.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

Въпрос за скайпа

Понеже много хора от моя компютър влизат с тяхната си регистрация в скайпа и се чудя как мога да ги махна тези регистрации,да не се показват като си изляза от мойта регистрация да не ми се показват техните,защото се изнервям ,ако има начин моля ви ми го кажете...
    Благодаря Ви предварително...!!!

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Да, и аз искам да попитам как се маха такъв потребител от собствения ти Скайп? Много е неудобно, въпреки че на моя компютър стои само още една такава регистрация. Но пак е гадно. Търсих навсякъде в програмата дали може да се премахне по някакъв начин, но нищо не открих.

Guest
    МАй никой не знае

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    МАй никой не знае
    Mай, май...

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Nie ne ZNaem tekifa prostotii Mn li e Iznervq6to da sa 2 ili 3 ili da go napi6e6 na novo !
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

az imam otgovor na vaprosa vi :} pone ako pravilno sam vi razbrala trqbva da napravite slednoto

vlizate v My computer C:\Program Files\Skype\Phone i tam bi trqbvalo da si vi napisani vsi4ki nikove s koito e vlizano prez va6iq skype iztrivate tiq nikove koito ne vi trqbvat ostavqte samo va6ata i v e ok

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Enjoy_yourself
    az imam otgovor na vaprosa vi :} pone ako pravilno sam vi razbrala trqbva da napravite slednoto

vlizate v My computer C:\Program Files\Skype\Phone i tam bi trqbvalo da si vi napisani vsi4ki nikove s koito e vlizano prez va6iq skype iztrivate tiq nikove koito ne vi trqbvat ostavqte samo va6ata i v e ok
    Нещо не можах да видя къде са написани,след като вляза в Phone и натисках всичко,което имах,но не ми се показаха,MauMyHkaTa ако успееш да го направиш ще ми кажеш ли как?

Цитирай Първоначално написано от Enjoy_yourself

Това ми звучи правдиво, но и при мен също няма никове. Дори и моя си не виждам. Там в тази папка имам само 4 файла, от които никакви никове...

Град
    ADMIN
    Pi4 takova ne6to nqma

Град
    ADMIN
    Ti si Mn otvoren na tema skype ama ne obqsnqva6 kato horata bass lova 4e ima na4in ama ti nemoje6 d ago obasni6 kato pri temata " kak da si Pusna dva skyp-a" nau4i se da obqsnqva6 i posle Pi6i

Guest
    ami predi taka stava6e sa pri novata versiq trqbva da e po porazli4en na4in kato go otkriq 6te vi go obqsnq po dobre

Голям фен
    Град
    Бургас
    Тц...нито един верен отговор до сега...
    C:\Documents and Settings\Юзъра\Application Data\Skype
    Триеш ненужните профили и си 6 точки ...Самтата папка "Application Data" е скрита...за да влезеш в нея или трябва да напишеш пътя до нея (както по-горе) или да разрешиш показването на скрити файлове и папки...Мдам...и 2 скайп абоната могат да влизат едновременно, но трябва друг софтуер...който търси в гугъл, намира .Все още не съм го пробвал, защото от доста време не съм стъпвал на моя си компот, но като се прибера ще го пробвам

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Триеш ненужните профили и си 6 точки ...Самтата папка "Application Data" е скрита...за да влезеш в нея или трябва да напишеш пътя до нея (както по-горе) или да разрешиш показването на скрити файлове и папки...Мдам...и 2 скайп абоната могат да влизат едновременно, но трябва друг софтуер...който търси в гугъл, намира .Все още не съм го пробвал, защото от доста време не съм стъпвал на моя си компот, но като се прибера ще го пробвам
    Изтрих ги,благодаря ти много!

Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Евала ти за обяснението наистина Но аз не успях да се справя Изкарва ми съобщение за грешка Ако правилно съм разбрала на мястото на "Юзъра" си слагам тоа потребител, чийто ник искам да изтрия,нали така? Направих го няколко пъти, проверявах език и символ по символ, но нищо А със скритите файлове май съм забравила как става също... Бихте ли ми припомнили как беше номера? Спомням си че пишеше някъде "Show hidden files" но тва така и не можах да го намеря... Благодаря ви предварително за вниманието и хелпа!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    MauMyHkaTa от Show hidden files също не се показват. А за юзъра... не този, чиято регистрация ускаш да изтриеш, а името на твоя акаунт на компютъра - Administrator, Guest или както там си го кръстила. Моя се казва Blue_ например, но не това ми е скайп името. Надявам се да си ме разбрала

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ънинстал и после инстал

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ънинстал и после инстал
    Много хубава бъзик ...Който иска да си види скритите файлове и папки (щото и за тях се чудите виждам )...Отваряте "Мy Computer", Горе бутона "Tools", после Folder Options, там на View и търсите Show hidden file and folders и готово...Въпросната Папка "Application Data" ще се вижда...Колкото до "Юзъра"...мисля че го обясниха...това е потребителят на компютъра.Примерно Моят е Blackend и съответно пътят до това, което ни трябва е:
    C:\Documents and Settings\Blackend\Application Data\Skype

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

spored men tezi registracii nemoat se mahnat ili mogat ako si preinstalni6 skypa e pone az mislq tai de ina4e nz

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от lo6a_karma
    spored men tezi registracii nemoat se mahnat ili mogat ako si preinstalni6 skypa e pone az mislq tai de ina4e nz
    Що не пробваш съветчето по-горе преди да пускаш излишни мнения?

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Ахах, боже че съм зле Сега разбрах за кой "юзър" иде реч! Мерси много за поясненията ви! А "скритите" ми фаилове и папки там не бяха кой-знае колко "скрити", а само по-светли от останалите папки или файлове(за мое улеснение) Обаче и като стигнах най-накрая до така желаната папка на Скайп, еми нямаше такива потребители и това си е! По-точно нежелания потребител който исках да зтрия е един, но го нямаше. Само 4 папки с 2 мои регистрации и 2 на брата, от които оставих само тези, с които сме в момента. То се видяло че няма да мога да го махна, но както и да е. Знам че сигурно съм ви отегчила с неумението си да свърша нещо толкова просто на пръв поглед... Много ви благодаря за обясненията, наистина! =D>

Guest
    ami predi taka stava6e sa pri novata versiq trqbva da e po porazli4en na4in kato go otkriq 6te vi go obqsnq po dobre

Guest

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си