.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: kolko p1ti......

LUDI4KA
    Guest

kolko p1ti......

sa se boqdisvali i v kak1v period az nai mnogo 10 p1ti za 6 godini t=e ot 7 s1m zapo4nala s ki4uri samo oba4e tazi godina sb1rkah i se boqdisah risa i mn mi izgorq kosata e sega pak s1m si na ki4uri de i ne6o drugo k1m koito si izpravqt kosata i te kolko p1ti na sedmica.Gore - dolu mi se opravi kasata i iskam da si q izpravqm i se 4udq kolko p1ti e dobre.

du6ko ne pove4e ot 2 pati mese4no,prosto ne prekalqvai 4e 6e ople6ivee6 nakraq

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз се боядисвам веднъж на 1-2 месеца,нали ще си съсипя косата иначе.

Мега фен Аватара на koalka
    Не се боядисвам все още.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    И аз не съм се боядисвала. Харесвам си цвета на косата и предпочитам да не експериментирам. Пък и нямам намерение да робувам на нещо, било то и на косата си.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Боядисвала съм я три пъти, но нито веднъж с дълготрайна боя за коса. И трите пъти с едни мусчета, които не я изтощават понеже не съдържат тея боклуци, които обикновено ти изгарят косата. Отмиват се за около месец постопенно. Само дето в моя случай нещо не се отмиха като хората и в момента косата ми е в мн интересен тъмнокестеняво- лилаво- червеникав оттенък. В крайна сметка мн як цвят се получи.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Какви лине бои съм слагала-професионални,със някакви масла...Най-доволна съм от Гарниер,защото не изсушава толкова много косата,а съм руса.След като я унищожих преди няколко месеца и стана като слама тази боя ми я оправи.Боядисвам се на 4 седмици

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    С боите почнах от 4 клас -с кичури само после небях червена,кестенява кфо ли не.. последно лятото се боядисах черна и от тогава не барам боя.. Косата ми толкова оредя от тях ,а и от пресата миналата година всеки ден се изправях,защото косата ми попринцип е чуплива и не ми харесваше как седи и то без нищо направо лепвам горещата преса и това много ми унищожи косата..сега е карам по спокойно..

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Ами аз на месец-месец и половина някъде се бoядисвам.

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Ем то не е нужно всеки път цялата коса да мажеш. Само коренитеи то не повече от веднъж в месеца. Използвай качествена боя. От време на време може да минаваш цялата коса за да освежиш цвета. а за пресата..ако използваш професионална не е чак такъв проблем, аз моята почти на всяко миене я изправям, ама гледам да не се уливам за всеки случай. Ползвам си я редовно от месец - два и си ми е добре косата, ама аз не си я боядисвам и редовно слагам разни балсамчета и маски и отделно преди да почна да си я изправям и слагам някакво олио/кремче което да я предпазва. Потърси в магазините. Аз ти препоръчвам течни кристали или L`oreal Professionnel - Liss Extreme ili Solar (тези се водят професионални, за тях разпитай във фризиорските салони, които работят с продукти на Лореал). Течните кристали ги има в почти всеки козметичен магазин. Прпоръчвам ти и една маска на Miosotis с плацента ли кво беше-мн е добра и балсама за коса от серията Doliva na Dr. Theiss.
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    em cqlata kam....1-2 pati ,no na ki4uri sam redovno i gi pravq na 6-7 meseca nqkade

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Все още не съм се боядисвала

БебЕтатаа мииии

На около месец и малко.Зависи от трайността на боята и дължината на косата.А и от растежа също- ако ти израсте по бързо и корените си върнат стария цвят...
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си