- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mirishe li ??
abe ne govorq nito za spermata nito zaa.. drugi takiva otdelq6ti se sokove i t.n. govorq za samiq penis dali mirishe ... shtoto posledniq pyt pone4ih da pravq svirka na edno momche (na nego za 1vi pyt) i kat mu svalih dynkite taka mi zamirisa ph che se otkazah ??
Ако не си мие хуя естествено, че ще мирише / то и газа мирише като е лайнян/.
Другия варянт който е напълно възможен е да е болен от пича болест
Еми верно като не си го мие ше мирише... Може даже да му е сиренясал и да има пичи въшки
Eeeeeeeeeee!Bati smirisaniq hui!Tova e ot nemiene
Moje da e ot izpotqvane, nemiene, bolest.
Koe ot trite zlini neznam...zavisi na kakvo ti e mieishelo.
Смъртта Hа Eдин E Tрагедия,Hо Cмъртта Hа Mилион е Cамо Cтатистика!Има две безкрайни неща - вселената и човешката простотия, но за първото не съм сигурен.Другите ми се смеят защото съм различен, аз им се смея защото са еднакви.
еми ако се е опуснал преди тжа или ако не се е мил както казват всички а може просто да си има специфична миризма
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
Ми направо мирише на пор какво очакваш![]()
Хуй е
![]()
Все тая по - темата ( ако се купе редовно няма да ти е толкова смръдлив ) но определено трябва всеки ден да си го мие =D>
Щот не се знае кога ще го изненадаш
Ами ако не го мие 4есто, ше мирише естествено. Другият вариант е да е имало мом4ето няква инфекция примерно![]()
![]()
Робинята на Quench
Вийййй сте ебаси малоумните сички !!! Как може такива елементарни неща дето ако малко акъл имаш може да се сетиш за отговора им, да питаш за тях, и то ко са питате, кой от кой по-прост, с по-прост въпрос! Земете мислете нещо дето има сми в него и дето наистина е за пшитане щот ей ся кат ви опре ножа до кокъла и ше са наакате.... и да не питате после що мирише!!! Жалко...![]()
Пенисът мирише и има лош вкус единствено, когато мъжът има инфекция. Иначе е доста приятен.
Ако момчето поддържа хигиена, проблем няма да има.И не е болен, естествено.
uuuuu,tva e ujasno!!!!ama da 6tom miri6e na4i ne e mit!!!!!!!!
Ако не се е мил разбира се, че ще мерише. А може и да е болен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Дааа, и аз съм на това мнение.Първоначално написано от `Death`Whore`
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Абе те и гъзовете ви миришат, ама си ги носите без да се оплаквате.Случва се да понамирисва оная работа.Сигурно не се е мил пича.Да ви кажа и на някои жени им миришат шундрите, ама ние не протестираме![]()
![]()
тъкмо си похапвах сладко сладко и са отвратих направо
По темата: Подкрепям вси4киили не се мие 4есто или е болен от не6то... ама и 2те са
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
yy gadosttt
пхахаха, все едни и същи мнения,ама то по тая тъпа и гнусна тема - няма кво друго да се каже ..![]()
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!
Nadqvam se temata da ne e nqkakva ebavka.Първоначално написано от Анонимко
Ako ne se mie shte mirishe.
Ot priqtelq si znam che ako mu se sparqt tashacite estestveno che shte zamirishe, a osobenno ako momcheto e nehigienichno s intimnite si chasti.
Probvai na nqkoi drug .. xaXAxa.. moje da uluchish na temenuga.
P.S. Sry za latenicata, no v momenta nqmam kirilica!!!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Аз пък такъв нечистоплътен веднага бих го зарязала![]()
![]()
![]()
Естествено,че при добра хигиена няма да мирише!![]()
az pak za 1vi pyt 4uvam 4e miri6e ako e bolen ot ne6to ?!... iii smisal za nqkvi seriozni bolesti li stava vypros ili nqkva malka infekciq...??
Да, това било интересно, какво може да причини лоша миризма освен немиенето.![]()
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от DIVINE_TIME
после като тръгне да те целува да те видиме какво ще говоришПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()