре е с рози от колкото с няви други цветяя
    \/ точно така

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Мега фен Аватара на koalka
    Е, всеки си има предпочитания.Не можеш да подариш един и същ подарък на десет момичета например и всичките да са доволни.

Ами ако си направиш труда да разбереш човека какво ще го зарадва може с това да се пробваш поне ще му достави удоволствие...щото червена роза и плушена играчка можеш на всеки да подариш...подаръка е нещо определено за определен човек...
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си