- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- червена спирала
здрвейте!много искам да си намеря червена спирала!сигурна съм ,че има но просто е по-специална и за това не мога да открияаз съм от софия!който знае нещо по въпроса да каже плз!
![]()
Pf deeba ... tbpa tema lishena ot wsqkakuw smisul ...
Ako iskash dai si adressa ti kupim proslowutata cherwena spirala i da ti q pratim po kurier,shtoto ne sme ot Sofiq ...
Абе момиче,ти със всичкия си ли си..ще приличаш на зомби с червено по очите..апак ако толкова искаш да се обезобразиш зимай си боите по рисуване и се оцвети..![]()
![]()
![]()
охх ще умра от смях..
![]()
![]()
![]()
hora az seriozno pitahavie kvo mi vikate 4e temata bila tupa i sum bila zombi i nz si kvi drugi izli6ni gluposti!are ako nqkoi 6e pi6e da bude seriozen i ako ne go kefi se pak ne e za nego!
![]()
![]()
Никой не казва че си зомби просто имаш тъпа идея..Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
te xorata ne ti vikat,4e si zombi,a 4e ako si sloji6 4ervena spirala 6te stane6 zombi/a puk moje i da ti otiva/!emi otiva6 v edna parfiumeriq i vika6 na prodava4-konsultanta,4e iska6 4ervena spirala.vse pak v cqla sofiq nqma na4in da nqma.
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Ами не знам мисля,че трябва да се пообиколи ама идеята ми се вижда яка....или тъмнозелено...Гледах тия дни реклама за червена спирала ама не съм сигурна дали не беше по чужд телевизия...
Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
Вярно,Както каза `Death`Whore` ,млъкни в момента..Червено на очите не значи ЗОМБИ!!!!!!!!!!!!!! Ти ако си опитвала да си слагаш и приличаш..ооо.к,но аз не съм съгласна.не слагай вс под общ знаменател.
2 т. от правилника. Бан на профил
CaNdY_girl{P}, авторката на темата НЕ ти иска мнението как ще изглежда с червена спирала, а далри знаеш от къде може да си я купи, такаче не пиши извън темата![]()
По тематамацка, в София живееш, ако тук няма, то къде.. потърси, питай по магазините, не чакай така на готово
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
hm аз имам розова спирала ot AVON , която като се наклепам с нея седи червеникаво и си е супер яко ,който не е пробвал няма право на глас !!!!!!!!![]()
f*ck off!
mersi horaza avon- imam cvetni spirali dosta ama tazi rozovata deto nqkoi kaza izob6to ne sum q vijdala
dano se nameri nqmakude iz sofiq-se pak ako tuka nqma kude verno
)
![]()
оооо червена спирала мн яко с тез червени кръвясали очи ще си се едно си изпила едно кило виноама ши си яка де![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тъй че ако не си я намерила продължавай с търсенето кат я откриеш пусни снимка да те видим