- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mirishe li ??
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
e kajete de ? kakvi mogat da sa zabolqvaniqta ?
ами ако не се е измил преди акта ще мирише.. смисъл не е задалжително да е нечистоплътен , ами ако се е изкъпал сутринта а на вечерта му.. може да ти мирише![]()
da qsno a za bolestta nikoi ni6to ne kaza...xaxa pusnahte muhata ii tuka se paniraha 29329 du6i xaxa
e toi i da se kupe,ako se kupe bez sapun..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
искам да е б а!!!
искам да ме е б а т!!!
Мирише на мирини с вкиснал оцет.Прегоряла ловджийска наденичка
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Em mOje Da ne si go mii 4oveka ili moje da e bolen
![]()
no relationship, no emotion, just sex..
ест, че мирише... това е специфична и лека миризма, която много се усеща при първия път, понеже е новост...
ест, че мирише... това е специфична и лека миризма, която много се усеща при първия път, понеже е новост...
Хахаха ми следващия път вземи едни мокри кърпички и преди да го залапаш му го поизмий хахахаха!Не мани не е смешно.Случва се да мирише,аз имах едно гадже на,което и дънките му миришеха даже и беше ужасно,но това беше,защото се потеше много.Това също е добра причина.Ама да иска свирка и да не си го измие![]()
mi daПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
За чий съм я сложила тази запетая?Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Of glupaci tova staa shtoto e toplo vremeto i se poti 4oveka bati i razbira4ite ste si4ki, are miite si huiovete izlezte za 3-4 4asa navan na taaq jega i na vas she vi zavonqt
na tiq,na koito 4esto im duhat ne im miri6e,6toto si gi miqt..higienata e vajna-fakt
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
mi na4i ne se mieeOtvrat
Просто трябва да се къпе по-често
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
абе аз като изляза за едно кафенце и докато се прибера х*я фонка вече......жегите си казват думата
По тази логика и женските полови органи трябва да миришат през лятото. Но има лош мирис единствено когато има инфекция.
to e ot qsno po-qsno 4e ako ne si mie hui4eto 6e mu miri6e nema kak ina4e![]()