.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

problem s brusneneto

zna4i parvo da kaja 4e s1m mom4e.imam problem s bradata ili po to4no s bradata nad ustnata t.nar. mustak.Tam bradata mi e dosta po tvarda,a kojata e dosta dosta t1mna,znam 4e po princip e normalno pri nqkoi hora da e taka zavisi ot gena,oba4e pri mene e mnogo t1mna kojata sled kato se obrasna,dori i da se obrasna na kontra.neznam kvo da napravq,neznam sa6testvyvat li kremowe s koito sled brasnene dase maja i dami izsvetlqt kojata ili ne6to takowa,vaob6te kam kogo moga dase ob1rna-dali kojen lekar moje da mi pomogne...izglejda mn grozno,pomognete mi...pls [-o<

slagai si fon du ten ne we bazikam se, ne znam, ne sum imal takuf problem do sega, bi li spodelil na kolko si, i ima6 li brada po ostanaloto lice?

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Ок...не разбрах какво те притеснява това?!Познавам хора, на които също им е тъмна кожата там при мустака...просто наистина си зависи от човека!Особено ако там косъмчетата са по-твърди и тъмни!Махай ги с пинсета, ако имаш търпението...

аз съм момиче, обаче също се обезкосмявам...и на мен ми остава тъмна кожата (говоря за триъгълника, мустака не го барам, ще си пускам катинарче!!) и де да знам...кефи ме некво!Обаче за тебе...явно не си се обръснал хубаво...де да знам!Пробвай с пинсета, да изкорениш всичко!успех

(Сега се осещам, че звучи много тъпо и 'женствено' да си махаш мустака с пинсета, но предполагам, ще помогне!)
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    slagai si fon du ten ne we bazikam se
    Що да се бъзикаш,къде е написано че фон дьо тена е само за жени или само за мъже?
    Слагай си такъв,иди в някой козметичен магазин,те ще ти кажат как да прецениш кой цвят ще отива най-много на кожата ти.

Мега фен
    Абе, с фон де тен ще си много по-смешен.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Абе, с фон де тен ще си много по-смешен.
    мхм...колкото и да си съвпада с кожата, пак ще се вижда...пък и няма да скрие тъмничкото, щото май му се виждат корените!(иде ми да се застрелям!)
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си