- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ааа :@ бившия ми прави проблеми
здравейте случвало ли ви се е да се разделите с някое момче мирно и кротко и с нещата да си вървят добре но в един момент след един месец той да почне да се държи като кретенда ви разпитва защо сте скъсали и непрекъснато да ви досажда тем подобни при положение че е по-голям от вас с 2 години(17) и какво правите в такава ситуация
![]()
обясни му повторно причините заради които сте прекратили връзката си. ако и сега не разбере просто му кажи (колкото и грубо да звучи), че по този начин ти досажда и не искаш присъствието му близо до себе си. макар че като се замисля щом той се връща към тези отминали неща може би все още изпитва нещо към теб и иска да те накара да се замислиш над връзката ви... а кой знае... може и да има желание да я подновите...
Ами не ми се е случвало,но вероятно ще говоря с него и ще му обясня да престане,защото не искам да се държи така.
anito.sl Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 1:16 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
обясни му повторно причините заради които сте прекратили връзката си. ако и сега не разбере просто му кажи (колкото и грубо да звучи), че по този начин ти досажда и не искаш присъствието му близо до себе си. макар че като се замисля щом той се връща към тези отминали неща може би все още изпитва нещо към теб и иска да те накара да се замислиш над връзката ви... а кой знае... може и да има желание да я подновите...
syglasna
Не ми се е слу4вало......ма бих го заебала си праи кфо иска нема му обпръщам внимание
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Дам аз съм така с един от бившите ми...ама не му обръщам много внимание и той вече се отказваОпитай и ти може и при теб да подейства
![]()
Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...
ми обядних му причините много пъти и съвсем ясно му казах че не искам да общувам с него след като ми досажда![]()
дано престане![]()
Дано ви се случи ей тей вас да ви разкарват момчета със думите че им досаждате да видите и вие как е
После ще ревете тука по форумите "аз го обичам а той ми казва че му досаждам и иска да ме разкара" какво да правя !?
Тая женска гордост след време ще ви погоди много готин номер и след това няма да сте тей надутивреме има за всико
xgagxahxaha kat se zamislih kolko si zagorela i grozna videh 4e ne si zaslujava ako staa vapros za meneПървоначално написано от KykYBabY
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()