.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: kak da postypq?

kak da postypq?

Zdraveite! Hodq s edno mom4e ot polovin godina i go obicham strashno mnogo...vypreki vsichkite nervi koito sym sybrala s nego sym imala i mnogo hubavi momenti Mnogo pyti e pravel greshki i az vinagi mu proshtavam,zashtoto nemoga da byda dalech ot nego. Ot mesec i polovina ne be6e hodi6 na dens(vinagi kato idi stava gaf) i sno6ti me pitashe dali shte se syrdq ,ako idi-az mu kazah da utiva,sled kato mu se hodq nqmam pravo da go spiram.(az nemoga da hodq zashtoto imam vecheren chas).I predi malko nauchih ot negov priqtel ,che snoshti se e natiskal s edno momi4e AZ ne iskam da se razdelqme OBICHAM GO,toi beshe pyrvoto momche koeto obicham,pyrvoto momche na koeto se otdadoh napylno....toi vze moqta chest. Chovekyt na kogoto spodelqh i proshtavah vsichko vypreki mnogobroinite mu greshki Sega iskam da go skysam,zashtoto nqmam sili da mu prostq pshte vednyj,no pyk i iskam da byda s nego zashtoto go obicham, i zashtoto s nikoi drug ne syms e chuvstvala taka kakto s nego......NO neznam kak da postypq pls kajete mi zaslujava li si da mu prostq za poreden pyt.

dam i az imah podobna situaciq predi okolo godina...nz ti re6ava6 kakvo da pravi6 no iskam da ti kaja 4e ako skysate{pone pri men taka se polu4i} 6te zatihnat 4uvstvata no toi nikoga nqma da izleze ot yma ti...az li4no probvah da sloja novo na4alo naskoro no ne be6e sas6toto.... i v momenta se 4udq kak da skysam mom4eto....iskam da sam si otnovo s biv6iq mn ama mn no tfa ve4e e nevyzmojno 6toto toi ve4e e si ima druga polovinka

Moderator
    Guest
    Офф много мразя като започнете с "типично-женските" изказвания. "Еми аз го обичам, ама ще го скъсам.." Е какво е това Първо, не знаеш дали наистина се е забил с някое момиче, или пък този негов приятел те лъже. Поговорете си с твоето гадже и просто разбери какво наистина е станало (той не би трябвало да те лъже) Дори и да е забил някоя мацка, ако се обичате и вярвате един на друг ще можете да продължите и да запазите връзката си Само недей да тръгваш да си отмъщаваш и да се забиваш ти с някой защото само ще усложниш положението Ти го обичаш, той те обича и това е най-важното - правила си компромиси за него и преди, значи той си заслужава Еми защо не можеш да го направиш пак А пък и обстоятелствата около "натискането" не са ти много ясни, така че не предприемай нищо преди да разбереш какво всъщност се е случило И за късане да не съм чул

Бих те посъветвала да си сабере6 мислите и да ре6и6 кое 6те е най-дорбе за теб самата. Ако 6те успее6 да му прости6(отново)и 6те може6 пак да му има6 доверие, остани с него. Но ако не...по-добре се разделете. Рано или късно 6те охладнее6 и няма да ти е толковва тежко.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    По-добре го изслушай, преди да късаш...Може пък и да има обяснение...Пък и този, който ти е казал, е възможно да завижда за връзката ви и да си е измислил тази история.

П.П: Имаш много правописни грешки. След като се оправиш с гаджето, наблегни на това
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

"I predi malko nauchih ot negov priqtel ,che snoshti se e natiskal s edno momi4e" ti ne si sigurna pitai go i togava re6i ne se samonavivai bez da si sigurna a ina4e dai mu pone 6ans d ati obqsni kakvo se e slu4ilo a sled tova preceni zaslujava li pro6kata ti

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Голям фен
    според мен трябва да го оставиш,а ако той те обича ще те помоли за прошка...

Мега фен Аватара на koalka
    Правил ли го е преди?Ако да, просто не виждам смисъл да продължавате.Трябва вече да си наясно, че това ще му стане практика и освен да си тровиш нервите и да плачеш още...Всичко си има граници и в един момент просто ще ти писне.

Мега фен Аватара на iiirish
    преди да вземеш каквото и да било решение, първо поговори с него, нека той сам ти изясни как са станали нещата, дали наистина е имало неща такова или не... не бързай да се хвърляш с главата напред като се доверяваш сляпо на някой! първо разбери как наистина са стояли нещата, може би в дискотеката е имало и твои приятели, които може да са видели нещо...
    обмисли нещата много добре преди да вземеш окончателното си решение - това е моят съвет

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Аз мисля че гаджето ти има мноу кофти приятел...
    Не вярвай на сичко което ти каже той щото може да го е направил от завист (примерно)
    А иначе нее знам ти си решаваш дали да скъсате ама като те глеам кво пишеш имам чувството че ако го напраиш ше плачеш по 5 пъти на ден
    Аз ако бях та твое място щях да разбера дали това наистина се е случило

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си