- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mirishe li ??
6to ne zve go izpraska s parfium kato ti mirishe.....![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
оффтопик:Първоначално написано от Aleandra
алеандра, пише се "мИрише" ако мога да те поправя..![]()
по темата:
хаха 100% тоя пич изглежда не знае какво е сапун ! хахаха била съм с такива индивиди и просто.. ауу ужас ако не се е мил два-три дена . .. . . . офф чей че си повърнах в устата при самата мисъл хахах
MOJE DA E PRUDNAL BE NE SE ZNAEQKO SE E IZRQZAL
![]()
Уужас добре че не ми се е случвало..
По темата ми явно пича няма добра хигиена или е болен както казаха почти всички вече..Избери си някой друг..
Вече съм на 15! Супер е!![]()
То само с избиране ли става според теб?
Walk with me now, fly with me later...
бе аз и на такива момичета съм попадал...потни доло с топченца тоалетна хартия![]()
![]()
АВе в тоя форум мн се изказват неподготвени! Що трябва да нев се мие, за да излъчва миризма? Май тука масово са дествени и само чакат някой да се напрай на умен и да почнат да повтарят след него! Да пенисите миришат и вагините също - това е спичифична миризма различна от тази на потта от тялото. Да сте чували за феромони? Знаете ли, че миризмите имат важно присъствие в сексуалния живот на човека и не зависят от това дали преди 5мин си си мил половия орган или не. Ако искате правете секс със добре пафюмирани кукли или с някакви изкуствени предмети, но природата си знае работата. За момичетата, които правят секс и свирки, за да угодят на половинките си - сори, а ако има такива, които знаят ко е секс и го правят без предразсъдъци и не се правят на пандали от луната - само така!
Първоначално написано от SINDEL
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
ei putki shlqpavi bolen e ,bolna vi e glavuta si4ki huiove i putki imat specifi4na mirizma...i mirishat ... e verno e 4e ako ne si go e mil 1 sedmica moi ti zaliuti mogo na u4ite ,ama poprincip mujkia i jenskia polov organ imat specifi4na mirizma... do nqkakva stepen mirishe i guzu ako ne go mie a sa trie s toaletna hartia.. i ima kosmi po guzu kolkoto i da sa trie s taa toaletna hartia.. pak sha si mirishe .. na laina dagoeba ! NO NEKAZVAITE 4E E BOLEN !![]()
Ужас!Как може такова нещо!
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
LAPAITE MIRIZLIVITE PATOCI I NMZ
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Абе тоя да не е последовател на поп Негомил бе?![]()
![]()
![]()
trqbva povechko hegiena osobeno na penisa.Za da ne se poluchavat takiva nepriqtnosti.
Горкият човец-нема 2 лева ,за да се измие.Трябва му само вода и сапунец.![]()
Ужас!!! Липсата на елементарна хигиена е ...![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
abe toq ovek kak da ne si go mie be ako ne si go be6e mil pone v banqta da te be6e opravil da ne razbere6
аве вие тъпи ли сте веТо и путките ви миришат ве и винаги имат леко неприятен вкус и при мъжете и при жените е така
И това е нормално какви болести ви гонят
![]()
Am toi toz ot koga ne se e mil otdolu basiiiiiiii![]()
![]()
![]()
Awe zako si4ko go nari4ate pi4 ?? Mi qvno ne e pi4. Pyk moje gazeto da ne si e iztraskal poloviq organ dobre kato e pikael i da mu ostane edna kap4ica dori, koqto kap4ica miri6e ujasno sled kato se razloji + potta, zaradi toploto vreme![]()
ти пък по-мизерен не успя ли да си намериш ?
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
ako ne se mie -logi4no da miri6e i e normalo da se otkaje6.....
Яко Жега..!!!
=D> \Първоначално написано от ThePainIsReaL
/
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!