.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Betty___
    Guest

Как да сменя скайпа?

Искам да си сменя скайпа но не мога. Пробвах пак да го изтегля,но пак влизам със същия.Може ли някой да ми каже как да стане това?Много отдавна го смених веднъж,но сега не мога!

П.П-Може за вас да е елементарно,без бъзици,моля!

Prosto vie ste unikom e !!! ujas

Gore v dqsno ima edo files (angliski) файл (Български)

i kato 6trakne6 tam ti izliza multifunkcianalno menu sing out (angliski) Отписване (Български) tam 6traka6 i se otpisva6

Ti netrqbva6e da si preinstalira6 skype trqbva6e da si smeni6 dynoto ! nai dobre... male...

(BEZ KOMENTAR)

Град
    софия
    ами..цъкваш на file в горния десен ъгъл на прозореца и избираш от падащото меню "отписване" ако си на бг или "sign out",ако си на английски,после под мястото,където си пишеш името пише"don't have a skype name?"та цъкваш на него и после се оправяй
    I'm waiting for the night to fall
    When everything is bearable
    When everything's dark
    Keeps us from the stark reality
    And there in the still
    All that you feel is tranquillity

Guest
    хорааа, човекът пита как да си "смени скайпа", значи аз мисля, че иска да си смени версията на скайп, не ник-а. най вероятно иска да си сложи новата бета версия да е гъзарче...
    та как става тва:
    като изтеглиш файла щракаш върху него и то там всичко си пише. пита те къде да го инсталира и блабла. не вярвам да си толкова зле да не можеш да се справиш. пък ако все пак не можеш- просто натискай next

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хорааа, човекът пита как да си "смени скайпа", значи аз мисля, че иска да си смени версията на скайп, не ник-а. най вероятно иска да си сложи новата бета версия да е гъзарче...
    та как става тва:
    като изтеглиш файла щракаш върху него и то там всичко си пише. пита те къде да го инсталира и блабла. не вярвам да си толкова зле да не можеш да се справиш. пък ако все пак не можеш- просто натискай next
    Emi tq 6e se 4udi do 76 godi6na ot kyde da go svali

http://www.skype.com TAM IMA EDNO OGROMNO DONWLOAD SKYPE

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Ето ти линк за Скайп-а http://www.skype.com/go/getskype като го свалиш инсталираш го, може и без да махаш старата версия.

Excu -> Виждаме, че си голям разбирач. Вместо да се подиграваш на хората им помагай. Не може всички да знаят всичко, не си интересен.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Ето ти линк за Скайп-а http://www.skype.com/go/getskype като го свалиш инсталираш го, може и без да махаш старата версия.

Excu -> Виждаме, че си голям разбирач. Вместо да се подиграваш на хората им помагай. Не може всички да знаят всичко, не си интересен.
    Nemi puka dali sym interesen.. i kvo mislite za mene

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от cool_kitty_:P
    ами..цъкваш на file в горния десен ъгъл на прозореца и избираш от падащото меню "отписване" ако си на бг или "sign out",ако си на английски,после под мястото,където си пишеш името пише"don't have a skype name?"та цъкваш на него и после се оправяй

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    та как става тва:

БебЕтатаа мииии

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krisi_l@loka
    та как става тва:
    Ako нe е таз девойка да ви напрай едно резюме на казаното ,напрао потъвате . (бъзкъм съ )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си