.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Голям фен
    Град
    trqvna

ааа :@ бившия ми прави проблеми

здравейте случвало ли ви се е да се разделите с някое момче мирно и кротко и с нещата да си вървят добре но в един момент след един месец той да почне да се държи като кретен да ви разпитва защо сте скъсали и непрекъснато да ви досажда тем подобни при положение че е по-голям от вас с 2 години(17) и какво правите в такава ситуация

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    не ми се е случвало,но бих му теглила майната
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на iiirish
    обясни му повторно причините заради които сте прекратили връзката си. ако и сега не разбере просто му кажи (колкото и грубо да звучи), че по този начин ти досажда и не искаш присъствието му близо до себе си. макар че като се замисля щом той се връща към тези отминали неща може би все още изпитва нещо към теб и иска да те накара да се замислиш над връзката ви... а кой знае... може и да има желание да я подновите...

Голям фен
    obqsni mu vsi4ko edin pat zavinagi i sled tva mu kaji 4e po4va da ti dosajda s tezi vaprosi
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не ми се е случвало,но вероятно ще говоря с него и ще му обясня да престане,защото не искам да се държи така.

Голям фен Аватара на I_ve7o
    anito.sl Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 1:16 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

обясни му повторно причините заради които сте прекратили връзката си. ако и сега не разбере просто му кажи (колкото и грубо да звучи), че по този начин ти досажда и не искаш присъствието му близо до себе си. макар че като се замисля щом той се връща към тези отминали неща може би все още изпитва нещо към теб и иска да те накара да се замислиш над връзката ви... а кой знае... може и да има желание да я подновите...

syglasna

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Не ми се е слу4вало......ма бих го заебала си праи кфо иска нема му обпръщам внимание
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Дам аз съм така с един от бившите ми...ама не му обръщам много внимание и той вече се отказва Опитай и ти може и при теб да подейства
    Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...

Голям фен
    Град
    trqvna
    ми обядних му причините много пъти и съвсем ясно му казах че не искам да общувам с него след като ми досажда
    дано престане

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Дано ви се случи ей тей вас да ви разкарват момчета със думите че им досаждате да видите и вие как е
    После ще ревете тука по форумите "аз го обичам а той ми казва че му досаждам и иска да ме разкара" какво да правя !?

Тая женска гордост след време ще ви погоди много готин номер и след това няма да сте тей надути време има за всико

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от KykYBabY
    Дам аз съм така с един от бившите ми...ама не му обръщам много внимание и той вече се отказва Опитай и ти може и при теб да подейства
    xgagxahxaha kat se zamislih kolko si zagorela i grozna videh 4e ne si zaslujava ako staa vapros za mene
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си