.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Guest

Moderated: Какво става ако използваш машинка за подстригване

Kato podstrigva6 kosmi primerno na kraka s ma6inka za podstrigvane kakvo 6te stane. V edna tema be6e spomenato 4e bilo sa6toto kato brasnene i efekta posle bil sa6tiq - kosmite izglejdat po-debeli i po -tamni?Za6to e taka kato v kraina smetka ti ne gi brusne6 a primerno si slojil da gi podstrije6 na 3 milimetra.
    I ako podstigva6 s ma6inka moje li da stanat pove4e kato broi ili po-dulgi.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

avril_lavinge_n1c
    Guest
    da

Да,ще станат по-дълги и повече на брой.По-добре да си ги махаш с нещо друго.Бръсненето е най-неефикасния начин.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Аз пък си ги бръсна с самобръсначка,ама тва е ако имаш време щот аз по принцип се къпя всеки ден и съответно и всеки ден се бръсна.Ако обаче нямаш достатъчно време използвай епилатор,кола маска,ленти,кремове и т.н.А относно машинката тя е за подстригване а не за обезкосмяване,защото като минеш с нея и остават забележими косъмчета
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Аз пък си ги бръсна с самобръсначка,ама тва е ако имаш време щот аз по принцип се къпя всеки ден и съответно и всеки ден се бръсна.Ако обаче нямаш достатъчно време използвай епилатор,кола маска,ленти,кремове и т.н.А относно машинката тя е за подстригване а не за обезкосмяване,защото като минеш с нея и остават забележими косъмчета
    Ama ti si momi4eeeeeeeeeeeeee!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    какво става ли.. порасват ти 2 чифта уши.

Повече от фен
    Emi to otgovora ti e vyv vyprosa mashinka ZA POSTRIGVANE,a ne za obezkosmqvane!Mislq,che e syshtoto kato samobrysnachkata-stavat po-debeli i po-cherni,abe s edna duma nedei!Otidi na kola maska ili s epilator \/ i shte stanesh mekichka kato bebeshko dupence !Nedei da se obezkosmqvash s tezi "mizerii"!Ako se obezkosmqvash taka kato stanesh na 50god. mojesh da pletesh elechenca na vnucite si ot kosmi

Супер фен

Re: Moderated: Какво става ако използваш машинка за подстриг

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kato podstrigva6 kosmi primerno na kraka s ma6inka za podstrigvane kakvo 6te stane. V edna tema be6e spomenato 4e bilo sa6toto kato brasnene i efekta posle bil sa6tiq - kosmite izglejdat po-debeli i po -tamni?Za6to e taka kato v kraina smetka ti ne gi brusne6 a primerno si slojil da gi podstrije6 na 3 milimetra.
    I ako podstigva6 s ma6inka moje li da stanat pove4e kato broi ili po-dulgi.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Същото като със самобръсначка ще стане... ще растат мн бързо,по-твърди и черни..аве гадна работа
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    za6to we?
    az si gi strija i sa mi rusi po krakata

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    какво става ли.. порасват ти 2 чифта уши.
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Абе чувате ли се кво говорите? Как само като им намалява дължината ще стават по-многобройини и дебели?! По тази логика за хората с рядка и анемична коса щяха да препоръчват всекидневно да си подстригват косата Мислете малко с тези главички бе. Единственото неудобсто на подстирганите косъмчета е че машинката ги подрязва косо и на пипане не са като естествено порасналите косми и усещането е все едно са били обръснати.
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си