- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- problem s brusneneto
zna4i parvo da kaja 4e s1m mom4e.imam problem s bradata ili po to4no s bradata nad ustnata t.nar. mustak.Tam bradata mi e dosta po tvarda,a kojata e dosta dosta t1mna,znam 4e po princip e normalno pri nqkoi hora da e taka zavisi ot gena,oba4e pri mene e mnogo t1mna kojata sled kato se obrasna,dori i da se obrasna na kontra.neznam kvo da napravq,neznam sa6testvyvat li kremowe s koito sled brasnene dase maja i dami izsvetlqt kojata ili ne6to takowa,vaob6te kam kogo moga dase ob1rna-dali kojen lekar moje da mi pomogne...izglejda mn grozno,pomognete mi...pls [-o<
Ок...не разбрах какво те притеснява това?!Познавам хора, на които също им е тъмна кожата там при мустака...просто наистина си зависи от човека!Особено ако там косъмчетата са по-твърди и тъмни!Махай ги с пинсета, ако имаш търпението...
аз съм момиче, обаче също се обезкосмявам...и на мен ми остава тъмна кожата (говоря за триъгълника, мустака не го барам, ще си пускам катинарче!!) и де да знам...кефи ме некво!Обаче за тебе...явно не си се обръснал хубаво...де да знам!Пробвай с пинсета, да изкорениш всичко!успех
![]()
(Сега се осещам, че звучи много тъпо и 'женствено' да си махаш мустака с пинсета, но предполагам, ще помогне!)
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Що да се бъзикаш,къде е написано че фон дьо тена е само за жени или само за мъже?Първоначално написано от hforce
Слагай си такъв,иди в някой козметичен магазин,те ще ти кажат как да прецениш кой цвят ще отива най-много на кожата ти.
Абе, с фон де тен ще си много по-смешен.
мхм...колкото и да си съвпада с кожата, пак ще се вижда...пък и няма да скрие тъмничкото, щото май му се виждат корените!(иде ми да се застрелям!)Първоначално написано от `Death`Whore`
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns