.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

problem s genitaliite mi ?????

Imam problem....imam malko po golemi sramni ystni i malko po golqm klitor.iskam da znam tova gadno li e za6toto az se sramyvam da se subleka pred mom4e ili pyk da pravim sex....samo vednuj sam go pravila i mi se struva 4e mom4eto ne be6e mn o4arovano. kajete mi kofti li e za mom4etata i vaob6te ??? mole vi pomognete mi
    blagodarq vi predvaritelno

Guest
    i az imam takuv problem.daje e i po-gaden,za6toto samo ednata mi sramna ustna e po-golqma.spored men ne e osobeno krasivo,no trqbva da se haresvat takava,kakvato si.ne moje da go promeni6 i ako mom4eto naistina te haresva,tova nqma da e ot zna4enie za nego.vsqka jena e razli4na.nedei da se sravnqva6 s drugite.

ne se pritesnqvai!az sum mo4e i ako bqh s teb i ako te obi4ah nqmashe da mi pravi losho vpe4atlenie tva!Govori s mom4eto predi ili sled kato te vidi i taka she razberesh kakvo misli!Uspeh
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

всеки е различен.нали точно тва е хубавото.ако всички бяхме еднакви щеше да е мн тъпо не мислите ли.ако човек те обича едва ли ще се разочарова от това...

Ако наистина те обича и държи на теб, това няма да е никакъв проблем.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    тфа няма никфо значение...всеки има различни срамни устни и това е напъъълно нормално...както и всяка пишка е леко крива Даже да знаеш ,че по-големите срамн устни са по-чувствителни и с еизпитва по-голямо удоволствие

Град
    Shumen
    TVA E ABSOLUTNO MORMALNO,MOJEBI NE E OSTANAL O4ROVAN ZARADI NE6TO DRUGO
    Не е важно дали ще ебеш или ще те ебат, важното е да си в секса!

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Абе кво се вайкаш за тея неща бре един мой приятел не сра 16 дена щото го беше срам да изхвърли баласта в тоалетната ха хотелската стая още му се чудя как тейиздържа

Цитирай Първоначално написано от Kraken
    Абе кво се вайкаш за тея неща бре един мой приятел не сра 16 дена щото го беше срам да изхвърли баласта в тоалетната ха хотелската стая още му се чудя как тейиздържа

хахахахха

Ти тука нас за какви ни вземаш? Това не е възможно!

Цитирай Първоначално написано от Sexy Fan
    TVA E ABSOLUTNO MORMALNO,MOJEBI NE E OSTANAL O4ROVAN ZARADI NE6TO DRUGO
    А може пък и всичко да си му е харесало,а момичето само да си въобразява,все пак тя казва "стори ми се, че не беше очарован"! Уважаема авторке,може би просто сама си създаваш комплекс.Недей!Това е нормално!

я покажи и щи кажа дали е гадно или не
    Real Warrior's Don't Dance

Мега фен Аватара на koalka
    Може и да си въобразяваш.Спокойно, не е проблем.

Цитирай Първоначално написано от NightCrawler
    я покажи и щи кажа дали е гадно или не
    hxahxa ti pa tvoite genitalii pokazva6 li gi po saitovete taka a?

Guest
    Просто и ясно ...

Намери си гадже с малък и крив член и си избивай комплексите в/у него ^_^

А иначе по темата ... Не си ли чувала, че даже има такива "помпички" дето се лагат на срамните устни и клитора и създават вакуум, за да може да се оголемят и да се испитва по-голямо удоволствие по време на акта ?

Ако някъде имам правописна грешка с "о" и "у" да знаете, че е често срещано при мен така и се не научих кое каде се пише

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Цитирай Първоначално написано от Kraken

хахахахха

Ти тука нас за какви ни вземаш? Това не е възможно!
    ahahahah vzemi 5 tabletki Imodium i 6e vidi6 kak nqma da driska6 1 mesec

Хората с каде каде по - големи проблеми живеят , пак ти за едни глупости си се притеснила ! Я се замисли колко човека ще знаят ! не повече от 10 ... през целя ти живот !

Обичам те , мили мой Гого !

we golemi, malki.... mislq 4e kato ste stignali do sex s edno mom4e tova ve4e nqma da e ot golqmo zna4enie vajnoto e dali 6te ti e hubavo po vreme na sex a ne kolko sa ti golemi sramnite ustni... a pyk tva zaklitora i e bogosloviq

we golemi, malki.... mislq 4e kato ste stignali do sex s edno mom4e tova ve4e nqma da e ot golqmo zna4enie vajnoto e dali 6te ti e hubavo po vreme na sex a ne kolko sa ti golemi sramnite ustni... a pyk tva za klitora si e bogosloviq

we golemi, malki.... mislq 4e kato ste stignali do sex s edno mom4e tova ve4e nqma da e ot golqmo zna4enie vajnoto e dali 6te ti e hubavo po vreme na sex a ne kolko sa ti golemi sramnite ustni... a pyk tva za klitora si e bogosloviq

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от MiMs_Fallen
    taka e syglasna sam s drugite :}}
    И аз

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако някъде имам правописна грешка с "о" и "у" да знаете, че е често срещано при мен така и се не научих кое каде се пише
    Няма проблем и аз съм така...
    Та по темата. Ти добре ли си? Какво му е лошото? Въпрос на вкус. Мен пък много ме кефят големи и разкриващи се женски гинеталии! Всичко да се вижда и да е едро и сочно А пък се сещам за един прятел който препочита малки и затворени, защото "...абе неща да и зяпам карантиите..." край на цитата

Супер фен
    az sa6to sam taka,ama ne mi puka gram
    az pak da ne bi da sam vinovna
    ako sam napravila ne6to za da e taka 6te me e sram,no tova e po priroda
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

za men nqma zna4enie kolko golemi 6ti sa i mislq 4e nikoi nema go interesuva stiga da te ebne
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Pussy_Searcher
    za men nqma zna4enie kolko golemi 6ti sa i mislq 4e nikoi nema go interesuva stiga da te ebne
    Еее, стига де, много брутално. Ще отчаяш момичето още повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си